SEX TOY TEST #85: WILLABOO MASTURBATOR

Dit seksspeeltje is niet meer te koop! Misschien vind je het leuk om eens een kijkje te nemen bij mijn lijst met seksspeeltjes die ik getest heb en die een 10 (!!!!) hebben gescoord! Dit zijn, vind ik dus, de allerbeste seksspeeltjes van dit moment! Je vind die lijst: HIER! Of neem anders eens een kijkje in mijn online seksshop Maanzin.nl, daar verkoop ik allerlei leuke en geile speeltjes (en die worden de volgende (werk)dag al bij je thuis bezorgd)!

Naam: Willaboo
Producent: Willaboo
Prijs: 5 voor € 9,95
Formaat: opblaasbaar
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t. Verkooppraatje: ‘Willaboo is de nieuwe sextoy voor hem om lekker mee te masturberen! Hoe harder je hem opblaast, hoe strakker het gevoel.’
Is dat ook zo? Ik vind het een leuk innovatief dingetje!
Aantal punten: 7/10

Dit is een afbeelding van willaboo

Ik kreeg onlangs een hele doos met seksspeeltjes opgestuurd van X-toys.nl en pas toen ik onderop de doos was gekomen kwam ik deze Willaboo tegen. Het is nogal een plat zakje, een beetje vergelijkbaar met zo’n zakje in het vliegtuig waar dan een opgevouwen servetje en een opgevouwen lepeltje, vorkje en mesje in zitten, inclusief peper en zout. Het zakje is zilverkleurig en 10 x 7 centimeter. Gemakkelijk mee te nemen in je tas dus. En gemakkelijk over het hoofd te zien in een grote doos met nog meer seksspeeltjes.

Je blaast de Willaboo op met een rietje

Toen ik het zakje openmaakte dacht ik heel even te maken te hebben met een soort cocaïne-snuifpakketje voor beginners, want er zit een rietje in, een soort plastic zak, een handleiding en 2 zakjes met ‘Wet Stuff’. De 2 zakjes met Wet Stuff bleken bij nader bestuderen gewoon 2 zakjes met glijmiddel en het rietje was bedoeld om die soort plastic zak op te blazen (en ja, dat las ik allemaal in de bijgevoegde handleiding).

Wanneer je die plastic zak opblaast ontstaat er een soort zwemband, zo’n zwembandje dat je draagt om je bovenarmen, alleen is dit zwembandje aan 1 kant dicht. En het is natuurlijk geen zwembandje, maar het is een ‘handneukertje’ zoals wij dit soort producten thuis altijd liefdevol noemen! Het is dus een product om je pik in te stoppen (met een paar zakjes Wet Stuff erbij) en aangezien ik die niet heb moest ik de verkering héél lief aankijken of hij ‘m alsjeblieft wilde testen.

Prachtig systeem dit

Ik kan dus heel lief kijken en de verkering heeft ‘m getest en als ik er niet met hele grote ogen naast had staan kijken, dan had de verkering er ook iets meer plezier van gehad, want ik vind het me toch een fantastisch systeem, deze Willaboo! Het is dus een doorzichtig handneukertje en daardoor kun je zijn pik er helemaal strak in zien zitten en dat is een heel, eh, bijzonder gezicht. Bijzonder lachwekkend! Té grappig!

Dit is een afbeelding van tumblr inline mkf9u1ibjw1qz4rgp

Het is dan ook niet de bedoeling dat je de Willaboo gebruikt terwijl je vriendin er naast ligt om te kijken wat je aan het doen bent. Je gebruikt deze Willaboo gewoon als kerel alleen en na gebruik gooi je alles weg (al zou je ‘m kunnen uitspoelen, maar daar hebben echte kerels dus geen zin in). Ik vind het superinnovatief, goedkoop en voor mannen die eens wat anders willen dan hun eigen hand of vuist een leuke afwisseling. De verkering gaat ‘m waarschijnlijk nog een keer testen als ik niet meekijk. Flauw!

DIT PRODUCT IS NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.