OHMYC IOBA.TOYS – CLITORALE STIMULATOR REVIEW

Naam: OhMyC ioba.toys
Producent: ioba.toys
Prijs: € € 159,-
Formaat: 9,5 x 6 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: 100% siliconen, bodysafe
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De stimulator is voorzien van een bewegende kraal. Deze beweegt als het ware op en neer en bootst een ‘vingerbeweging’ na. Zo wordt de clitoris optimaal gestimuleerd en ben je gegarandeerd van een constante ervaring.
Is dat ook zo? Ik vind het meer een ‘tongbeweging’, maar wat maakt het uit!
Cijfer: 9

Dit is een afbeelding van ohmyc ioba toys sextoy review

Ik heb de afgelopen maanden nogal onder een toy-test-steen gelegen, maar 1 van m’n goede voornemens voor het jaar 2022 is om onder die steen vandaan te komen! Het plan is om weer meer te gaan testen en dus ook meer te gaan reviewen, maar vooral ook weer meer van seks met mezelf te gaan genieten en het niet, zoals ik de afgelopen maanden deed, als een snelle fix tussendoor te zien. Al is er helemaal niks mis met een snelle fix, want die houden me rustig of zorgen ervoor dat ik in slaap val! Eén van de speeltjes die zeker niet voor een snelle fix zorgt, maar wel voor hele fijne seks met mezelf is de OhMyC van ioba.toys! Ik kreeg de toy opgestuurd door Easytoys.nl en hieronder lees je mijn review.

De OhMyG is voor je G-spot, de OhMyC voor je clitoris

Het eerste speeltje waar ioba.toys mee op de markt kwam was de OhMyG, een speeltje om de G-spot te stimuleren (OHMYG IOBA.TOYS – VIBRATOR REVIEW). Een speeltje dat qua stimulatie ontzettend goed bedacht is en qua gevoel ook verdomde geil en lekker werkte, maar op het moment dat je bijna een orgasme kreeg en je vaginaspieren zich dus aanspanden, ging de OhMyG een bijzonder irritant geluid vanuit je vagina produceren, een beetje zoals Woody Woodpecker. Het motortje van de OhMyG was dus niet bestand tegen de krachten die gepaard gaan met een orgasme. Van ioba-toys heb ik toen een prototype van de OhMyG 2.0 gekregen en die is 100 keer beter, sterker en vooral stiller. Helaas is de OhMyG 2.0 nog niet te koop, maar… de OhMyC, een toy om je clitoris te stimuleren is krachtig én stil!

Dit is een afbeelding van ohmyg en ohmyc vibrator sextoys

De verpakking van de ioba.toys OhMyC

Sja, als ik heel eerlijk ben vind ik de verpakkingen van ioba.toys er gewoon heel erg cheapy cheapy uitzien. Zeker voor het bedrag dat je neer moet leggen voor de toy (€ 159,-). Nu moet je een boek nooit beoordelen om z’n omslag en een sekstoy niet op z’n verpakking, maar toch. Een heel klein beetje meer aandacht was wel leuk geweest. Het is gewoon een standaard wit doosje met daarin de OhMyC, de USB-oplader, een satijnen bewaarzakje en een korte en een lange handleiding.

Dit is een afbeelding van verpakking van de ohmyc

Even een kleine klacht naar de marketing-afdeling

Op de achterkant van het doosje lees ik: ‘The OhMyC from ioba.toys is the first silent clitoral massager with unique pearl stimulation’. Waarom nou weer dat ‘unique pearl stimulation’? Er zijn meerdere toys met vergelijkbare stimulatie, dus zo uniek is het niet. Zo testte ik jaren geleden (9 jaar om precies te zijn) al de Je Joue Sasi (niet meer te koop) (JE JOUE SASI -REVIEW). En zo heeft LELO de Ora 2 (LELO ORA 2 – SEXTOY REVIEW) en Lora DiCarlo de Filare (al heeft die 2 draaiende balletjes) (LORA DI CARLO FILARE – SEXTOY REVIEW). Of misschien moet ik niet zo zeuren en bedoelen ze met ‘unique’ gewoon ‘bijzonder’ en niet ‘de enige’. Maar; de OhMyC is ABSOLUUT de krachtigste en zeker ook de stilste.

Dit is een afbeelding van ohmyc ioba toys review

De eerste indruk en eerste test van de OhMyC

De OhMyC heeft het formaat van een ganzenei en voelt best wel zwaar aan. Hij ligt lekker in de hand, het balletje dat zich in de toy bevindt ligt goed aan de oppervlakte en over het balletje is een siliconen vel gespannen. Wanneer je de toy aanzet begint het balletje cirkeltjes te draaien en dat draaien kan-ie in 3 verschillende snelheden. Ook al duw ik het balletje stevig tegen mijn hand of clitoris, dan nog blijft het balletje draaien en dat is eigenlijk het allerbelangrijkste bij dit soort draaiende-balletjes-toys. Anderen willen bij teveel kracht nog wel eens blokkeren (en je zet weleens wat kracht, omdat je soms gewoon harderharderharder wil).

Dit is een afbeelding van bijzondere vibrator goed vibrator

Bij test nummer 1 ben ik in slaap gevallen. Op zich vind ik dit een heel goede kwaliteit van een seksspeeltje. Nu was ik ook al hartstikke moe, daar niet van, maar de stimulatie op standje 1 is gewoon superrelaxt. De volgende ochtend trof ik de OhMyC, uiteraard leeg, op de grond.

De tweede, derde, vierde test van de OhMyC

De stimulatie van de OhMyC is dus hartstikke lekker en vooral relaxt. Beetje glijmiddel erbij en je overgeven aan het gevoel van een balletje dat rondjes draait om je klit. Wanneer je de toy wat harder tegen je klit duwt, dan wordt het gevoel uiteraard wat intenser, maar je kan ‘m ook prima handsfree tussen je benen laten liggen.

Is het vergelijkbaar met het gevoel gebeft te worden? Jazeker, in a way wel. Maar het blijft wat soft. Dat iemand echt wel heel leuk en lief z’n best doet. En het is eigenlijk ook wel geil en je denkt; okay, the man has got skills. Maar dat je na een minuut of 5 ook begint te denken; gooi er maar een tandje bovenop. Harder. Stop met dat draaien en likken, combineer het met een beetje zuigwerk. En dat je na 10 minuten denkt; stop gewoon een vinger in m’n vagina. Of beter nog; stop er 2 in. En misschien ben ik wel ready voor 3! Nou, dat dus zo ongeveer. Dat je denkt; ik wil meer!!!! Stop teasing me!

Dit is een afbeelding van clitoral stimulator ohmyc ioba

Maar neem nou gewoon eens de tijd!!!!

Soloseks heb ik altijd gezien als iets wat even snel tussendoor moet. Ik moet nu klaarkomen (want onrustig in m’n hoofd) of ik moet nu klaarkomen, want ik wil in slaap vallen of ik moet nu klaarkomen, want ik wil deze toy nog even testen. Maar ik heb dat gejaagde gevoel ook als iemand mij orale seks geeft en ik kom (voor mijn gevoel) niet snel genoeg klaar. En laat de OhMyC daar nou een perfecte trainingstool voor gaan zijn!

Want ik moest de OhMyC gewoon wat langer de tijd gunnen. Het is m’n eigen onrust waardoor ik denk; en nou wil ik ook klaarkomen ook en snel. En juist als je gaat nadenken, dan wordt het een ingewikkeld verhaal. Wat overigens wel héél fijn is aan draaiende-balletjes-toys is dat ze in een constante beweging draaien en dat is bij een orale-seks-gevende man (of vrouw) (mens) nu vaak juist niet het geval en de reden waardoor het lastiger is om klaar te komen.

Dit is een afbeelding van draaiende balletjes stimulator

De laatste testen met de OhMyC

Bij de eerste testen pakte ik er al snel een dildo bij, om maar zo snel mogelijk klaar te komen, maar de laatste testen heb ik bewust met alleen de OhMyC gedaan. Elektrische deken aan, OhMyC op m’n klit, handsfree, af en toe wat harder duwend, rustig beginnen bij standje 1, niet meteen door naar 3. Het duurde minstens een half uur tot ik klaarkwam, omdat m’n gedachten steeds afdwaalden, maar fuck it. Ik had de tijd! Ik moest focussen op het gevoel zelf en niet op zo snel mogelijk klaarkomen (dit is sowieso een goede les) (in ieder geval voor mij) (niet nadenken, maar VOELEN Godverdomme).

Dit is een afbeelding van sextoy tester met de ohmyc vibrator

Conclusie

Van alle clitorale stimulators met draaiende balletjes die ik heb is dit absoluut de krachtigste. En vooral de stilste. En dat stille is echt belangrijk als het om dit soort toys gaat, want de stimulatie is dus heel prettig, maar wel subtiel. Als er dan het geluid van een bulldozer onder de dekens vandaan komt, dan heb je het al snel gehad. De OhMyC voelde bij mijn eerste testen dus vooral als een teasing sextoy. Superlekker. Supergeil. Maar wanneer ga je me nou laten komen!!!! Hartstikke leuk als opwarmertje. Maar… als je echt de tijd neemt voor de OhMyC, dan weet je ‘m pas op waarde in te schatten. Dus trek een uur voor jezelf uit, zorg dat de OhMyC volledig is opgeladen, laat ‘m eerst een tijdje op standje 1 stimuleren en ga niet te snel over op standje 2 en 3. Geef je over aan de heerlijke, ontspannen stimulatie van een balletje dat over je klit beweegt en VOEL!

DE IOBA.TOYS OHMYC IS HIER TE KOOP (€ 159,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.