7 BUDGET-VIBRATORS VAN SATISFYER IN ALLE KLEUREN VAN DE REGENBOOG

Dit is een afbeelding van satisfyer vibes collectie
Zeg Luun, had je nog niet genoeg seksspeeltjes? Ehhhhh, nou, eh, nooit! Van Satisfyer kreeg ik een doos met daarin maar liefst AL hun allernieuwste vibrators! Allemaal? Yep, alle 7! Ik kreeg de Yummy Sunshine, de Master, de Flower Power, de Magic Bunny, de Mr. Rabbit, de Petting Hippo en de Charming Smile. Ja, dat was wel een pakketje dat ik met de woorden ‘OMG’ openmaakte. En met die ‘OMG’ bedoel ik dan vooral; ‘OMG, moet ik die allemaal gaan testen??? Lord have mercy on my vagina!

Gelukkig hoef ik ze niet te testen als ik daar geen zin in heb, want ik ben sowieso natuurlijk baas in eigen vagina en vaste lezers weten dat ik de Yummy Sunshine (die gele) en de Flower Power (die rode met die 3 flappertjes) al heb gereviewed (lees: SATISFYER VIBES YUMMY SUNSHINE – VIBRATOR #529) (en lees: SATISFYER – VIBES POWER FLOWER – VIBRATOR REVIEW #518). Over die laatste 2 was ik erg enthousiast, dus zo’n straf zal het testen van die andere 5 niet zijn. Ik heb nu dus wél een extra Yummy Sunshine en een Flower Power en die zal ik binnenkort hier gaan verloten, want hoewel ik gek ben op seksspeeltjes hoef ik geen dubbele in m’n collectie (hou daarvoor m’n Instagram in de gaten: @lunaclimaximaal!

Dit is een afbeelding van satisfyer vibes, nu met korting

Ik heb alle andere toys al uitgebreid bestudeerd (op het droge) en ik durf nu al te zeggen; Jesus, wat hebben ze daar bij Satisfyer een indrukwekkende budget-collectie gemaakt. En ja, ze hebben de vormgeving gejat van Fun Factory en ik kan ze daarom wel gaan boycotten, maar daar schiet ik niks mee op.

Welke Satisfyer-vibrator zie jij het liefst zo snel mogelijk gereviewed? Roept u maar!

DE SATISFYER-VIBES-COLLECTIE KOOP JE O.A. HIER (€ 49,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. JJ schreef:

  Jaaa je hebt een regenboog! Geen voorkeur welke je het eerste test, ik laat me verassen.

 2. Uny schreef:

  Ik heb ze ook. Geef er wel een paar aan een vriendin om te reviewen, anders lukt het me nooit.

 3. M. schreef:

  Ik ben erg benieuwd wat je van de Satisfyer multifun 2 vindt, maar die zit hier dan weer niet bij :’)

  Van die je nog niet getest hebt is de derde van de foto (met dat nijlpaardhoofdje, haha) wel het meest apart, dus daar zou ik het meest nieuwsgierig naar zijn!

  • Luna schreef:

   Maar die heb ik natuurlijk wel, die Satisfyer Multifun 2! Ik had zelfs een roze en een blauwe en heb er eentje naar vriend L. gestuurd om te reviewen, dus… hopelijk binnenkort hier online! En die met dat nijlpaardhoofdje is de kopie van Fun Factory’s Patchy Paul! :-)

   • R. schreef:

    Ik heb de blauwe multifun. Zelf ben ik er niet zo van onder de indruk. Ik ben benieuwd wat jij er van vind =)

   • M. schreef:

    Ah, leuk! Ik heb zelf de roze en ben dus net als R. helaas ook niet zo onder de indruk.. Ben heel benieuwd wat jij erover gaat schrijven! Eens kijken of het vergelijkbaar is met wat ik en mijn dappere testassistent D. ervan vinden! En of er een betere variant van bestaat…

    Ik ben FunFactory fan, maar heb die niet :)

 4. Patrick schreef:

  Fel rood en / of lilla? Genoeg kleur om uit te kiezen in Ieder geval. Die met het knobbeltje op het einde ziet er raar uit, ( derde van links)

  • Luna schreef:

   Die felle rode heb ik al getest (is de Power Flower), die lila is het kleinste van allemaal, maar heeft wel een leuk opwippend randje ;-)

 5. DP schreef:

  Ik ben benieuwd naar de Petting Hippo G-Spot Vibrator, want de afwijkende vorm met de wat hoekige top lijkt me niet echt fijn bij het inbrengen en bewegen. Proof me wrong. Verder hoop ik in je review, door een hilarische woordassociatie, op een nieuwe toevoeging voor de volgende editie van de Dikke Van Dale. :)

  • Luna schreef:

   Die Petting Hippo lijkt op de Patchy Paul en die was erg fijn (niet de allerbeste van Fun Factory naar mijn mening) (maar wel tof)! Enne; welke toevoeging???? :-)

 6. Sandra schreef:

  Ziet er heel vrolijk uit en je wordt er dus ook nog eens heel vrolijk van, top!

 7. Jessica schreef:

  Ik ben heel benieuwd naar de ‘master (Die op de big boss lijkt). :)

 8. R. schreef:

  Wat een fleurige bedoeling! Laat de zomer maar komen… Ik hou van zwart, maar deze zien er ook super leuk uit. De gele spreekt mij het meeste aan. Maar die heb je al beoordeeld =)

 9. Pauline schreef:

  Die blauwe… mijn Svakom Alice begint rare geluiden te maken, dus ik ben bang dat ik binnenkort op zoek moet naar een vervanger. De blauwe ziet er uit alsof hij misschien wel beter dan Alice kan wat ik wil. Maar als bijstandsmoeder is ook 45 euro nog steeds een boel geld, dus ik zou graag eerst een review van je lezen voor ik dat uit ga geven.

 10. Mea schreef:

  Die Hippo met z’n gekke kop, daar ben ik echt heel benieuwd naar! Jammer dat er geen groene is idd (mijn kleur) maar ik snap dat die kleur niet zo best verkoopt.

 11. Anne schreef:

  Komen deze van satisfyer zelf? Kan je satisfyer ook de opmerking over de laatste satisfyer pro 3 doorgeven? Wat een zalige vorm en de combinatie met trillingen, maar hier ook na 2 keer gebruiken losgekomen aan het geplakte tuutje! Ik had de zwarte versie.. Ze moeten snel een 4e versie uitbrengen met als enige verschil een afhaalbaar tuutje :(

 12. hoordemerel schreef:

  Door jouw schrijven ben ik in het trotse bezit van een gele. Gewoon een lekkere subtiele dildo en als opwarmer heel geschikt. Maar anaal gebruik ik hem niet; veel te bang dat hij gaat verkleuren.
  Vandaag heb ik de Satisfyer XL G-spot Vibrator Master roze gekocht! Die ga ik voor anaal gebruiken :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.