BACI SUSPENDER BODYSTOCKING – LINGERIE REVIEW #546

Naam: Crotchless garter bodystocking
Producent: Baci
Prijs: € 24,90
Formaat: one size fits most (me)
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t
Materiaal: 95% nylon, 5% elastaan
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘Deze prachtige en sensuele lingerie geeft elke vrouw de uitstraling van een onweerstaanbare verleidster.’
Is dat ook zo: Nou, best een geilig dingetje
Cijfer: 7.5

Dit is een afbeelding van baci crotchless bodystocking garter lingerie review

Het is weer dinsdag! Tijd voor weer een review van een lingeriesetje! Eindelijk weer iets zonder kruis! Slipjes zonder kruis blijven nog steeds 1 van mijn favoriete kledingstukken als het om sexy kleding gaat. Of deze bodystocking met open kruis ook een favoriet is dat lees en zie je in m’n review!

Ik blog inmiddels al 18 jaar (op Maanisch.com), dus ik mag mezelf best een blog-expert noemen, maar ik heb me nooit aan bepaalde ‘blog-schema’s’ of ‘publicatie-schema’s gehouden. Ik heb altijd geschreven en gepubliceerd wanneer ik er zin in had en dat geldt eigenlijk ook voor m’n reviews hier op Climaximaal.nl. Ik test toys als ik er zin in heb en ik schrijf de reviews als ik ‘er lekker in zit’ en daardoor verschijnen m’n reviews nogal onregelmatig. Toch moet ik eerlijk toegeven; ik vind het eigenlijk wel fijn dat ik sinds 1 januari elke dinsdag een lingeriesetje review. Het geeft regelmaat en rust en eh, reinheid, nou ja, dat dan weer niet.

Dit is een afbeelding van geil setje
Zo zie ik mezelf ook eens van de achterkant!

De verpakking van de Baci bodystocking

Ja, ik doe altijd een fotootje van de verpakking erbij, gewoon omdat het kan, maar heel bijzonder is deze verpakking niet. Gewoon een doosje met daarop een afbeelding van een model dat de bodystocking showt.

Dit is een afbeelding van img 7461

Ik hou van open kruisjes, maar dit gaat wel ver…

Ik heb echt een ding voor slipjes met open kruis. Ik zal ze niet zo snel dragen onder m’n dagelijkse outfit, maar als ik sexy time on my mind heb, dan is een slipje met open kruis wel iets wat bijdraagt aan mijn voorpret.

Nu kun je het open gedeelte van deze bodystocking eigenlijk amper meer een ‘open kruis’ noemen, want hier ontbreekt gewoon het hele gedeelte van je bovenbenen tot je buik. Op zich niets mis mee. Maar ik vind het wel een beetje TOO MUCH van het goede. ‘Trek dan niks aan’, zou m’n moeder zeggen.

Beter met een slipje eronder

Ik heb zelf natuurlijk bakken vol met slipjes die ik onder deze bodystocking kan dragen, maar ik had het eigenlijk best leuk gevonden als Baci er zelf een slipje bij had gedaan. Zo ontzettend duur zullen die minuscule slipjes niet zijn, toch? Dat had het wel ‘helemaal’ afgemaakt, want ik kan me niet voorstellen dat je deze bodystocking zonder slipje draagt. Zelfs naar een feestje, hoe kinky of geil ook, is zo’n heel open gedeelte niet zo heel erg mooi (vind ik dan hè) (er zullen vast mensen zijn die het juist supergeil vinden, maar van mij mag er nog wel iets aan de verbeelding over gelaten worden).

Dit is een afbeelding van baci lingerie review 2

Maar hoe krijg je dat slipje dan weer uit?

En hier ontstaat dus ook meteen mijn grootste ‘probleem’ met deze bodystocking, want… ik wil dus juist geneukt, gelikt, bemind worden met een slipje met open kruis en dat gaat dus niet met een slipje onder een bodystocking met open ‘middengedeelte’. Dan moet je eerst de bodystocking uit doen (1 been kan erin blijven), dan het slipje uitdoen en dan de bodystocking weer aan. Ik vind dit nogal omslachtig.

Maar hoe zit-ie dan?

Afgezien van het ontbreken van het slipje (die ik er dus zelf onder heb gedaan) vind ik het een prima bodystocking. Als je zelf wel eens zo’n soort bodystocking hebt aangedaan, dan weet je dat het best nog wel een dingetje kan zijn, want als je ‘m uit de verpakking haalt, dan is het eigenlijk een soortement van extra lange, opgerolde panty. Even opletten met het aantrekken dus. Ook even extra opletten met de ‘gaten’ van deze kousen, want daar kom je gemakkelijk met een teen tussen. En ook nog even extra opletten met uittrekken en wassen, want dit soort materiaal gaat heel gemakkelijk in elkaar zitten. Maar dan… dan heb je ook wat!

Even een stukje positiviteit naar de mensen toe

Ik maak nu dus iets langer dan 3 maanden elke week foto’s van mezelf in lingerie. En hoewel er echt minder mooie lingeriesetjes tussen zitten en ik ook mindere dagen heb (ooooh, m’n haar is kut, ooooh, ik ben te dik, ooooh, die heupen, die heupen, ooooh, die buik, ooooh, ik krijg rimpels, ooooh, ik moet m’n haar verven) ben ik in die 3 maanden meer van m’n lichaam gaan houden. Ik vond mezelf altijd al prima en met vlagen een lekker wijf, maar door wekelijks realistische en soms ook sexy foto’s van mezelf te maken ben ik een stuk minder kritisch naar mezelf (mag ook wel een keer op je 43ste).

Dit is een afbeelding van baci lingeriesetje bodystocking
Minder kritisch, minder kritisch?? Honderd foto’s maken en ze allemaal net niet okay genoeg vinden dus dan maar 16 kleintjes plaatsen. Met je minder kritisch.

Conclusie

Ik vind dit soort bodystockings eigenlijk altijd wel heel prettig. Ze passen mij bijna altijd en zitten lekker strak om m’n lichaam, maar knellen niet. Je gooit er een jurkje overheen en klaar ben je (voor een feestje). Van mij had er wel een matching slipje bij gemogen, maar hé, je kan niet alles hebben.

DE BACI SUSPENDER BODYSTOCKING IS HIER TE KOOP (€ 24,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Tess schreef:

  Yay bodypositivity!! Whoohoo! Staat je weer mooi, deze bodystocking.

  Maar dit is volgens mij dus meer een jarretel idee dan een open kruis idee. En dan net zoals bij echte jarretelles, hoor je het slipje er overheen te dragen, zodat je ‘m inderdaad dus makkelijk aan en uit kan doen. Ik vind dat zelf nooit zo mooi staan, maar van wat ik begreep is dat wel hoe het eigenlijk hoort dus.

 2. Anne schreef:

  Wat geniet ik altijd van jouw reviews :)
  Ik mis wel de ‘in het nachtkastje van..’ een beetje.

 3. Wenn0s schreef:

  Leuk ding voor die prijs! En alle 16 foto’s zijn prachtig, je mag er zijn!! Ik dacht bij foto 1: wauw Luna heeft mega sexy billen!
  Misschien kan je hubby je string opzij schuiven en je dan nemen?

 4. Patrick schreef:

  En weer een leuke lingerie review. Top weer.

 5. Patrick schreef:

  Verzoek van Patrick : Kun je scherpere en duidelijkere foto’s plaatsen met close-ups alstublieft.

 6. Buuf schreef:

  Gaaf pak , gave foto’s!!! Maare……slipje met zijkanten die open te maken zijn? Soort van strikjes of lussen? Of hier dan weer een open kruis slipje onder? Of……….een “scheur maar kapot-slipje”?

 7. Patrick schreef:

  @Luna

  SHARING IS CARING.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.