FUN FACTORY LAYA II – VIBRATOR REVIEW #493

Naam: Laya II
Producent: Fun Factory
Prijs: € 89,90
Formaat: vibrator 10,5 x 4,1 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen en ABS
Waar te koop: Funfactory.com (gebruik code LUNA)
Verkooppraatje: ‘A beloved shape with a strong, rumbling motor.’
Is dat ook zo: YESSSSSS
Cijfer: 9

Dit is een afbeelding van fun factory laya ii test review luna sextoy vibrator

Van mijn allerliefste Fun Factory-vriendinnen uit Duitsland kreeg ik de Laya II opgestuurd. Ik mocht er nog niet meteen over schrijven toen ik ‘m kreeg, want nieuw, nog niet te koop, embargo en het moest nog een verrassing voor de wereld blijven, maar de Laya II is inmiddels gewoon te koop en ik heb ‘m getest!

Zal ik het nog maar een keertje schrijven? Ja! Ik ga het gewoon nog een keertje schrijven! Ik hou van Fun Factory! Ik hou van hun speeltjes en al zijn er heus wel een paar die ik ietsje minder leuk of lekker vind, toch bewonder ik dit bedrijf qua innovatie (want ze komen echt bijna elk jaar met iets nieuws) (en unieks) (dat vervolgens gekopieerd wordt door anderen) en… hun speeltjes worden niet in China gemaakt zoals bijna alle andere toys, maar gewoon lekker in hun homecountry Duitsland! Ik kreeg dus de Laya II, maar eh, die had ik toch al een keer gekregen?? Ja, ik had al een keer een Laya II getest, maar die kwam uit de Blackline-collectie (VIBRATOR REVIEW #337: FUN FACTORY LAYA II BLACKLINE)

De verpakking van de Laya II

Ja, het wordt weer een herhaling van dat wat ik allemaal al eerder heb gezegd over de verpakkingen van Fun Factory! Het is een simpele, maar doeltreffende en herkenbare verpakking. Lekker fris, duidelijk en strak vormgegeven. Het viel me eigenlijk net pas voor het eerst echt op dat er allemaal glimmende stipjes, polkadotjes op de achtergrond gedrukt zijn. In het doosje tref je de Laya II (ik kreeg een knalroze, maar hij is er ook in het paars en in het turquoise), een gebruiksaanwijzing en het beroemde ‘Click ’n Charge’-magneet-USB-snoertje!

Dit is een afbeelding van fun factory laya ii verpakking test review vibrator

De look and feel van de Laya II

Ik heb 1,5 jaar geleden al een keer een Laya II getest en sja, qua design is het speeltje nog precies hetzelfde gebleven. Ooit was er de Layaspot en die is vervangen door de Laya II. De vorm is overigens praktisch hetzelfde gebleven, want die vorm was gewoon goed. Wat zeg ik; perfect! Of, let op hoe ze het zelf noemen: ‘This shape has been a bestseller for years—and with good reason! Its curve fits perfectly over the pubic bone, hugging your vulva, for full-coverage vibration of your clit and labia.’ En zeg nou zelf; ‘hugging your vulva’, dat klinkt toch superlief!?

Dit is een afbeelding van fun factory laya ii

Ik kreeg dus 1,5 jaar geleden de Laya II Black Line Vibrator opgestuurd. En nu een roze Laya II. En zo op het oog, dus aan de buitenkant, is er helemaal niks veranderd. De verandering zit in het motortje, waarover later mee.

De knopjes van de Laya II

Ik ben een knopjes-freak, maar de knopjes van Fun Factory vind ik al jaren superfijn. Als je de Laya II in je hand houdt, dan past je duim precies aan de zijkant en je wijsvinger precies over de knopjes, zodat je die, heel smooth, heel gemakkelijk, heel intuïtief kan bedienen. Je voelt de knopjes zitten en dat is fijn. Heel erg fijn. Ook fijn van álle Fun Factory-toys is dat de Fun Factory-knop (die rode) de aan- en uitknop is. Dus wil je je speeltje uit, dan hoef je geen knopje eerst 3 seconden ingedrukt te houden. Ook hebben alle (nieuwste) Fun Factory-toys een ’travellock-systeem’, zodat je speeltje niet per ongeluk aan kan gaan als je op reis gaat en er wordt even flink met je koffer gegooid door de bagagemedewerkers op het vliegveld!

Wel is het een aanrader om de gebruiksaanwijzing van elk Fun Factory-speeltje even goed door te nemen, want… de knopjes zijn dan wel heel goed voelbaar; ze werken op een bijzondere manier, die je echt even door moet hebben.

Het verschil tussen de Laya II Blackline en de nieuwe Laya II

Nou, zo op het oog is er dus totaal geen verschil tussen de Laya II Blackline en de Laya II, behalve dan de kleur. De vorm is hetzelfde, de knopjes zijn hetzelfde en ook het gewicht is hetzelfde (al zou de nieuwere Laya II toch ook best een gram meer kunnen wegen, maar mijn weegschaal is niet heel erg goed). Het enige dat écht anders is zijn de trillingen en dus het motortje. En ik kon me het eerst eigenlijk niet voorstellen, want de Laya II Blackline had een prima, goed, diep motortje, maar ja, toch vonden ze het bij Fun Factory blijkbaar nodig! Het had van mij niet perse gehoeven, want ik vond het dus al een prima motor.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Check dit dan!!! De nieuwste Laya II van Fun Factory tegen de Blackline Laya II! M’n review komt zo online!

Een bericht gedeeld door Climaximaal (@lunaclimaximaal) op

Maar hoe voelt de nieuwe Laya II

Ik vond het heel lastig om de Laya II Blackline met de Laya II te vergelijken. Omdat het verschil er echt wel is qua motor, maar het maakt mij niet zo heel veel uit, want ik vind ze allebei lekker. Je kunt de Laya aan beide kanten gebruiken trouwens. De kant die het dichtste bij de knopjes zit heeft ook de diepste, hardste trillingen, maar de trillingen zijn aan de andere kant ook nog goed voelbaar, al zijn die veel milder, maar nog steeds diep. En dat is juist wel fijn als ‘opwarmertje’. De trillingen aan de ‘goede’ kant zijn dan weer goed voor het ‘afmakertje’.

Als ik de zwarte Laya II in m’n ene hand hield en de roze in de andere, dan voelde ik heel goed verschil. Maar als ik M. eerst de ene en dan de andere tegen m’n klit aan liet zetten (met m’n ogen dicht dus), dan kon ik het verschil niet voelen. Maar… aan deze vergelijking hebben jullie eigenlijk helemaal geen flikker, want de Laya II Blackline gaat uit het assortiment, dus je zal het sowieso moeten doen met roze, paars of turquoise exemplaar.

Dit is een afbeelding van fun factory laya ii vibrator test review sextoy luna

Conclusie

Zoek je een goed-vibrerend clitoraal speeltje en spreekt de vorm van de Laya II je aan, dan krijg je geen spijt van je aanschaf, want het is gewoon een verdomd goed speeltje. Daarnaast weet je dat het met een speeltje van Fun Factory eigenlijk altijd wel goed zit qua Duitse Gründlichkeit! Hun toys zijn gemaakt met een aan perfectie grenzende zorgvuldigheid! En ik hou er heel, heel veel van! Dus eh, hug je vulva! Laat je vulva huggen! You know you want it!

DE FUN FACTORY LAYA II IS HIER TE KOOP (€ 89,90) >>

MET DE CODE ‘LUNA’KRIJG JE ALTIJD 10% KORTING OP JE BESTELLING BIJ FUNFACTORY.COM

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.