MASTURBATOR REVIEW #312: TENGA FLIP ZERO

Oh! Ik ben zo blij met J.T.! Als mens, als man en vooral als tester hier op Climaximaal.nl! Deze week testte hij de Tenga Flip Zero en die kreeg geen 0, maar een 10 op de schaal van J.T.! Een TIEN!!!! Dus, hup, lees de review en bestel zo’n ding!

Naam: Tenga Flip Zero
Producent: Tenga
Prijs: € 97,95
Formaat: 80 mm × 70 mm × 180 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Maanzin.nl
Het verkooppraatje: ‘De Flip Zero of Flip 0 (Zero), is het langverwachte vervolg op de nog steeds erg populaire Tenga Fliphole. Maar de Flip 0 (Zero) is niet gewoon een verbetering op de Fliphole of een ander Tenga product. Tenga heeft deze vanaf de grond af opnieuw ontworpen, vandaar ook de naam Flip Zero!’
Is dat ook zo: OH! JA! JA! JA! JA!!!!!
Score: 10

tenga-flip-zero

Op de kop af 2,5 jaar geleden onderwierp ik voor jullie de Tenga Flip Hole aan een stevige test en schreef hierover een van mijn eerste reviews voor dit mooie blog. Sindsdien gebruik ik deze masturbator als referentie model (want hé, je moet toch ergens de lat leggen). En wat blijkt? Tot op de dag van gisteren ben ik geen masturbator tegen gekomen die beter was. Niet 1! Tot vandaag dus. Want vandaag mocht ik testen… de Tenga Flip Zero. Deze Tenga Flip Zero werd opgestuurd in ruil voor een eerlijke review! De Tenga Flip Zero is de opvolger van de Tenga Flip Hole. En ook al is het de opvolger van de succesvolle Flip Hole, hij kreeg toch een andere naam aangezien hij ‘van de grond af aan opnieuw is ontworpen’.

Nu ben je natuurlijk reuze benieuwd wat ze dan aan het originele ontwerp veranderd hebben zodat deze ‘beter’ is? Nou, BIJNA ALLES!!! Niet dat dat in mijn ogen nodig was, want het was al een fantastisch ding. Het enige wat ik op de Tenga Flip Hole aan te merken had, was het systeem om hem ‘vast te zetten’; je moest twee ielige staafjes over een minuscuul railsje heen schuiven. Iets wat vaker niet lukte dan wel. Nou, die kritiek van mij hebben ze bij Tenga dus ter harte genomen en ze hebben dit systeem écht verbeterd. Je kunt nu de twee helften dicht klikken waarna je de dop er heel eenvoudig in schuift. Het kan niet meer mis. Hoera! Hoera! Driewerf hoera!

tenga-flip-zero-promo

De Tenga Flip Zero voelt heerlijk!

Naast deze verbetering hebben ze dus, naar eigen zeggen, alles aangepakt, zonder af te doen aan het originele ontwerp. Zo is de sleeve ook aangepast. Met iets andere zone’s en een iets zachter materiaal van binnen. Tot mijn grote spijt is mijn Flip Hole een half jaar geleden overleden, na zeer intensief en dankbaar gebruik, dus dat van dat zachtere materiaal moet ik maar op Tenga’s spleetogen geloven. Het voelt in ieder geval weer heerlijk aan.

Bij bestudering van de plaatjes van de binnenkant zie ik inderdaad iets andere zone’s. Maar eerlijk gezegd betwijfel ik of je tussen de Flip Hole en de Zero wat dat betreft enig verschil zou voelen. In beide gevallen wordt je pik heerlijk gestimuleerd door alle ribbeltjes, puntjes, flapjes en ‘End-Orb’. Dus ja het voelt weer fantastisch, maar dat deed het toch al.

tenga-flip-zero-open

Trouwens, door het nieuwe sluitmechanisme schijnt hij beter af te sluiten (dat is zeker zo) waardoor ook het vacuüm krachtiger is geworden. Ook hier kan ik ze niet naast elkaar vergelijken, maar ik vond het al fantastisch bij de Flip Hole. En deze Zero doet er zeker niet voor onder. Dus ook hier geldt weer, het was fantastisch en het is nog steeds fantastisch.

Wat gebleven is is het makkelijke onderhoud van de masturbator. Even open klappen, met water afspoelen, omgekeerd op de dop zetten, uit laten lekken en klaar voor hernieuwd gebruik… en dat zul je zeker doen want klaarkomen in dit ding is een feest!

tenga-flip-zero-cleaning
Oh ja, en ze hebben ook de vorm wat ronder gemaakt, maar dat is alleen optisch leuk (behalve natuurlijk als je meer een aanhanger bent van het kubisme). Ik vind hem er wel prettiger uitzien zo, dus ik ben fan, maar ja, dat was ik al!! Check hier even een hysterisch promotiefilmpje:

Conclusie

Tsja, en verder wil ik er eigenlijk geen woorden meer aan vuil maken. Luna zou wel wat meer woorden willen in deze review, maar alles heb ik al gezegd in de review van de Flip Hole (die kun je hier lezen: BOY TOY REVIEW #147: TENGA FLIP HOLE. En met bovenstaande aanvulling zul je snappen dat dit de masturbator is die op elk nachtkastje dient te staan. Deze Tenga Flip Zero is vanaf heden mijn nieuwe referentie model. De concurrentie krijgt het zwaar met deze nieuwe Tenga. Dit wordt HET Sinterklaas- of Kerstcadeau voor de masturberende man of stel. Waar wacht je nog op? Bestel ‘m vandaag nog!

DE TENGA FLIP ZERO IS HIER TE KOOP (€ 97,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. DeArie schreef:

  Bedankt voor de review weer J.T.!

  Als ik nog een keer 100 euro ergens rond heb slingeren dan zal ik er aan denken, maar het is en blijft een smak geld voor iets waar je rechter, al dan niet linker hand ook prima werkt.

 2. j.t. schreef:

  Tsja, goedkoop zijn ze inderdaad niet….. Gelukkig is Sinterklaas weer bijna in het land ;-)

 3. N. schreef:

  Ik ben benieuwd naar dit ding. Mijn vriendin is geblesseerd dus ik kan wel wat afwisseling van mijn rechter hand gebruiken. Is hij het geld echt waard?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.