SATISFYER DUAL PLEASURE – SEXTOY REVIEW #674

Naam: Satisfyer Dual Pleasure
Producent: Satisfyer
Prijs: € 49,95
Formaat: 17,5 x 5 centimeter
Materiaal: siliconen, bodysafe, waterproof
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB-snoertje
Waar te koop: o.a. Easytoys.nl
Het verkooppraatje: ‘Deze compacte Dual Pleasure laat jou heerlijk genieten van een explosief clitoraal orgasme met behulp van luchtdrukgolven en vibraties. ’
Is dat ook zo: Wawawawiewaaaa!!!
Aantal punten: 9.5

Dit is een afbeelding van satisfyer dual pleasure

Ik kreeg de Satisfyer Dual Pleasure opgestuurd door de mensen van Satisfyer zelf, in ruil voor een eerlijke review! De naam ‘Dual Pleasure’ zegt het eigenlijk al; dit is een seksspeeltje dat je op 2 verschillende manier kunt gebruiken; de ene kant geeft luchtdrukstimulatie en de andere kant is een gewone, trillende vibrator! Hieronder lees je m’n review. Ik ben fan, vooral van de prijs ook!

Alwéér iets met luchtdruk en trillingen?

Satisfyer staat er niet om bekend om 1 uniek product te ontwikkelen, nee, Satisfyer komt met 10 verschillende producten die eigenlijk precies hetzelfde doen, maar er gewoon net even ietsje anders uitzien. Dat is hun manier om de sekstoy-markt te veroveren en dat is prima, maar voor de consument wel wat lastig om een keuze te kunnen maken.

Zo hebben ze meerdere luchtdruk-stimulatoren die naast die luchtdruk-stimulatie ook kunnen trillen. De Dual Pleasure kan naast zuigen in het tuutje aan de bovenkant ook trillen in de staaf (of handvat), net als de de Dual Love, die ik al eerder reviewde (SATISFYER DUAL LOVE – LUCHTDRUK STIMULATOR REVIEW). Welke van de 2 ik beter vind lees je in deze review, al zijn ze trouwens allebei geweldig en zeker voor de prijs van € 49,95.

Dit is een afbeelding van satisfyer dual pleasure dual love vibrator test review

Verpakking en eerste indruk van de Dual Pleasure

Ik schrijf het iedere keer als ik een speeltje van Satisfyer review, dus ik schrijf het ook nu weer; ik vind hun nieuwe verpakkingen supergaaf. Alles oogt fris, modern, strak en vooral heel erg ‘eigen’. Ik word af en toe niet goed van wéér zo’n witte verpakking met daarop een foto van het product dat erin zit. Satisfyer gebruikt lekker veel kleur; ik word er blij van! De verpakking sluit met een magneetflap en je moet eerst een ‘hygiënische strip’ losscheuren voordat je bij het seksspeeltje komt. In de doos vind je uiteraard de Dual Pleasure, een USB-oplaadsnoertje en een gebruiksaanwijzing.

Dit is een afbeelding van verpakking satisfyer dual pleasure

Wat ik vooral heel tof vind aan de Dual Pleasure is de kleur. Grijs. Er zijn maar weinig grijze toys op de markt en daarom vind ik wel gewaagd. Maar hij is er overigens ook in het wit (HIER).

Ik ga nog een keertje zeiken over de tuutjes-industrie

Elke luchtdrukstimulator heeft een tuutje, oftewel een ‘mondje’ of ‘opening’ die je over je clitoris moet zetten. Als dat allemaal een beetje lekker aansluit (dus als je klit erin past en als er geen lucht tussen de randjes kan) dan ben je in principe al voor 75% op weg naar een orgasme!

Nu ben ik een groot fan van afneembare tuutjes, zoals ALLE Womanizers die standaard hebben. Satisfyer vindt afneembare (en dus beter schoon te maken) tuutjes blijkbaar niet zo belangrijk, helaas (maar waarschijnlijk zijn Satisfyers hierdoor wel een flink stuk goedkoper).

Maar lieve Satisfyer, als je dan sekstoys maakt met ‘tuutjes’ die gewoon vastzitten, dus eigenlijk gewoon ‘gaten’, maak die tuutjes of die gaten dan Goddomme standaard 2 centimeter in doorsnede! Dan lullen we helemaal nergens meer over! Er zal vast een hele gedachte achter zitten om die tuutjes zo klein mogelijk te maken, maar die gedachtegang ontgaat mij volledig. Een groter tuutje, of gaatje zorgt ervoor dat je je klit makkelijker vindt, als je eventueel wat beweegt (tijdens het neuken), dan blijft alles makkelijker zitten, dat het gebied rondom de clitoris ook wat gestimuleerd wordt en ook de wat grotere klitten (of door opwinding groter geworden klitten) passen erin! Win-win-win-win!

Dit is een afbeelding van tuutje van de satisfyer dual pleasure

De Satisfyer Dual Pleasure heeft een gaatje van 1,4 centimeter doorsnede en dat vind ik gewoon best klein en onhandig. Ter vergelijking; de allereerste Womanizer heeft een tuutje met een doorsnede van 2 centimeter. Dat verschil lijkt niet veel, maar teken het maar eens uit. Het is echt veel. Uiteindelijk weet ik m’n klit altijd wel te vinden (duh), ook met een speeltje met een gaatje van 1,4 centimeter, maar toch, maar toch.

De overeenkomsten tussen de Satisfyer Dual Love en Dual Pleasure

De Satisfyer Dual Love en de Satisfyer Dual Pleasure kunnen allebei precies hetzelfde. Ze hebben allebei 11 luchtdrukintensiteiten en allebei ook 11 trilpatronen in de staaf (handvat) (waarvan 3 steady). Misschien is het handig om mijn review van de Dual Love nog eens te lezen (SATISFYER DUAL LOVE – SEXTOY REVIEW), want ik ben dus hysterisch lyrisch over wat deze toy (en dus ook de Dual Pleasure) allemaal kan.

Het alllllllllllertofste van deze toys; je kunt zelf luchtdrukpatronen maken! En dat is ongelooflijk gaaf en vooral superlekker! De meeste luchtdruktoys ‘zuigen’ in een constant ritme en dat is ook al heel erg fijn en effectief, maar een ritme? Wow. Wawawawiwaaaaa.

De verschillen tussen de Satisfyer Dual Love en Dual Pleasure

Ze zien er natuurlijk anders uit, dat is 1. En qua wat ze kunnen verschillen ze dus niks. Welke toy beter is van de 2? Dat ligt volledig aan je persoonlijke voorkeur! Ga je voor een knalkleurtje of liever stoer en sober grijs? Vind je een groot tuutje (grote opening) belangrijk, dan kies je voor de Dual Love. De Dual Love heeft namelijk een opening van 1,8 centimeter bij 1,5 en het ‘tuutje’ ligt ook wat hoger dan die van de Dual Pleasure.

Dit is een afbeelding van de tuutjes van de dual pleasure en dual love satisfyer vibrator

De trillingen in de staaf voelen precies hetzelfde, maar de vorm van de staaf van de Dual Pleasure vind ik een stuk prettiger met inbrengen. Die is namelijk licht gebogen terwijl de Dual Love kaarsrecht is. Gebruik je de toy alleen op je klit, dan zijn ze beide net zo goed.

Dit is een afbeelding van de staaf van de dual pleasure satisfyer

Qua schoonmaken zijn die vastzittende tuutjes/gaatjes natuurlijk best even lastig, maar met een borsteltje of wattenstaafje wil het wel lukken. De Dual Pleasure is overigens makkelijker schoon te maken, want bij de Dual Love wil er nog wel eens wat ‘juice’ tussen de overgang van het siliconen naar het ABS-plastic gaan zitten.

Toys die je bestuurt met een app

Hoewel toys met een app dus écht helemaal fantastisch zijn en ook helemaal 2022, toch vind ik er 1 nadeel aan zitten als je een toy in je eentje gebruikt; je hebt maar 2 handen. Ik heb, om een bepaald patroon sneller of langzamer te laten gaan toch écht 2 handen nodig om de app te bedienen (1 om de telefoon vast te houden en 1 om te scrollen.

MAAR! Doordat ik zo liep te kloten met het vasthouden van de Dual Pleasure in m’n rechterhand en proberen te scrollen met m’n linkerduim terwijl ik met m’n linkerhand m’n iPhone vasthield, ontdekte ik wel mijn persoonlijke favoriete standje! En als je eenmaal je favoriete standje of ritme hebt gevonden, dan kun je dat ritme opslaan in de app en dan hoef je daarna nooit meer te kloten met scrollen, maar ‘m gewoon onder je favorieten terugvinden in de app!

Dit is een afbeelding van sextoy review satisfyer dual pleasure

Verder is de Satisfyer-app helemaal leuk! Je kan ‘m op afstand laten besturen (dan hoef je zelf je telefoon niet vast te houden, dat scheelt), je kan ‘m op muziek laten trillen, maar voor mij het allertofste; je kan zelf patronen maken. Het werkt allemaal heel intuïtief en je krijgt je toy gemakkelijk gekoppeld!

Dé perfecte edge-tool

Voor wie niet weet wat edgen is; dat is het zo lang mogelijk uitstellen van je orgasme, door steeds als je bijna klaarkomt te stoppen om daarna weer verder te gaan, daarna weer te stoppen, weer verder, etc., totdat je zelf besluit (of de ander) dat je wil of mag klaarkomen. Door te edgen wordt je uiteindelijke orgasme intenser dan ‘normaal’.

Ik had, omdat ik dus liep te kloten met de app met m’n linkerhand, het luchtdrukpatroon op de een of andere manier op een briljant edge-standje weten te zetten. IK ben nooit zo van de snelle patronen, of eigenlijk helemaal niet zo van de patronen, maar een heel laaaaaaaaaaang uitgerekt ‘wave’ of ‘golfpatroon’? Doet u mij die maar en dan een uur lang!

Dit is een afbeelding van dual pleasure sextoy test vibrator

Met zo’n heel laaaaaaaaaaang uitgerekt luchtdruk-golfpatroon kan ik mijn orgasme heel lang uitstellen en steeds op het randje blijven (on the edge). Ik geef 100 punten.

Conclusie

Ik riep tijdens m’n review van de Satisfyer Dual Love al; dit is een sekstoy die ik aan iedereen ga aanraden als eerste sekstoy en dat roep ik nu nog steeds. Ik kan er nu aan toevoegen; de Dual Pleasure is ook een ontzettend goede eerste sextoy, net zo goed als de Dual Love, met een betere staafvibrator qua vorm en hij is ook makkelijker schoon te maken. Hij kan goed trillen, hij heeft heerlijke luchtdruk, hij heeft een ontzettend goed werkende app en… hij kost maar € 49,95.

DE SATISFYER DUAL PLEASURE KOOP JE HIER (€ 49,95) >>

DE SATISFYER DUAL LOVE KOOP JE HIER (€ 49,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.