SEKSTOY REVIEW #308: ASTRAL QUATTRO PROSTAAT STIMULATOR

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Wat zou dit blog toch zijn zonder J.T.! In ieder geval een blog zonder reviews van seksspeeltjes voor mannen! Dit keer testte hij de Astral Quattro Prostaat Stimulator, een niet al te duur prostaat-speeltje!

Naam: Astral Quattro Prostaat Stimulator
Producent: Master Series
Prijs: € 39,95
Formaat: 12 x 4,2 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: 2 AA-batterijen
Materiaal: ABS-plastic
Verkooppraatje: ‘Voor een goede prostaatstimulatie is de Astral Quattro een perfecte keuze. Het is een buttplug en vibrator in 1 en is speciaal ontworpen om de prostaat heerlijk te verwennen.’
Is dat ook zo: Niet echt
score: 3

astral-quattro-prostaat-massager

Zoals jullie in de unboxing video hebben kunnen zien heb ik recent nogal wat masturbators gekregen van diverse ‘mannetjes’. Nu kan ik daar voorlopig wel weer even mee vooruit, maar het vraagt toch een enorme inspanning om ze keer op keer te testen. Als goede vrienden aan mij gaan vragen waarom ik er toch zo moe en uitgeput uit zie, wijd ik dat maar aan het sporten in de fitness, maar jullie als lezers van deze blog weten dan wel beter! Ik was dan ook blij dat er tussen al dit moois voor mijn pik (zie o.a. mijn review van de Zini Dib Bang Bang) ook wat voor mijn andere pleasure spot bij zat. En wel de Astral Quattro Prostaat stimulator. Een ‘large bulb four speed P-spot stimulator’ om precies te zijn. Ook nog wel uit de ‘Master Series’, dus dat moet zeker goed zijn. We kregen ‘m opgestuurd van ’t mannetje van Easytoys.nl! Waarvoor, als altijd, onze hartelijk dank!

De Astral Quattro komt in een goedkoop uitziende doorkijk verpakking (er is overigens niets mis met een goedkope verpakking, het gaat uiteindelijk om het product zelf) en ziet er op het eerste gezicht best fraai uit. Een mooie paarse ‘bulb’ (weet even geen Nederlands woord hiervoor) op een dun stokje met aan de onderkant een sierlijk gevormde handgreep om hem makkelijk in en uit te brengen. Daar steekt dan onderaan een draad uit die naar een kastje gaat waarmee je de vibraties in 4 standen kunt opvoeren (hier moeten 2, niet bijgeleverde, AA-batterijen in). Fraaier was natuurlijk een afstandsbediening, maar ook dit is gedaan om de kosten te besparen. En ik juich goedkope speeltjes zeker toe. Luna en ik verkeren in de luxe positie dat wij de meest extreme speeltjes (qua prijs) thuis gestuurd krijgen dus dat wij ons nooit zorgen hoeven te maken over ons budget voor een eventuele volgende aankoop. Ik snap dus ook dat niet iedereen even 150 euro of meer neer legt voor een silky soft aanvoelende op afstand bedienbare prostaat massager (of welk ander speeltje dan ook). Maar ook goedkope speeltjes moeten dan wel goed zijn, want anders is 40 euro (wat deze kost) nog steeds zonde van je geld.

astral-quattro-prostaat-toy

Dus nu de vraag, is deze Astral Quattro zijn geld waard? Heel kort: nee! En ik zal natuurlijk toelichten waarom niet. De Astral is van ABS plastic gemaakt en is daardoor snoeihard. Ik denk als je iemand redelijk mee buiten westen kan slaan. Op zich geen probleem, maar toch. Volgens mij is dit het hardste materiaal wat ik ooit bij mij naar binnen heb gewerkt (zelfs de Aneros Progasm Junior voelt zachter aan terwijl ook die van plastic is gemaakt. Verder is de kop van de Astral gemaakt uit 2 delen die verlijmd zijn. De overgang kun je goed voelen met je vingers en je moet er niet aan denken dat je hiermee je sluitspier wilt beschadigen. Daarbij is de kop vanaf de eerste millimeter al redelijk breed (het ‘mannetje van Easytoys.nl’ was zo vriendelijk mij de ‘Large’ te sturen met een doorsnede van 3,8cm. Het uithalen is nog een groter kunststuk, omdat hij daar echt van 1 centimeter (het steeltje waar het snoer door loopt) naar 3,8 centimeter gaat. Alsof je een dwarszittende badstop ineens rectaal uit je kont trekt… niet echt lekker.

Nou ja, als dan de prostaat stimulatie daarvoor nog hemels was, dan had je het er misschien nog voor over gehad. Maar helaas, de 4 vibraties standjes stellen weinig voor. Het zijn zeer oppervlakkige trillingen die weinig stimuleren. Alleen als je je PC spier (plas ophouden) maximaal aanspant waren de trillingen enigszins te voelen… maar goed dat lukt je ook niet een half uur lang, lijkt me.

astral-quattro-prostaat-speeltje

Schoonmaken is vanwege het harde materiaal snel en simpel, maar je moet wel even extra aandacht besteden aan de rand want daar kunnen troep of stukjes vel makkelijk achter blijven zitten. Met 3 punten (vorm, prijs, en feit dat je wel iets kunt voelen) niet echt een must buy-advies.

DE ASTRAL QUATTRO IS NIET MEER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.