OVER THE DOOR WRIST CUFFS – BDSM TOY REVIEW #512

Naam: Over The Door Wrist Cuffs
Producent: Easytoys
Prijs: € 47,95
Formaat: one size fits most ‘reguliere deuren’
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: divers
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Als je nieuw of relatief nieuw bent in de wereld van bondage, dan zijn deze deurboeien het perfecte speeltje om je avontuur mee te beginnen.’
Is dat ook zo: JA!
Cijfer: 9

Dit is een afbeelding van over the door wrist cuffs handboeien

In het laatste doosje dat ik van het meisje van Easytoys.nl kreeg zat deze ‘Over The Doors Wrist Cuffs’-set. Niet geheel onlogisch, want ik had ‘m zelf aangevraagd, want het is een product dat ik zelf heel graag wilde testen! Wat ik ervan vind (ik vind er héél veel van) lees je in m’n review!

Vaste lezers weten inmiddels; ik ben me, samen met M., al een tijdje aan, eh, oriënteren op BDSM-gebied. Welke speeltjes zijn er, wat vind ik leuk, wat vindt hij leuk, wat vinden we samen leuk, waar liggen onze grenzen en nog meer van dat soort dingen die je je af moeten vragen als je bezig gaat met BDSM!

Ik ben een huis-, tuin-, en keuken-BDSM-er

Waar ik vorig jaar achter ben gekomen is; ik ben een huis-, tuin- en keuken-BDSM-er! Ik ging in mijn #luna500 maand met Tess (ja, die met die blonde krulletjes van Tesstesst.nl) naar een BDSM-feestje. Het was mijn eerste BDSM-feestje (en haar 100+ste waarschijnlijk) en hoewel ik het supertof vond en heel bijzonder en juist heel ‘liefdevol’ in plaats van ‘agressieve rammende mannetjes M/V’ (er komt nog een keer een verslag van) weet ik wel; een BDSM-feestje is niet mijn ding. Wel het slaan, de overgave, de spanning, het liefdevolle, maar voor mij is een BDSM-spel niet iets wat ik en plein public zou willen doen (al kreeg ik te horen dat je meteen vergeet dat er mensen om je heen staan als je de eerste tik op je billen hebt gehad).

De verpakking van de Over The Door Wrist Cuffs

Ik heb al vaker producten van de ‘Easytoys Fetish Collection’ getest en ik vind de verpakkingen echt zeer geslaagd! Het is een zwart doosje met daaromheen een overwegend grijze kartonnen sleeve met een afdruk van het product in het doosje! Simpel, strak, doeltreffend! In het zwarte doosje vind je de ‘over the door wrist cuffs’ oftewel de ‘over-de-deur-handboeien’. Oh ja, op het doosje staat heel subtiel en klein het woordje ‘Easytoys’ in glimmende letters en het doosje sluit met een magneet! Het is écht een handige bewaardoos! Ik hou ervan.

Dit is een afbeelding van verpakking handboeien over de deur over the door wrist cuffs

M’n eerste indruk van de Over The Door Wrist Cuffs

De handboeien zijn gemaakt van nepleer en het materiaal voelt nogal hard aan. De binnenkant is wel gevoerd met foam-materiaal, maar daar merk je eigenlijk weinig van als je ze draagt. Alles ziet er prima verzorgd en stevig uit. Het is een beetje ingewikkeld om uit te leggen hoe alles in elkaar zit en je moet dat zelf gewoon maar even uitvinden als je ermee aan de slag gaat. Je kan de boeien hoger en lager plaatsen tegen de deur, dus het systeem is geschikt voor ‘alle lengtes’. Ook zijn de handboeien breed genoeg voor bijna alle polsen.

Over de deur ermee!

Wat ik zo leuk vind aan een product als dit; je kan je deur en dus je slaapkamer, of welke kamer met een (reguliere) deur dan ook, heel simpel ‘omtoveren’ tot een soort BDSM-kelder. En het voordeel daarvan is; je kan de temperatuur van je slaapkamer lekker hoog opstoken, zodat je warm en aangenaam in je blootje tegen de deur vastgezet staat! Het is samen de eerste keer even wat ‘gedoe’ om uit te zoeken wat een goede en fijne lengte is voor de riemen en het is ook even zoeken hoe ver je de handboeien uit elkaar moet hangen, maar als je dat eenmaal door hebt, dan kan de volgende keer je BDSM-spel wat sneller beginnen (al heeft het ook zeker wel wat om samen dingen te ontdekken natuurlijk). Je gooit de ‘klosjes’ over de deur, je doet de deur dicht en de handboeien hangen kei- en keivast! Echt! Zo! Simpel! Ik ben fan!

Dit is een afbeelding van over the door wrist cuffs review

Wat ik trouwens zo leuk en handig vind aan de ‘Easytoys Fetish Collection’ is dat je, als je meerdere producten uit de collectie hebt, alle producten ook met elkaar kunt verbinden. Alle hand- en enkelboeien zijn hetzelfde en kunnen door middel van een musketonhaak aan elkaar worden geklikt. Stel dat je bezig bent geweest met deze ‘Over The Door Wrist Cuffs’-set, dan klik je de handboeien gemakkelijk los om ze daarna weer vast te zetten aan bijvoorbeeld de Expander Fetish Bar (BDSM TOY REVIEW #357: EXPANDER SPREADER BAR). Waarschijnlijk bestaat deze mogelijkheid ook bij BDSM-toys van andere merken, maar hé, ik heb toevallig een flink aantal speeltjes uit deze collectie in huis!

De ‘Over The Door Wrist Cuffs’-set in gebruik

Dat het enorm geil is om met handen boven je hoofd vastgebonden te staan, ja, dat wist ik ergens wel, maar dat had ik nog nooit ervaren. Deze set maakte dat op een heel gemakkelijke manier mogelijk. Je kan uiteraard met je buik naar de deur (lees; kont naar achteren) of je rug naar de deur vastgezet worden. Omdat je de banden in lengte kunt verstellen zijn er ook meerdere standjes mogelijk (als de banden langer zijn, dan kun je gemakkelijker je kont naar achteren krijgen uiteraard).

Wat je doet en hoe je het doet, dat ligt aan jullie spel. Zweepjes, blinddoeken, ballgags, dildo’s, vibrators, buttplugs, het valt allemaal te combineren (mijn keuze valt dan toch al snel op de Fun Factory Bück Dich, maar ja, als je zo vastgebonden staat dan heb je vaak weinig te kiezen).

Dit is een afbeelding van over the door wrist cuffs handboeien bdsm

Er is 1 klein nadeeltje aan deze set, al zijn er ergere dingen. Als je lange tijd met je handen omhoog staat dan gaan de randen van de handboeien wat ‘snijden’ in je polsen (je hangt er uiteindelijk toch aan, dus er komt behoorlijk wat gewicht op).

Ook een klein nadeeltje; een deur is meestal van hout. En als je daar tegenaan geneukt wordt, dan bestaat er een kleine, hele kleine (lees; grote) kans dat je hoofd of een ander lichaamsdeel tegen de deur aan gaat bonken en dat dat behoorlijk wat geluid maakt. Dit is misschien een reden om toch naar een BDSM-feestje te gaan, want daar kun je zo hard schreeuwen, bonken, gillen of slaan als je wil.

Conclusie

Ik durf met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te zeggen dat dit product een blijvertje is in onze collectie! Ik vind ’t gewoon geil en ontspannend om op zo’n manier vastgebonden te staan. Heb jij zelf een grote metalen ring in de muur of plafond geschroefd waaraan je gemakkelijk iemand kunt vastbinden zonder er een draagbalk uit te trekken? Dan ben je zo’n BDSM-expert, dan zit je helemaal niet op zo’n huis-, tuin- en keuken-BDSM-product als dit te wachten. Maar lijkt het spannend om met je handen vastgebonden te staan boven je hoofd (of lijkt het je spannend om iemand op zo’n manier vast te zetten)? Dan zou ik ’t gewoon eens proberen met dit product. De handboeien gaan na een tijdje misschien wat snijden (ligt er dus aan hoe strak je ze zet), maar daar moet je maar even doorheen bijten. Doe ik ook.

DE ‘OVER THE DOOR WRIST CUFFS’-SET IS HIER TE KOOP (€ 47,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Cindy schreef:

  hahaha! Die kabouter, hoe verzin je het?!! 1000 punten, Luna voor deze prachtreview!!!

 2. DibbesD schreef:

  Leuke review! Deze boeien lijken me echt spannend om uit te proberen. Maar dan wel als de kleine uit logeren is….. Vanwege het mogelijke lawaai en zo.
  Leuke product foto’s ook, vooral die met de kabouter!

 3. Ier schreef:

  Ben benieuwd naar verslag van het Bdsm feestje. Die kabouter is fantastisch :`-)

 4. Marjan schreef:

  Die kabouter vind ik om te gillen! Heerlijk gewoon….

  Het voordeel van deze set vind ik dat je door het hele huis kunt spelen…. je kan dus gewoon lekker kiezen in welke ruimte je wil spelen. Ik heb een vaste plek in huis, waar haken in het plafond hangen en zit in principe vast aan die plek in die ruimte (no pun intended overigens…)

  Ach en tegen het mogelijke lawaai…. een gag helpt ook :-))

 5. Sandra schreef:

  De arme kabouter, zonder saveword zo maar aan de deur.
  Super leuke review, dank u, dank u.

 6. Buuf schreef:

  Wel een blije kabouter, hij blij, iedereen blij!

 1. 13 januari 2019

  […] van Climaximaal heeft een ‘over the door bondage kit‘ getest. “Wat ik zo leuk vind aan een product als dit; je kan je deur en dus je […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.