LOVENSE LUSH 3 – VIBRATIE EITJE REVIEW

Naam: Lovense Lush 3
Producent: Lovense
Prijs: € 139,95
Formaat: divers
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen, bodysafe
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Het Lovense Lush 3 vibratie eitje is de geüpdatete versie van zijn voorganger. De bestseller heeft een geheel nieuw design en is hierdoor nog gebruiksvriendelijker. Daarnaast is ze in tegenstelling tot de tweede generatie Lush een stuk stiller, het hoogste geluid komt neer op 45.5 dB. Dit betekent dat je nog discreter kunt genieten in openbare ruimtes of in het bijzijn van anderen.
Cijfer: 9

Dit is een afbeelding van lovense lush 3 vibrator vibratie ei review

Ik kreeg de vraag van Easytoys.nl of ik misschien de Lovense Lush 3 voor ze wilde testen. De Lush 3 is, net als de Lush 2 en de Lush 1, een op-afstand-bestuurbaar vibratie eitje. En van alle seksspeeltjes zijn op-afstand-bestuurbare eitjes misschien wel mijn minst favoriete product. Daarnaast; ik ben single. Moet ik een of andere vage Tinder-dude de Lush 3 op afstand laten besturen om de boel te testen? Zag ik niet zo zitten. Maar Easytoys.nl had er een hele leuke speciale opdracht bij! Of ik misschien uit zou willen zoeken welke liedjes het beste combineerden met de Lush 3? Want de Lush 3 vibreert ook heel goed in combinatie met je favoriete liedjes! En kijk; dat vond ik nou wel een heel toffe opdracht! In mijn review lees je alles over de Lush 3 én welke liedjes ik uiteindelijk heb uitgekozen.

De Lovense Lush 1 en daarna de Lush 2 en nu waarschijnlijk ook de Lush 3 staan bekend als de beste op-afstand-bestuurbare vibratie eitjes ter wereld. Ze zijn vooral bekend en zeer geliefd geworden omdat veel webcam-meiden en -vrouwen ze gebruiken en hun ‘klanten’ ze laten besturen.

Verpakking van de Lovense Lush 3

Van de verpakking moet de Lovense Lush 3 het niet hebben. Maar hé, never judge a book by it’s cover. De Lush 3 zit in een saai, wit doosje met daarop een afbeelding van het product. Zo basic! In het doosje vind je de Lush 3, een ‘set up guide’ een ‘user manual’, een magnetisch USB-snoertje om ‘m op te laden en een zwart satijnen zakje om alles in te bewaren.

Dit is een afbeelding van verpakking lovense lush 3

Eerste indruk van de Lovense Lush 3

De Lush is vanaf nummer 1 qua looks bijna hetzelfde gebleven; knal-fuchsia-roze! Het eitje dat je inbrengt is niet rond of ovaal, zoals je bij een eitje zou verwachten, maar eerder een soort ovaal, maar met een flink geprononceerd puntje aan de bovenkant. En het is de bedoeling dat dit puntje tegen je G-spot aandrukt (wat-ie ook doet). Het eitje is op z’n breedst 3,5 x 3,5 centimeter, wat voor een eitje gemiddeld is, maar ik zou toch altijd wat glijmiddel gebruiken (nou ja, dat zou ik sowieso bij elk seksspeeltje dat je gebruikt doen) (sowieso altijd glijmiddel op waterbasis als je siliconen toys gebruikt). Het is een mooie, zacht-aanvoelende toy en volledig van siliconen, dus ook 100% bodysafe en gemakkelijk schoon te maken.

Dit is een afbeelding van lovense lush 3 vibratie ei sextoy review

Waarom ik eigenlijk niet van vibratie eitjes houd

Mijn probleem met vibratie eitjes is voornamelijk dat ze zich focussen op de G-spot of op de vagina. En wil ik klaarkomen, dan zal toch echt mijn clitoris gestimuleerd moeten worden. En nu hoef je natuurlijk niet meteen vol voor een orgasme te gaan, een vibratie eitje kan juist dienen voor een leuk voorspel, maar een ‘op-afstand-bestuurbaar-voorspel’ is voor mij een stuk interessanter als ik af en toe wat trillingen tegen m’n klit krijg.

Dit is een afbeelding van lush 3 vibratie ei review

Maar… ik ben dus single, dus iemand anders mijn Lush 3 vibratie eitje laten bedienen zat er niet in. Of, nou ja, als ik het een willekeurige Tinder-dude had gevraagd dan hadden ze vast in de rij gestaan, maar het leek me zelf niet zo heel erg geil. Om een vibratie eitje op afstand te laten bedienen heb je een goede techniek nodig (en met die techniek zit het écht helemaal goed bij alle toys van Lovense), maar je moet ondertussen ook communiceren met elkaar (via video of chat) en daar loop ik bij iemand die ik nog niet zo goed ken helemaal niet warm voor. Dus; sorry dat ik deze feature niet heb uit kunnen testen voor jullie, maar als ik andere sekstoy testers lees, dan doet de Lush 3 het heel erg goed op afstand (en zelfs vanaf de andere kant van de wereld).

De Sync-To-Music-functie van de Lush 3

Gelukkig had ik helemaal niemand anders nodig om een andere geweldig toffe functie van de Lush 3 uit te checken; de ‘sync-to-music-functie’. Nu heb ik al eerder toys getest met deze functie, maar dat was jaren geleden en toen liep de muziek dus helemaal niet zo ‘in sync’ met de trillingen. Dat doen de trillingen van de Lush 3 dus zéker wel. Je koppelt de toy heel gemakkelijk aan de ‘Lovense Remote App’ en binnen die App kun je heel gemakkelijk liedjes uit je Spotify draaien, of een hele playlist uit je Spotify! Echt heel easy!

Van de mensen van Easytoys.nl kreeg ik een lijst met 60 liedjes opgestuurd en de vraag was; zou jij misschien willen zoeken welke liedjes het beste combineerden met de Lush 3? It was a hell of dirty job, but someone liked to do it!

Dit is een afbeelding van oplaadbaar via usb magneet vibratie ei

De liedjes die liet trillen samen met de Lovense Lush 3

De lijst met liedjes die ik kreeg van Easytoys.nl was al onderverdeeld in 6 genres en in elk genre stonden 10 nummers. Veel van de nummers kende ik niet eens, maar hé, het is (bijna) altijd leuk om nieuwe liedjes te horen.

Een genre dat ik tril-technisch meteen afschreef was ‘Nederlandstalig’. “Ik ga zwemmen in Bacardi Lemon”, is heel leuk om mee te zingen in de kroeg, maar geil is iets heel anders. En hoewel ik mezelf echt wel als een rockchick zie en gek ben op bands als Queen, Kings of Leon en Metallica viel het genre ‘Rock’ ook af in combinatie met een vibratie ei in m’n vagina. De trillingen waren heus wel lekker repetitief en ‘stampend’, maar m’n oor wil toch ook wat geiligs horen en van een op de achtergrond zingende Freddy Mercury ‘Oh mama mia, mama mia, mama mia, let me go, Beelzebub has a devil put aside for me, for me, for meeeeeeee’, wilde ik alleen maar gaan meezingen.

Dit is een afbeelding van vibratie ei vibrator review test

Een genre dat ik dacht af te schrijven, maar waar ik achteraf toch wel blij van werd als opwarmertje was ‘Klassiek’. André Rieu’s Second Walz was een misser, maar ‘Time’ van Hans Zimmer, een muziekstuk uit de film Inception was geweldig. ‘Pop’ bleek ook niet mijn favoriete genre in combinatie met de Lush 3, maar een top-genre bleek toch wel ‘R&B en Soul’. Maar het allllllerbeste genre voor de Lush 3.0 is, wat mij betreft toch echt EDM, oftewel Electronic Dance Music. In mijn lijst staan daarom ook 5 nummers binnen dit genre!

Wil je weten welke 10 liedjes ik had uitgekozen? Check dan even deze pagina van Easytoys.nl! Na mijn voorselectie kreeg een testpanel ook een Lush 3 toegestuurd, inclusief de vraag; welk van deze 10 nummers vind jij de allerbeste trillen in combinatie met de Lush 3? En… we’ve got a WINNER! Het is ‘I Want Love’ van Jessie J geworden!

Maar hoe voelt zo’n ‘in sync’-trilling dan?

Het ‘syncen’ van je Lush 3 met de App gaat dus heel erg simpel. En ook het syncen van je Spotify met die App gaat ook simpel. Ik, of eigenlijk m’n G-spot schrok zich echter de tyfus toen ik het eerste liedje liet ‘draaien’. Het was allemaal zo ontzettend heftig en diep meteen tegen m’n G-spot en dat terwijl ik een klassiek liedje draaide. Het vergt even wat uitzoekwerk (maar hé, dat is met elke nieuwe App die je op je telefoon installeert) om erachter te komen dat je de intensiteit van de trillingen dus ook zachter kunt zetten middels de App. En dan is zo’n klassiek muziekje helemaal lekker zacht en relaxt. Perfecte opwarmer.

De Lush 3 trilt dus mee met de beat, maar hoe hard die trillingen zijn kun je instellen naar datgene wat jij lekker vindt. En, misschien ten overvloede; je kunt de Lush natuurlijk ook tegen je clitoris laten trillen (of je ballen, perineum) voor een heel andere sensatie.

Dit is een afbeelding van lovense lush 3 eitje sextoy review

Ik vond het uiteindelijk zelf het fijnst om een dj-set van Paul Oakenfold, Tiësto of Armin van Buuren op te zetten, qua trillingen zacht te beginnen en uiteindelijk, aan het einde van de set met harde trillingen (en een Womanizer of vibrator op m’n clitoris) te eindigen. Een uurtje genieten! Ik ben zelf niet van ontspannen in bad, maar ik kan me goed voorstellen dat de Lush 3, want waterproof, ook heerlijk is in bad met een muzieksessie van een uurtje!

Hoe zijn de trillingen los eigenlijk?

Van trillingen alleen tegen m’n G-spot, dus met een vibratie eitje ingebracht, zal ik nooit een orgasme krijgen. Ik heb altijd ook klit-stimulatie nodig. Maar de trillingen van de Lush 3 zijn echt heel erg goed en diep (maar je kan ze dus ook zacht en diep laten trillen). Ik verbaas me er nog steeds over dat zo’n klein dingetje zoveel power kan hebben. Deze trillingen, in combinatie met vingers of een andere sekstoy (of een tong), zijn héél fijn.

Dit is een afbeelding van lush 3 sextoy vibrator op afstand

Conclusie

Ik heb in m’n eentje ontzettend veel plezier gehad met het uittesten van de ‘Sync-To-Music-functie’ van de Lovense Lush 3 (en met het testen überhaupt natuurlijk). Mocht jij wel een leuke Tinder-match hebben om alle andere functies uit te testen, of gewoon een leuke partner, dan is er met dit vibratie eitje heel veel plezier op afstand (from alllll over the world), maar ook gewoon in-en-om-het-huis te beleven! Ik denk dat dit, qua vorm, trillingen en alle App-functies misschien wel het beste trilei is dat momenteel te koop is!

DE LOVENSE LUSH 3 IS HIER TE KOOP (€ 139,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. DP schreef:

    Misschien een gekke vraag, “je hoeft hem toch niet de hele tijd in te houden”? Hoewel het ei er niet voor is gemaakt qua ergonomie, vasthouden enzo kan je het ook tegen je klit houden als je dat fijner vindt. Zo zou je jezelf of je Tinder-match op afstand je toch een klit-stimulatie kunnen geven. Anders eens de Nora, eventueel in combinatie met de Max (nee pitspoes, niet Verstappen) kunnen proberen. Ik moet zeggen een heel gedoe, in je ene hand de Max, de andere je Phone.

  1. 13 januari 2022

    2rooster

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.