VIBRATOR TEST #22: JIMMYJANE FORM 3

Naam: FORM 3
Producent: www.jimmyjane.com
Prijs: € 99,90
Formaat: 102 mm x 48 mm op het breedste punt
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Waar te koop: Bol.com
Het verkooppraatje: ‘Deze bijzondere Form 3 vibrator van Jimmyjane heeft een slank gebogen profiel en zeer flexibel design, dat zorgt ervoor dat de Form 3 vibrator zich perfect naar jouw lichaam buigt. Druk in het midden op de zachte siliconen oppervlakte van deze luxe sextoy en de touchpad strekt zich uit.’
Is dat ook zo: Het idee is leuk, maar het werkt niet 100%.
Aantal punten: 5/10

jimmyjane form 3

De FORM 3 is onderdeel van de FORM-serie van het merk JimmyJane, ik testte al eerder de FORM 2 (waarover ik zeer te spreken ben), dus ook van deze FORM 3 verwachtte ik veel. Alle speeltjes binnen deze FORM-serie (er is trouwens geen FORM 1 of FORM 5, maar wel een FORM 6) zijn namelijk een samenwerking tussen Yves Béhar (een designer) en Ethan Imboden (het mannetje achter erotiek-merk JimmyJane). En design en erotiek gaan prima samen! Met de FORM 3 wilden Yves en Ethan een speeltje maken dat extreem intuïtief was. Ze wilden dus zo’n beetje de iPhone onder de seksspeeltjes maken.

De JimmyJane FORM 3 voelt perfect aan

Daar zijn ze tot op zeker hoogte in geslaagd. De FORM 3 past precies in de palm van je hand en je wijsvinger valt dan in een soort geultje, je hebt een beetje het gevoel alsof je een computermuis vasthoudt en richt. De onderkant van de JimmyJane FORM 3 is stevig en rond (daar bevindt zich ook het trilmotortje) en de bovenkant van bestaat volledig uit siliconen en is ook volledig flexibel (het is overigens platinum siliconen, ik heb er nog nooit van gehoord, maar het schijnt de beste in z’n soort te zijn). Het speeltje voelt dus geweldig aan (lekker zacht ook).

jimmyjane form 3 x

Het is dus de bedoeling dat je met je vinger in dat geultje zit en op die plek is het siliconen-velletje heel erg dun. Je kunt nu dus met je vinger plekken op je lichaam aanraken (ja, daar ja, natuurlijk daar) en dus extra druk uitoefenen. Het idee is super; met je vinger kun je natuurlijk veel beter aanvoelen waar je erogene zones zitten en waar je betrild wil worden. Het is alleen erg jammer dat het grootste gedeelte van de trillingen verloren gaan door de siliconen; het speeltje trilt dus harder aan de onderkant, dan aan de bovenkant en als je je met je vinger in dat geultje zit, dan gaat dat ook ten koste van de trillingen. Heel erg zonde.

Hij trilt gewoon niet zo heel briljant

En dan kan ik nu wel heel enthousiast gaan vertellen over het feit dat de FORM 3 net zo’n schattig oplaadstationnetje heeft als de FORM 2 en dat-ie een oplaadbare ‘High Performance Lithium Polymer’-batterij heeft en dat hij het 7 uur achter elkaar kan doen als je ‘m 1 keer oplaadt en dat-ie waterproof is en dat-ie er echt heel mooi uitziet en dat ook de verpakking zo kek en strak is, maar als een speeltje niet goed trilt, dan is het geen speeltje wat ik vaker zou gebruiken (je kan overigens wel de ronde en stevige kant, dus de onderkant, tegen je klit houden en dan heb je wel optimaal plezier van de 5 snelheden en 4 vibratiestandjes).

Zeker geen aanrader dus, deze JimmyJane FORM 3, behalve als je design belangrijker vindt dan harde trillingen, dan is dit je ding. Al zou ik dan, om toch binnen de JimmyJane-collectie te blijven eerder voor de FORM 2 gaan; net zo’n mooi design en wél lekkere trillingen).

DE FORM 3 IS HIER TE KOOP (€ 99,90) >>

DE FORM 2 IS HIER TE KOOP (€ 99,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.