SEKS TOY REVIEW #146: LELO ORA

Naam: Ora
Producent: LELO
Prijs: € 169,95
Formaat: 43 x 80 x 75 mm
Batterijen/oplaadbaar:oplaadbaar
Waar te koop: Maanzin.nl
Het verkooppraatje: ‘Voor het ultieme orale genot op commando, waar en wanneer jij maar wil is er nu de Ora.’
Is dat ook zo: Dat is niet zo… LELO is gek geworden…
Score: 5

lelo ora zwart

Het idee achter deze LELO Ora is goed. Heel goed zelfs! Ooit testte ik de Sasi van Je Joue (en waarom dat speeltje nergens meer te koop is, snap ik niet) en die Sasi roemde ik als speeltje dat voor het eerst een beetje in de buurt kwam van orale seks. De Sasi en deze LELO Ora hebben een soort metalen knikker in zich die ronddraait onder een dun velletje van siliconen. Zo’n ronddraaide knikker, in combinatie met genoeg glijmiddel en genoeg fantasie geeft je een heel klein beetje het gevoel dat je gebeft wordt. Lekker? Yep!

Ik was en ben dus een groot fan van de Sasi, een speeltje dat helaas niet meer geproduceerd wordt door Je Joue en ook niet meer (misschien dat sommige winkels er nog een paar hebben liggen) verkocht wordt. Jammer, heel jammer. LELO is in dit gat gesprongen en heeft een speeltje gemaakt dat qua techniek op de Sasi lijkt, maar qua uiterlijk dus helemaal niet. En dat is ook best wel jammer. Heel jammer!

lelo ora vs-je-joue-sasi

De LELO Ora is voor vrouwen met veel geduld

Je moet de Ora dus tussen je schaamlippen positioneren, zodat het ronddraaiende balletje tegen je clitoris aankomt. Klinkt heel logisch, maar de breedte van de Ora (bij het ronddraaide balletje) is 43 x 43 millimeter, dus je moet je schaamlippen een behoorlijk stuk uit elkaar duwen wil je het balletje op de goede plek kunnen krijgen. Dit is een behoorlijk gedoe. Je kunt namelijk niet te hard met de Ora tegen je clitoris (en je schaamlippen) drukken, want dan draait het balletje niet meer. Je moet ‘m dus heel subtiel tussen je schaamlippen leggen, maar ja, omdat het dus ook een subtiel balletje is, wat heel subtiel draait en je na een minuut of 5, eh, 4, eh, 3, eh, 1 al helemaal geen zin meer hebt in subtiele bewegingen duw je ‘m vanzelf harder tegen je klit aan en ja, dan doet-ie het niet meer. De Ora is dus een speeltje voor vrouwen met heel veel geduld. Het balletje van de Ora is overigens ook een stukje kleiner dan die van de Sasi, dus dat zijn ook minpunten. Je wil namelijk een goede, lekkere stevige bal (tong, Golden Retriever) die over je klit beweegt en geen balletje ter grootte van een kleine knikker (chihuahua).

lelo ora

Ik kwam op Facebook dit plaatje tegen van een massagestoel en DIT zijn dus de ballen die je tussen je schaamlippen wil hebben, LELO! Letten jullie even op! Dit graag, maar dan in een leuke vormgeving met een zacht siliconen velletje erom. Ik wil ‘m volgend jaar graag testen hebben en ik zorg zelf voor het glijmiddel en ik hoef niet te worden thuisgebracht.

De LELO Ora trilt nogal middelmatig

De Ora trilt overigens ook. Alleen trilt-ie dus amper op de plek waar-ie ook ronddraait. Wel een beetje hoor, dus voor een voorspel is het misschien best leuk. Heel misschien. Het is mij gewoon allemaal te fragiel. Je hebt dan wel 10 verschillende vibratie-tril-ronddraai-patronen, maar als het je gewoon niet lukt om de LELO Ora op een lekkere manier tegen je klit aan te duwen, dan houdt het voor mij allemaal snel op. De trillingen zijn wel diep genoeg om eventueel tot een orgasme te komen, maar het is mij allemaal teveel gedoe, gefoefel en gekonkel. Ik heb ‘m 3 keer geprobeerd en het balletje begint nu zelfs irritant te tikken, dus ik denk dat hij na 10 keer gebruik uit elkaar valt.

leloora

Kan ik de LELO Ora aanraden? Als je genoeg geld hebt en een heel, heel subtiel speeltje zoekt wel. Als je genoeg geld hebt en je benieuwd bent naar het gevoel van een ronddraaiend balletje tussen je schaamlippen, ook. Ik zou ‘m ook aan beginners aanraden, als-ie niet zo duur was. Ik vind € 169,95 echt een hoop geld voor een speeltje waar nog een HELEBOEL aan verbeterd moet worden, maar ben je op zoek naar een speeltje dat je een heel, heel klein beetje het gevoel geeft dat je gebeft wordt, dan is de LELO Ora misschien je ding. Maar misschien ook niet.

DE LELO ORA IS HIER TE KOOP (€ 169,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Linda schreef:

    Mijn oudste zoon (6) stond ineens achter me toen ik deze beoordeling zat te lezen.

    “Zo, dat is wel een mooi koffiezetapparaat, mama!” was zijn reactie.

    …..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.