OHMYG IOBA.TOYS – VIBRATOR REVIEW

Naam: OhMYG
Producent: ioba.toys
Prijs: € 149,-
Formaat: 21 x 4 (qua kop) centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen, bodysafe, spatwaterproof
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Beleef een compleet nieuwe manier van G-Spot stimulatie met deze unieke OhMyG G-Spot Vibrator. Deze luxe vibrator heeft een zacht pulserend opstaand element die de G-Spot stimuleert. ‘
Is dat ook zo: Uniek? Jazeker! Lekker? Jazeker? Tot je klaar gaat komen.
Cijfer: Een 10 voor het idee, een 10 voor het gevoel, maar orgasme-technisch een 1 en marketing-technisch een 1

Dit is een afbeelding van ohmyg vibrator sextoy review

Ik had ‘m al voorbij zien komen op Instagram; de OhMyG van het merk ioba.toys. Een nieuw merk en de enige toy die ze verkopen is de OhMyG. Ik zag filmpjes, ik zag foto’s en concludeerde; ik moest die toy hebben, want… écht weer iets nieuws op sekstoygebied. En nieuw is altijd leuk! Ik stuurde ioba-toys een DM. No response. Ik stuurde een mailtje. No response. Ondertussen zag ik steeds meer influencers lief of geilig poserend op de foto met een OhMyG! Goddomme, iedereen had ‘m, iedereen, de hele wereld, iedereen behalve ik! Gevalletje FOMO hier!!! Gelukkig was het meisje van Easytoys.nl zo lief om me een review-exemplaar op te sturen!

De OhMyG van ioba.toys is een enorme hype, but why?

Het is echt de trend van 2020; sekstoys die niet vibreren, maar een ander kunstje kunnen. Het merk Lora diCarlo heeft onlangs 4 van dit soort toys gelanceerd en hoewel die echt niet perfect zijn, zetten ze voor mij wel de toon voor sextoys in de toekomst! Toys die specifieke plekjes op een heel specifieke manier stimuleren!

De OhMyG van ioba.toys is een best grote, C-vormige toy met bovenaan een soort ‘parel’. Die parel, eigenlijk een soort langwerpig bolletje ter grootte van een vingertop, gaat op-en-neer. Je moet dit echt even zien, want een filmpje zegt meer dan 1000 woorden.

Eerste indruk van de OhMyG van ioba.toys

De verpakking van de OhMyG valt me ietwat tegen voor een sextoy van € 149,-. Het is gewoon een wit doosje met kijkvenster. In de doos zit een lange gebruiksaanwijzing, een kaartje met schoonmaaktips en gebruikstips en een USB-oplaadsnoertje.

Dit is een afbeelding van doos van de ioba.toys ohmyg

Maar de OhMyG zelf ziet er echt OMG uit. Ik ben écht heel blij verrast als ik deze sextoy voor het eerst in m’n handen heb. Wow! Mooi. Best groot. Strak. Sexy. Zacht siliconen. Ik snap ineens de hype eromheen, want dit is een prachtig sexspeeltje. Mooi. Bijzonder. En als ik ‘m aanzet dan ben ik helemaal onder de indruk van de techniek erachter.

Wat ik prettig vind; ze hebben de techniek erachter geen ingewikkelde naam gegeven, maar gewoon ‘your toy comes loaded with innovative technology’. Lekker duidelijk en geen fancy gelul! Maar ja, daarna komen ze toch weer met dingen die ze niet waar kunnen maken.

Lijkt op orale seks, maar dan beter

Here we go again!!! Waarom proberen toch al die sextoy-fabrikanten hun speeltjes in de markt te zetten met verkooppraatjes als ‘lijkt op orale seks? Ik snap dat sowieso niet, maar bij ioba.toys maken ze het wel héél bijzonder, want… de OhMyG gaat zelfs de competitie aan met orale seks! Let op: ‘The ‘pearl’ at the top of the toy is designed to directly massage your G-spot that will rival even the greatest oral sex.’

Nu heb ik in mijn leven toch een hoop orale seks gekregen, maar het is nog niemand gelukt om met zijn of haar tong bij m’n G-spot te komen. Misschien hebben ze niet hard genoeg geprobeerd? De OhMyG is dus gemaakt voor het stimuleren van je G-spot, maar gaat de competitie aan met orale seks, toch een tak van seks die zich volgens mij voornamelijk bezighoudt met de clitoris! Jammer dit. Onnodig ook.

Dit is een afbeelding van verpakking ohmyg

Het gebruiksgemak van de OhMyG

De OhMyG werkt enorm simpel. Eerst even volledig opladen, dan wat glijmiddel op waterbasis erop, inbrengen en aanzetten. De OhMyG heeft maar 1 knop om de toy mee te bedienen, maar hé zoveel verschillende dingen kan deze toy ook niet. Je zet ‘m aan door die knop 3 seconden ingedrukt te houden en daarna scroll je met dezelfde knop door de 3 snelheden. De ‘parel’ gaat dan zachtjes, iets harder of nog ietsjes harder op-en-neer.

Dit is een afbeelding van knopje van de vibrator

Hoe voelt de OhMyG van ioba.toys?

Ja. Ja! JA! JAAAAAA! Op het moment dat je de OhMyG eenmaal op de juiste positie hebt zitten en je voelt de parel tegen je G-spot aan duwen dan weet je meteen; ja, dit is hoe m’n G-spot beroerd zou moeten worden door een vinger! Het voelt heel zacht, heel lief, maar ook heel effectief. Met iedere ‘duw’ voel je je zachtjes meegesleept worden op zachte wolkjes van extase, ja, lekker, ja, liefde, veel liefde, geil dit, goed gemaakt ioba.toys, veel liefde, geile liefde, wat hebben jullie hier over nagedacht… wat goed… wat… TIKTIKTIK.

Op het moment dat je de OhMyG iets verplaatst, dus ‘m een beetje naar boven of beneden duwt of naar links of rechts, of je spant een bilspier of je beweegt zelf een beetje, dan hapert de toy en dan hoor je een heel bijzonder TIKTIKTIK-geluid. Een soort specht. Een soort dolfijn.

Dit is heel irritant en heel erg aanwezig. Once heard, it cannot be unheard! Maar ja, als ik de toy op z’n plek laat zitten en me mee laat voeren door de perfecte, zalige stimulatie is er weinig aan de hand. Tot het allemaal té lekker wordt.

Hier kan ik toch niet mee klaarkomen!!!!

Even ter informatie tussendoor; van alleen de stimulatie van de OhMyG op m’n G-spot zal ik nooit een orgasme kunnen krijgen. Ik heb altijd, ten alle tijden, ook stimulatie op m’n clitoris nodig. Dit geldt overigens voor alle ‘vaginale toys’. Soms is een beetje wrijving met m’n vingers voldoende en soms heb ik wat meer stimulatie nodig (of wil ik gewoon meer stimulatie) en dan gebruik ik bijvoorbeeld een Womanizer of We-Vibe Melt (ik ben de laatste tijd helemaal into m’n We-Vibe Melt).

De situatie: ik lig met de OhMyG tussen m’n benen in standje 2. Lekker relaxt. Op m’n klit heb ik de We-Vibe Melt en so far so good. Riding on the waves of pleasure! Hier ben ik voor gemaakt! Dit is mijn leven! Ik ben sekstoy tester, love my life, #blessed, joehoe!!!!! Op het moment dat ik richting een orgasme ga, dan spannen mijn bekkenbodemspieren vanzelf wat meer samen. Is de natuur! Is logisch! Zo ben ik gemaakt! Maar als je je bekkenbodemspieren spant, dan gaat die OhMyG tikken. TIKTIKTIK. TIKTIKTIKTIK.

Heel m’n orgasme-opbouw naar de klote.

Dit is een afbeelding van ioba toys ohmyg vibrator g spot

Vooral doorrrrrrrgaan!

Barrie Stevens sprak in de Soundmixshow in de jaren 90 altijd de woorden ‘Vooral doorrrrrrrgaan!’ Hij zei dit omdat hij niemands droom wilde ontnemen en het commentaar zo positief mogelijk wilde houden! Dus ik dacht heel hard aan Barrie en bleef iedere keer vooral doorgaan met de stimulatie van de OhMyG, ondanks het tikkende geluid, maar het lukte gewoon niet.

Afgezien van het feit dat het tikken echt enorm afleidt van dat waar je mee bezig bent, doet de OhMyG tijdens het tikken ook iets heel anders dan prettig stimuleren. Hij hapert en dat haperen voelt ietwat irritant. Allesbehalve lekker en lief en zacht in ieder geval. Het voelt een beetje ongemakkelijk, een beetje ‘ehhh, wat ben je aan het doen, stop daar maar mee’. Onprettig.

Op het moment dat je orgasme weer is weggeëbd en je bekkenbodemspieren weer wat ontspannen, stopt de OhMyG ook met haperen en tikken en start dan weer met ‘normaal’ stimuleren. En dan is het weer even lekker, tot het weer te lekker wordt en je weer met een specht tussen je benen ligt. TIKTIKTIK. Jesus, wat een gedoetje is dit!!!!

Dit is een afbeelding van ohmyg vibrator sextoy g spot

Op zoek naar het positieve van de OhMyG

Als ik in bed lig en een sekstoy weer eens volledig tot de grond toe aan het afzeiken ben, dan is mijn M. altijd bereid om me op een andere manier naar iets te laten kijken. Een andere, positieve manier. De Barrie Stevens-manier. “Maar het is wel een mooie kleur toch?” “Maar misschien vinden andere vrouwen deze oppervlakkige stimulatie wél heel lekker?” “Maar er zullen vast vrouwen zijn die het niet uitmaakt dat hij hun G-spot niet raakt toch?” “Maar niet iedereen is zo kritisch als jij.”

“Die OhMyG is echt kut”, zeg ik.
“Maar het is wel een leuk speeltje om mee te edgen toch?”, zegt M.
“Nee, dit is geen leuk speeltje om mee te edgen, omdat je er onmogelijk mee klaar kunt komen! Het kan niet, het kan niet, het kan niet! Hij slaat vast als je klaar gaat komen, gewoon kut.”
“Maar als je dat in je review schrijft dan gaat niemand ‘m kopen.”
“Ik wil ook niet dat iemand ‘m koopt.”

Dit is een afbeelding van kop van de ohmyg

Hé ioba-peoples! Hebben jullie ‘m zelf eigenlijk gebruikt???

Het geluid dat de OhMyG maakt als je ‘m gebruikt is dus echt niet weg te denken. Het is een raar geluid. Het is een hard geluid. Nogmaals; alsof je met Woody Woodpecker tussen je benen ligt. En dat is op zich al irritant, maar wat mij écht enorm stoort is dat de OhMyG wordt aangeprezen als een ‘super silent sextoy’. SAY WHAT?

Dit is een afbeelding van super silent sextoy papiertje

Voor op de doos van de OhMyG staat klein in een hoekje ‘The Silent Female G-spot Massager with unique pearl stimulation.’ Op de achterkant lees ik: ‘Bringing you all the pleasure, without all the noise.” Ook: ‘Others may promise to be quiet, but we’re the only ones that deliver on that promise.’ Ook in de bijgeleverde gebruiksaanwijzing: ‘OhMYG is the first super silent G-spot sextoy.’

Doe dat nou niet! Beloof nou geen dingen die je niet 100% zeker weet. En met 100% bedoel ik HONDERD PROCENT! Als ik een sekstoy zou maken en ik zou die sekstoy in de markt zetten als ‘the most silient sextoy EVER’, dan zou ik die sekstoy eerst zelf 100 keer testen en daarna 100 keer laten testen door m’n familie, m’n vrienden, de buurvrouw en alle kassameisjes die ik tegenkom en daarna nog even 100 keer door alle sekstoy tester in the whole wide world! En als iedereen zou zeggen; ‘Ja, goh, hij is wel lekker stil hoor.’ Dan… alleen dan… zou ik op m’n verpakking durven schrijven dat dit seksspeeltje superstil is.

Dit is een afbeelding van superstille massager

De OhMyG van Ioba is namelijk alleen stil op het droge en zonder tegendruk. Maar ja, dit is nou typisch zo’n product die je in een natte en strakke omgeving gebruikt hè?

Influencers vs. sextoy testers

Er is nogal een verschil tussen sextoy testers en influencers. Ik noem mezelf gekscherend wel eens een #dildoinfluenza en ik denk dat ik ook zeker wel wat te influencen heb op dildo- en vibratorgebied. Maar het bezoekersaantal op m’n site en het aantal followers op mijn social media-kanalen is natuurlijk een lachtertje vergeleken bij ‘echte’ influencers die tienduizenden of honderdduizenden bezoekers hebben.

Als je zoveel followers hebt, dan wordt je benaderd door bedrijven als ioba.toys om reclame voor ze te maken. Reclame in ruil voor geld. En wanneer er geld mee gemoeid is, dan zal er ook een contract aan te pas komen. En in zo’n contract staat hoogstwaarschijnlijk dat je lekker positief moet zijn over de toy. Effe een leuk, geilig fotootje maken voor op Instagram zodat ioba.toys die kan gebruiken op z’n eigen social media-kanalen. En ook effe een leuk positief verhaaltje erbij graag. Oh, en vergeet er vooral niet bij de te vermelden dat de OhMyG supertjes silent is hè? Zucht. Ik knip even wat tekstjes die ik terugvond bij ‘influencers’ die de OhMyG promoten.

14K followers: ‘Did I mention it’s DEAD SILENT?’
25.2 K follwers: ‘It’s so fun, it’s so quiet (I, however, am not quiet when I use it).’
6.7 K followers: ‘It’s noiseless.’
6849 followers: ‘ioba.toys has engineered a smart & super silent toy.’

Are you serious?????

Luun, niet jaloers doen nu!!!!

Ja. Ik wil ook #influenza #money hebben! Daar ben ik heel eerlijk in. Maar als betaald worden voor een review of een foto op Instagram plaatsen betekent dat ik moet gaan liegen over een sekstoy, welke sekstoy dan ook, ja, dan maar lekker niet.

Bij geen enkele van die gelikte Instagram-foto’s van vrouwen met zo’n OhMyG zie je een negatief verhaal over deze sextoy. En dan denk ik: Meisjes! Vrouwen! Peoples! Hebben jullie de OhMyG ook daadwerkelijk in je vagina gestopt? Hebben jullie ‘m gebruikt? Aangezet? Getest? Jullie zijn aan het liegen dat-ie stil is, maar ook aan het liegen dat-ie fantastisch is! Dit ding slaat vast als je je spieren ook maar iets aanspant! Richting je orgasme. Tijdens je orgasme. En al dat getik, TIKTIKTIK, dat kan ook niet goed zijn voor het motortje, het mechaniek van deze toy! Ik zweer het je, deze toy gaat kapot als je ‘m langere tijd gebruikt! Meiden, vrouwen, peoples with vagina’s, jullie laten jullie followers iets kopen wat niet goed functioneert. Voor geld! Waarom??????

I know. That’s the way the cookie crumbles.

Dit is een afbeelding van luna met de ohmyg sextoy tester

Hulde aan het vrije woord

Daarom even nu een extra dikke, extra grote, vanuit de grond van m’n hart geschreeuwde SHOUTOUT naar een bedrijf als Easytoys.nl! Dit bedrijf voorziet mij al jaren op regelmatige basis van bijna alle toys die ik graag wil testen. En ik mag volledig eerlijk zijn in al m’n reviews! Hoera! Ik hou heel veel van Easytoys.nl, maar ik vind niet alle toys die ze verkopen ook leuk en lekker. Maar een heleboel ook wel! Logisch!

Ook een shoutout naar sextoymerken die toys sturen naar sextoy testers zonder moeilijk te doen over een contract. Die ons laten schrijven wat we willen schrijven, die kritiek meenemen in een eventuele 2.0 of 3.0 versie van een toy en die ons waarderen op onze eerlijkheid en kwaliteit. Want dat is wat een goede sextoy tester vooral is; eerlijk.

Kun je de OhMyG als een clitoris stimulator gebruiken?

Over eerlijkheid gesproken; je kunt de OhMyG ook als clitoris stimulator gebruiken, al doet de naam misschien anders vermoeden. Het is ook niet ‘de bedoeling’ van de toy waarschijnlijk, maar ik moet toegeven dat ook deze stimulatie best leuk en lekker is. De manier van stimuleren is dan vergelijkbaar met die van de Lora diCarlo Carezza, al blijft het allemaal wel wat soft. En dat softe is zeker wel prettig en als je de toy voorzichtig vasthoudt, dan heb je ook geen last van het getik. Wanneer je meer stimulatie wil en harder gaat duwen, ja, dan gaat-ie dus weer wel gewoon TIKTIKTIKKKKKKKEN! En ja, daar word je, ik ga de grap gewoon maken; getikt van!

Conclusie

Het idee achter de OhMyG is echt fantastisch! Echt! En ook het gevoel van deze toy tegen je G-spot is ZALIG. Hier is heel erg goed over nagedacht. Al had het allemaal nog wel wat ‘meer’ gemogen van mij. Harder! Eventueel met trillingen erbij? Patronen? Maar voor een 1.0-versie heeft ioba.toys echt iets bijzonders neergezet. Ik hoop van ganser harte dat ioba.toys de kritiek die sextoy testers all over the world hebben meeneemt. Want de OhMyG verdient echt een 2.0 versie! Dus ioba.toys: vooral doorrrrrrrgaan!

DE IOBA.TOYS OHMYG IS HIER TE KOOP (€ 149,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Anne schreef:

  Ik had dezelfde opmerking al gelezen en gehoord (!) bij andere testers. Dus het is geen defecte toy, maar inderdaad gewoon niet lichamelijk getest tijdens de testfase.
  Ik wacht op een 2.0 versie, want het idee lijkt mij wel wat.

 2. Daan schreef:

  Lijkt me een behoorlijke afknapper ja die herrie!

 3. DP schreef:

  Vooral doooorrrrrgaaan is in onze familie nog steeds een gevleugelde uitspraak, net als Tony Eijk’s; “ik geef een 7”, uit Klassenwerk, voor iedereen die niet zo goed was. Voor jou krijgt vooral doorrrrgaaan van mij een positieve lading, blijf vooral doorgaan met het schrijven van goeie, eerlijke, niet ge-influencte reviews. Nogmaals dank daarvoor!

 4. Sandra schreef:

  Heb ik jou onlangs nog eens bedankt voor het onvermoeibaar testen van alle soorten toys en mij behoeden voor alle soorten miskopen. Ik ben echt gek op toys, maar ik koop echt niks voordat jij er minimaal een acht voor hebt gegeven.
  Dus, uithuilen en snel zin maken voor nieuwe toys.
  Kom op honey, we rekenen op je! <3

 5. Chris schreef:

  Jammer dat deze toy niet goed werkt want ik zou deze mechanische streelvinger maar wat graag willen uittesten op mijn ontvankelijke P-spot… Maar dan moet het mechanisme eerst een duurtest hebben doorstaan. Enkele jaren geleden heb ik met mijn ontwikkelde BB-spieren al een Nexus Revo Intense binnen een jaar kapot gekregen, deze toy vingert ook de prostaat en was één van mijn favoriete toys tot deze het begaf. Gelukkig is er Mrs. P. die mij op verzoek een opgeheven vingertje geeft.

  We weten wat we willen, maar nu nog een fabrikant vinden die het kan maken zonder storingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.