VIBRATOR #314: LOVE STICK BUIGZAME VIBRATOR

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Love Stick
Producent: Inmi
Prijs: € 74,95
Formaat: 16,8 centimeter x 2,8 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘Met de Inmi Love Stick weet je zeker dat je altijd bij het juiste plekje kunt! Een sextoy is een ontzettend persoonlijk product. Hierdoor is het lastig de perfecte vibrator te vinden voor elke vrouw, wanneer iedereen iets anders fijn vindt. De Love Stick lost dit probleem op.’
Is dat ook zo: Hou op met me hoor!!
Score: 4

inmi-love-stick

Het mannetje van Easytoys.nl is een schatje! Ik mag altijd uitzoeken wat ik wil en hij stuurt het me allemaal gewoon op! En het is de volgende dag al binnen in een prachtige, discrete doos, al weten volgens mij alle postbodes hier in Tiel wel wat ik doe, want goed nieuws verspreidt zich snel. Slecht nieuws ook trouwens, want héééééél Tiel weet inmiddels ook dat ik gescheiden ben! Ik krijg de meest gezellige vriendschapsverzoeken binnen op Facebook en ik mag al bij diverse Tielse mannen langskomen voor een wijntje. Hartstikke lief natuurlijk, maar voorlopig houd ik het bij m’n oplaadbare of op batterijen functionerende fuckbuddy’s! Ik testte de Love Stick, een buigbare vibrator!

De Love Stick komt in een niet echt noemenswaardige verpakking; gewoon kartonnen doosje met daarin een stuk plastic met daarin de Love Stick en het USB-oplaadsnoertje dat je via een magneetsysteem op de Love Stick kunt klikken. Je moet ‘m trouwens ook meteen opladen, want de Love Stick zit dus niet opgeladen in de doos. Dit is bij wel meer vibrators het geval, maar ik moet eerlijk zeggen dat het voor mij heel erg lang geleden was dat ik een seksspeeltje voor het eerst uit de doos haalde en dat hij het niet deed. Maar goed; opladen dus. Het USB-snoertje klikt gemakkelijk tegen het magneetje van de vibrator aan, paar uurtjes laten liggen en hij is opgeladen. Ik heb ‘m gewoon een hele dag laten opladen, maar waarschijnlijk zijn 2 uurtjes wel genoeg. Als je ‘m oplaadt gaan er wel 2 LED-lichtje heel irritant knipperen, maar ach. Die LED-lichtjes stoppen met knipperen als-ie opgeladen is.

verpakking-love-stick

De Love Stick ziet er niet echt geil uit

Maar ja, en dan? Dan heb je dus een eh, seksspeeltje in je handen dat eigenlijk het meeste weg heeft van een eh, eh, platte pen? Het voelt totaal niet geil aan in ieder geval. En ook helemaal niet vrouwelijk. Het enige vrouwelijke aan de Love Stick is het feit dat-ie roze is en laat ik daar nou net een teringhekel aan hebben, sekstoy-technisch gezien dan. De vorm is gewoon raar! Behalve als het een nagelvijl voor moet stellen, dan is het wel weer ineens heel girly. Het materiaal zelf is wel lekker zacht (100% siliconen), maar zo’n platgeslagen ding, ja, jeetje! Op het puntje van de Love Stick zit een bobbeltje en dit bobbeltje noemen ze zelf een ‘unique pin-point design’. Oh. Okay. Het is dus de bedoeling dat je dat bobbeltje tegen je klit houdt of met dat bobbeltje over je G-spot wrijft. Of iets in die richting. Het nodigt mij allemaal niet zo uit tot proberen in ieder geval.

Hoe buigbaar is buigbaar?

Je kunt de Love Stick dus ‘alle kanten’ op buigen. Wat er in de praktijk op neerkomt; je kunt ‘m twisten en je kunt ‘m buigen. Over het twisten, oftewel draaien, zoals het plaatje op de voorkant van de verpakking laat zien, kan ik kort zijn; waarom zou je dat doen? Het is niet dat je dan ineens met een ander seksspeeltje in je handen zit. Dan het buigen. Dat gaat in principe prima, maar het buigt ook net zo gemakkelijk weer de andere kant op als je er mee aan de slag gaat. Je zou de Love Stick dus kunnen veranderen in een soort hefboompje waarmee je je G-spot zou kunnen stimuleren, maar ja, daar is dit hele ding dus niet stevig genoeg voor. JAMMER JOH! Dus als je ook maar iets steviger wil stimuleren, buigen, bewegen, dan werkt de Love Stick niet echt mee. Nee, dan de Je Joue GKii! Die kon je buigen, maar die bleef dan ook stevig vastzitten, zodat je écht met 3 verschillende speeltjes te maken had (lees nog een keertje: SEXTOY REVIEW #159: JE JOUE GKII)! De Love Stick is een slap (ja, echt slap) ding vergeleken met de GKii.

love-stick-bendable

Hoe trilt de Love Stick?

Over de trillingen van de Love Stick kan ik ook kort zijn; oppervlakkig. Heel oppervlakkig. Ik heb echt m’n best gedaan hoor en op zich zou de Love Stick nog een geinig voorspel-dingetje kunnen zijn, maar op een gegeven moment wil ik toch iets groters en breders in m’n kutje en vooral diepere trillingen tegen m’n klit. Wat wel enigszins geinig was; ik heb de Love Stick gebogen en dan in m’n kutje en tussen m’n schaamlippen gedragen. En dan zo een beetje omgerommeld in huis. Was geinig, maar er zijn dan betere seksspeeltjes (die lekkerder zitten en dieper trillen).

inmi-love-stick-2

Conclusie

Het had nog wel een aardig dingetje kunnen zijn. Gewoon leuk voor beginners misschien? Want je kunt er ook mee slaan (mocht je daar behoefte aan hebben) (maar ja, dat kan in principe ook met een gewone vibrator) (wand vibrator). De Love Stick is niet heel stom, je kan er wel wat kanten mee op en ach, het zou toch best een voldoende kunnen zijn. Tot ik de prijs van dit dingetje zag. Op 5 cent na kost deze Love Stick 75 euro! VIJFENZEVENTIG EURO! Say what? Say veel en veel teveel ja! Say dit gaat helemaal nergens over! Say dit speeltje hoef je niet aan te schaffen!

DE LOVE STICK BUIGZAME VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 74,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. DeArie schreef:

    Het is wel duidelijk dat dit speeltje een vier van je krijgt hoor Luun. Je bent lekker direct en to the point.. mja als het niet goed is, dan is het dat ook niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.