SEX TOY REVIEW #275: VIBRATING SUCTION CUPS

Naam: Vibrating Suction Cups
Producent: Shots Media
Prijs: € 19,95
Afmeting: diameter: 7.5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: per cup 2 x R754 knoopcel
Materiaal: siliconen
Verkooppraatje: ‘Plaats de Vibrerende Cups op de huid, druk ze in en voel hoe de sterke zuigkracht in combinatie met de vibrerende bullets jouw meest gevoelige plekjes stimuleren. De zwarte cups zijn gemaakt van zacht siliconen materiaal waardoor ze heerlijk aanvoelen op de huid.’
Is dat ook zo? Ha! Hahahahahaha! Hahahahahahahahahaha!
Score: 1

vibrating suction cups 2

Ik waarschuw je alvast, dit wordt een review waarbij veel te lachen valt. Althans, ik heb zelf heel erg om mezelf gelachen (altijd fijn) en ik heb ook heel erg om het product gelachen, dus eigenlijk had ik een topdag. En ik heb ook nog iets geleerd! Ik mocht iets leuks uitkiezen van BDSMstore.nl en ik koos, bescheiden als ik ben, niet voor een XXL dildo of een neukmachine, maar voor een setje Vibrating Suction Cups t.w.v. € 29,90. Netjes hè? Maar ik had me misschien even beter kunnen inlezen, in plaats van alleen naar de foto’s te kijken, want ik dacht met een setje tepel-tril-dingen te maken te hebben. Leek me wel een keertje geinig om in m’n bh te stoppen en wie weet is het superlekker? Maar de Vibrating Suction Cups zijn dus iets héél anders.

Even een stukje duiding naar de mensen toe

Tijd om de verpakking eens goed te lezen! ‘Afkomstig uit de alternatieve Chinese geneeskunde wordt tegenwoordig ‘cupping’ ook gebruikt in de BDSM. Plaats de Vibrating Suction Cups op de huid, zodat de cups op de huid vacuüm worden gezogen. Dit zorgt al voor een sterke stimulatie. Door middel van de 1-speed vibrerende bullet zal de stimulatie alleen maar krachtiger zijn.’ OMG! Cupping! Cupping! Dat is toch met die glaasjes die op je rug geplaatst worden? Tijd om de Wikipedia-pagina eens goed te lezen! ‘In de traditionele Chinese geneeskunde worden kopjes, gemaakt van glas, plastic of bamboe, op de huid van de patiënt geplaatst en vervolgens vacuüm gezogen. De alternatieve geneeswijze vindt zijn oorsprong in de klassieke oude behandeling waarbij men metalen halve bollen verwarmde en op de huid plaatste waarna deze zich vast zogen. Men dacht daardoor slechte lichaamsstoffen te kunnen uitdrijven. Tegenwoordig wordt cupping ook gebruikt in BDSM voor de stimulatie van pijn.’

cupping

Bereid je voor op PIJNNNNNN

Goed. Pijn dus. Daar heb ik helemaal niks mee. Vastbinden, blinddoeken en een pets of tets hier en daar kan er ook nog wel bij (maar dan wel graag met de hand en niet met een zweepje), maar echt pijn? Neen. Maar ieder z’n ding. Zolang je het veilig doet en met instemming van de ander; doen! En… omdat deze Vibrating Suction Cups er verschrikkelijk onschuldig uitzagen en ik instemming had van mezelf durfde ik deze best wel een keertje te testen. Want pijn? Met deze plastic flubberdingetjes? Ha! Hahahahaha! Laat me niet lachen! Al zou het misschien, heel misschien, toch wel mogelijk zijn om pijn op te wekken met dit soort plastic dingetjes, want wie zich ooit aan een stukje papier heeft gesneden, weet dat papier dus net zo scherp kan zijn als een mes. Helaas gaat die vergelijking dus niet op als het gaat om de Vibrating Suction Cups.

Ze blijven niet zitten

Ik heb geprobeerd om deze Vibrating Suction Cups op ieder plekje van m’n lichaam te plaatsen (ruimte genoeg), maar nergens bleven ze goed zitten. Soms bleven ze wel zitten, maar dan voelde ik niks. Voor het testen van deze Vibrating Suction Cups heb ik ook het lichaam van mijn man ingezet (ook ruimte genoeg). Bij hem bleven ze, zeker op z’n rug, wel zitten, maar ja. En dan? Het doet geen pijn, het kietelt niet eens, je voelt, dus, ehm, niks! En daar lig je dan. Het vacuüm dat gecreëerd moet worden is minimaal, waardoor de bolletjes met 1 kleine beweging ook weer van je lichaam af vallen. En pijn? Pijn? Hahahahaha. Je ligt alleen voor lul met 2 zwarte bolletjes op je rug.

vibrating suction cups 3

Ja, maar die trillingen dan?

Ja, maar Luna! Je moet ook de trillingen aanzetten. Oh, sorry! De Vibrating Suction Cups zijn niet voor niks ‘vibrating’! In het cupje hangt een heel erg klein vibratortje. Een zwevend vibratortje, die het doet op 2 hele kleine knoopcelbatterijtjes. Een vibratortje dat dus ook hele, hele zachte trillingen voorbrengt. En die trillingen worden ook nog geabsorbeerd door het materiaal van de cups, dus de trillingen die je ervaart zijn zo ongeveer 0,0! Oh, nou, weet je wat, ik maak er 0,01 van, want als je je heel goed concentreert, dan voel je iets. Iets wat in de allerverste verten misschien zou kunnen doen denken aan een kietelend mussenveertje. Je ligt dus voor lul met 2 zwarte, héél zacht trillende bolletjes op je rug. Geil man. NOT!

vibrating suction cups 1

Conclusie

“Misschien moet je ze op je kut zetten?”, oppert mijn man. “Ja, dat werkt toch niet”, zeg ik. “Ja, dat snap ik ook wel”, zegt hij. Maar hij kon het altijd proberen, toch? Natuurlijk! Why not! Maar om iets vacuüm te laten trekken heb je wel een enigszins vlak oppervlak nodig en dat is mijn kut (geen enkele kut) absoluut niet. Ik heb ook nog een poging gewaagd om deze dingen tegen m’n tepels aan te laten zuigen of trillen, maar dit gaf hetzelfde effect; geen effect. Dit is dus een seksspeeltje waar je écht geen ene flikker aan hebt. Het geeft geen pijn. Het geeft geen fijn. Het geeft geen trillingen. Het geeft je helemaal niets! Ik kreeg ze gelukkig gratis, want als ik dit speeltje zelf had moeten kopen, dan waren dat 30 weggegooide euro’s geweest.

DE VIBRATING SUCTION CUPS ZIJN HIER TE KOOP (€ 29,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Tessa schreef:

  Omg luna, dan mag je uit alles kiezen, en dan kies je dit?? :P Haha! Zonde! Maar ik heb er wel om gelachen :D

 2. Laykam schreef:

  Whahahaha sorry meer weet ik niet te zeggen!

 3. W schreef:

  Leuke review! Je hebt alleen in de inleiding geschreven dat het product €19,95 kost en in de review geschreven dat hij €29,90 kost. Misschien goed om dat nog even op de helderen.

 4. Marijke schreef:

  Vreselijk! Weer voor een miskoop behoedt.

 5. Dorien schreef:

  Hahahaha, dit is de eerste review die ik van je lees en ik lig onder de tafel van het lachen. Heerlijk! Ik ben nu al fan van je! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.