SATISFYER PETTING HIPPO – VIBRATOR REVIEW #547

Naam: Satisfyer Petting Hippo
Producent: Satisfyer
Prijs: € 49,95
Formaat: 16 x 3,7 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Maanzin.nl
Verkooppraatje: ‘De Petting Hippo Vibrator van Satisfyer wordt jouw nieuwe lievelingsdier. Deze G-spot vibrator heeft een grote, ronde neus die de G-spot aangenaam stimuleert.’
Is dat ook zo: Mwaaaah, niet echt
Cijfer: 7

Dit is een afbeelding van satisfyer petting hippo vibrator review test

Van Satisfyer kreeg ik een doos met daarin AL hun Satisfyer Vibes en ik zie het als mijn heilige taak om ze allemaal aan een uitgebreide test te onderwerpen! Ook al vind ik het niet heel netjes (understatement) dat Satisfyer qua vormgeving wel heel erg geïnspireerd werd door Fun Factory (inspireren is ook een understatement, het is bijna 1 op 1 kopiëren) toch voegen de Satisfyer Vibes echt iets toe aan het gigantisch grote aanbod aan sekstoys dat er te koop is. Dit keer review ik de… Petting Hippo, een vibrator die je G-spot zou moeten stimuleren!

Ik testte al eerder de Yummy Sunshine en de Flower Power (lees: SATISFYER VIBES YUMMY SUNSHINE – VIBRATOR #529) (en lees: SATISFYER – VIBES POWER FLOWER – VIBRATOR REVIEW #518) en over beide was ik trouwens heel erg te spreken.

De verpakking van de Satifyer Petting Hippo

Hoewel ik eigenlijk een diep gegronde haat heb jegens sekstoy-verpakkingen met ‘een foto van een geilig meisje’ erop moet ik toegeven dat ik het bij de Satisfyer-verpakkingen best wel mee vind vallen. Ze hebben het soort van classy gedaan, het is geen ‘geilig’ meisje, maar eerder een ‘extreem vrolijk’ meisje en als ik haar zo bekijk heb ik niet het idee dat ze een vibrator promoot. Eerder de nieuwste iPhone of een koptelefoon. Een meisje dat bij een festival staat te genieten. Niet een meisje dat aan het genieten is van een vibrator. Een oooooh-wat-heb-ik-het-toch-geweldig-Instagram-foto. In de verpakking vind ik de Petting Hippo, een gebruiksaanwijzing, een veiligheidsvoorschrift en de USB-oplader.

Dit is een afbeelding van verpakking petting hippo vibrator satisfyer vibes

Alle Satisfyer Vibes zien er echt, echt, echt, nee, echt, heel goed vormgegeven en afgewerkt uit. Ze zijn oplaadbaar via magneet-USB (+1), ze zijn van siliconen (+1), ze zijn volledig waterproof (+1), ze hebben een aan-en-uit-knop (+1), ze hebben een heel handig handvat (+1) en ze zijn betaalbaar (+1). Zo komen alle Satisfyer Vibes dus wat mij betreft al bijna op een voldoende uit.

De Satisfyer Petting Hippo vs. de Fun Factory Patchy Paul

Dat ze bijna de volledige vibrator-collectie van Fun Factory hebben gekopieerd, okay, dat is kut, dat is niet netjes, dat is gewoon heel asociaal. Maar dat ze de iconische Patchy Paul (toch wel hét boegbeeld van Fun Factory) hebben ge-copycat, of eigenlijk hebben ge-copy-hippoot, ja, dat is wel een hele dikke fuck you in de reet van Fun Factory als je het mij vraagt. En dan ook nog een vergelijkbaar klinkende naam gebruiken? Ja, dan heb je totaal geen schaamte.

Dit is een afbeelding van satisfyer petting hippo vs patchy paul review
Maar daar kan de Petting Hippo natuurlijk helemaal niks aan doen! Ik heb (helaas) geen groene (iconische) Patchy Paul, maar een knalroze. Ook leuk. Sekstoy-love tussen Paul en Hippo (ik vergeleek ze op Instagram al met Romeo en Julliet).

De Satisfyer Petting Hippo is dus een soort 1-op-1 kopie van de Patchy Paul, maar er zijn een hoop verschillen. Het spreekt voor zich dat ik de 2 toys in deze review met elkaar vergelijk. Mocht je mijn review van de Patchy Paul nog een keer willen lezen? Dat kan: VIBRATOR REVIEW #236: PATCHY PAUL G5.

Ik vind de Patchy Paul eigenlijk de minst lekkere vibrator uit het Fun Factory-assortiment en dat komt voornamelijk door het kopje van ‘worm’ die mij niet heel lekker zit van binnen.

Nijlpaard vs. worm

Maar ooooooooh, hoe schattig!!! Kijk nou, hoe schattig!! Je kan veel over de Petting Hippo zeggen (en dat ga ik ook doen), maar niet dat z’n koppie er niet enorm schattig uitziet. Dat ik liever geen seksspeeltjes in de vorm van welk dier dan ook de binnenkant van m’n vagina laat ziet (de vagina heeft alleen maar een binnenkant bedenk ik me nu) is een ander verhaal (ik vind toys in de vorm van dieren gewoon stom) (is persoonlijk dingetje) (ik ben een volwassen vrouw, met een volwassen kut en ik wil daar graag ook volwassen ding in stoppen en geen kinderspeelgoed) (uitzonderingen daar gelaten).

Dit is een afbeelding van patchy paul vs petting hippo satisfyer vibes vibrator review

Dat iets er schattig uit ziet wil nog niet zeggen dat het functioneel is. Integendeel. De oogjes en het neusje van het nijlpaard zitten in het siliconen gekerfd en hij heeft 2 hele kleine oortjes. Schattig, maar wel broedplaatsen voor funky shizzle. Echt even schoonmaken met een borsteltje dus. Net als de nek van het nijlpaard.

Hoe voelt het nou, zo’n nijlpaard in je vagina?

Zoals je op de foto’s kan zien is de kop van de Petting Hippo wel heel erg ‘groot’ en gebogen. Het is bijna een hoek van 90 graden! Ik vond de kop van de Patchy Paul al niet heel erg fijn, maar de Petting Hippo is nog veel minder fijn. En dan bedoel ik; helemaal niet zo prettig. En ook van bovenaf gezien is het gewoon een raar ding wat naar binnen gaat.

Dit is een afbeelding van cincinnati zoo hippo fiona

Nu kan ik de Petting Hippo gemakkelijk inbrengen, daar niet van, beetje glijmiddel op waterbasis erbij en klaar, maar als ik ermee wil gaan spelen (als in; in-en-uit bewegen) dan werkt dat nijlpaardenhoofd niet mee, ook al is-ie best flexibel. Je kan het eigenlijk al zien aan de vormgeving, maar die kop is totaal niet gestroomlijnd. Dus iedere keer als ik ‘m wil bewegen om ‘m over m’n G-spot te laten bewegen, dan zit-ie een beetje ‘klem’. Het gaat wel, maar het voelt niet fijn, niet gestroomlijnd, niet natuurlijk. Leuk bedacht, zo’n nijlpaardenkop, maar in de praktijk werkt het niet.

Dit is een afbeelding van satisfyer vibes petting hippo review

Maar de trillingen?

Maar… met de trillingen zit het wel goed (net als de trillingen van de andere Satisfyer Vibes). De trillingen zijn lekker diep en als ik de Petting Hippo ‘gewoon’ laat zitten dan trilt die kop heel goed tegen m’n G-spot (en in de rest van m’n vagina, want de trillingen worden goed doorgegeven aan het materiaal). Daar is niks mis mee dus. Je kan de trillingen uiteraard ook tegen je klit laten trillen.

Dit is een afbeelding van satisfyer vibes petting hippo review vibrator

Klein minpuntje qua trillingen; de Satisfyer Vibes beginnen te trillen op standje 3, dus niet op het laagste standje. Vind ik niet fijn, maar hé, ook dit hebben ze afgekeken van Fun Factory, want ook hun vibrators beginnen op standje 3.

Conclusie

Deze Satisfyer Vibes kun je wat mij betreft aan je voorbij laten gaan. De Petting Hippo is een te ver doorgevoerde kopie van de Patchy Paul en daarmee een product dat er qua vorm heel leuk uit ziet, maar qua vibrator-functie z’n doel voorbij streeft. En zo zie je maar weer dat het vormgeven van een goede vibrator (sekstoy) écht een kunst is. De Petting Hippo is wel de helft goedkoper dan de Patchy Paul, maar ja, € 49,95 is nog steeds veel geld voor een sekstoy die het nét niet helemaal is.

DE SATISFYER PETTING HIPPO IS HIER TE KOOP (€ 49,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

  1. Sandra schreef:

    Toch gek, er hebben mensen bedacht: we maken sexspeelgoed en dat linken we aan een nijlpaard. Want een nijlpaard is geil en mensen hebben er ook een hele positieve associatie mee….. Een lekker geil nijlpaardje….
    Hmmm, gek.
    Lieve Luna, trek eens een ander speeltje uit de stapel???

  2. M. schreef:

    Het is gewoon echt een nijlpaard :’) niet echt sexy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.