PRETTY LOVE HARRY – VIBRATOR REVIEW #618

Naam: Pretty Love Harry
Producent: Pretty Love
Prijs: € 52,95
Formaat: 19 x 3,3 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Deze heerlijke vibrator heeft maar liefst 30 krachtige vibratiestanden en is door zijn licht gebogen bovenkant zeer geschikt voor G-spot stimulatie.’
Is dat ook zo: 30 vibratiestanden in de staaf en maar 1 klit-optie, why!!!!
Cijfer: 5.5

Dit is een afbeelding van pretty love harry

Pretty Love is typisch zo’n merk dat of heel goed kan bevallen of juist enorm ‘mwaaaaaaah’. Ik testte in 2013 de Pretty Love Crazy (en die beviel heel goed) en in 2017 de Pretty Love Romance (en die was heel stom). Ik zag dat ze bij Easytoys.nl de nieuwste collectie van Pretty Love aan het assortiment hebben toegevoegd en het leek me wel leuk om daar de Pretty Love Harry van te testen! When Harry met Luna! Lees hieronder mijn review…

Pretty Love is een beetje een ‘middle of the road’-merk. Niet echt vernieuwend, niet echt WOW, maar ze verkopen meestal leuke vibrators voor een leuke prijs. Ik zag dat ze momenteel niet alleen duo-vibrators in het assortiment hebben, maar ook stotende toys, eitjes, prostaatmassagers, anaalballetjes, masturbatoren, nou ja, the whole shebang! Het meeste in zwart of fuchsia.

De verpakking van de Pretty Love Harry

De verpakking van de Harry bestaat uit een kartonnen sleeve met daarop de geijkte afbeelding van de vibrator in kwestie. Als je de sleeve verwijderd tref je een zwarte doos aan met zilveren letters. Ik vind het er goedkoop uitzien. Er zijn wat andere merken die dit soort doosjes gebruiken, vaak onbeduidende Chinese merken, en het voelt juist daardoor heel cheap, ook al bedoelen ze er juist iets chiques mee.

Dit is een afbeelding van verpakking pretty love harry

Het is het gewoon net niet. Ook het Pretty Love-logo vind ik heel erg ‘jaren-80’ en nou ja, ik loop niet warm voor deze verpakking. Aan de andere kant; de verpakking past wel weer helemaal bij het merk dat Pretty Love is; middle of the road!

Dit is een afbeelding van bewaarzakje vibrator

Wel geinig; je krijgt er een organza bewaarzakje bij en op het lintje van dat zakje staat ‘sextoys’ gedrukt. Vind ik leuk.

Eerste indruk van de Pretty Love Harry

Ik heb voor de Harry gekozen omdat ik die flubbeltjes om het clitorale gedeelte erg interessant vindt. Dat soort flubbeltjes of nopjes vind ik sowieso al prettig, ook zonder vibratie om over m’n clitoris te voelen (en langs m’n schaamlippen), dus ik was benieuwd hoe dit uit zou pakken in een duo-vibrator!

De staaf van deze vibrator is een ‘dertien-in-een-dozijn’-staaf. Niet te groot, niet te klein, gewoon middelmatig van formaat, wel met een lichte kromming omhoog en daarom erg geschikt voor G-spot-stimulatie (al kun je in principe met elke staafvibrator je G-spot stimuleren)!

Op het clitorale gedeelte zitten 10 nopjes en nu had ik van tevoren gedacht dat die nopjes of flubbeltjes zouden gaan vibreren, maar… als ik de vibrator aanzet, dan gaat er een soort balletje onder die flubbeltjes op en neer, waardoor dus ook die flubbeltjes op en neer gaan. Het op-en-neer-gaan gaat ook gepaard met ietwat vibratie overigens.

 

View this post on Instagram

 

Wat denken jullie! Is deze vibrator van Pretty Love goed of niet??? Hij kan wel een leuk kunstje!

A post shared by Climaximaal (@lunaclimaximaal) on

Zoals je ziet bewegen er 6 flubbeltjes wél en 4 niet.

En? Hoe doet Harry het?

Met het aanzetten van de vibrator valt me al meteen het allergrootste probleem van deze toy op; je kan het clitorale gedeelte niet afzonderlijk van de staafvibrator bewegen. Dus zet je ‘m aan, dan zet je alles aan. Nu heeft de staafvibrator 30 (!!!!) verschillende vibratiepatronen, maar… het clitorale gedeelte heeft maar 1 standje. Dus hoe je ook drukt op het knopje, het clitorale gedeelte blijft steeds hetzelfde doen.

Dit is een afbeelding van pretty love harry

De Harry heeft overigens wel een aan-uit-knop. Dus met die knop zet je ‘m aan of uit en met de knop daaronder zet je de staafvibrator aan (net als het clitorale gedeelte) en scroll je door die 30 vibratiepatronen. Nu heb ik sowieso al problemen met vibratiepatronen die je in een loopje door moet scrollen, maar als je er 30 (!!!!!!!) door moet scrollen om weer bij een patroon uit te komen, ja, dat slaat natuurlijk helemaal nergens op. Het klinkt ‘leuk’ hoor ’30 functions of variation’, maar in de praktijk heb je er weinig aan.

De grootste duo-vibrator klacht

De Harry laat maar weer eens zien dat er nog een lange weg te gaan is voor toy-fabrikanten! Want, waarom toch ook hier weer de focus op interne stimulatie? Of focus? Waarom kan de staafvibrator wél op 30 manieren vibreren en het clitorale gedeelte slechts op 1 manier stimuleren? Makes no sense to me! Juist mijn clitoris (en met die van mij, die van velen) heeft een goede stimulatie nodig en die stimulatie wil ik graag kunnen variëren.
Dit is een afbeelding van seringen met vibrator

Maar hoe voelen die flubbeltjes?

Ik moet zeggen; het idee achter deze manier van stimuleren vind ik helemaal niet verkeerd. En als ik de vibrator op een bepaalde manier houd, dan snap ik niet alleen het idee erachter, maar dan vind ik het ook nog enigszins lekker. Maar ja, op een gegeven moment wil je meer, harder, links, rechts, en dat kan dus niet. Het motortje van het clitorale gedeelte is wel sterk, want hoe hard ik ook duw; het balletje blijft bewegen. Maar het is het dus allemaal net niet helemaal. Je wil op een gegeven moment meer. Als opwarmertje is het best geinig, maar eigenlijk ook bar saai. Je wil gewoon geen duo-vibrator waarbij je klit maar op 1 manier gestimuleerd kan worden. Ik niet.

Dit is een afbeelding van flubbeltjes

Maar die staafvibrator dan?

Ik vind de staafvibrator nog niet eens zo slecht. Eigenlijk wel goed zelfs. Geen 10, geen 9, maar toch zeker wel een dikke 8 qua trillingen. Als hier een beetje okay clitoraal gedeelte aan had gezeten (met meerdere functies), dan had Harry een dikke voldoende gescoord. Maar wat heb ik aan een staafvibrator die 30 vibratiepatronen heeft als mijn clitoris maar op 1 manier geflubbeld wordt? Bar weinig.

Om toch nog wél een orgasme te bereiken, want dat was m’n bedoeling natuurlijk, heb ik het clitorale gedeelte aan de kant geduwd (en dat ging heel makkelijk, want hij is erg flexibel) en een Womanizer op m’n klit gezet. Dat deed de truc prima.

Conclusie

Echt heel erg jammer dat het clitorale gedeelte maar 1 kunstje kan. Een toffe clitoris-stimulator kan een middelmatige staafvibrator helemaal omhooghalen, maar in het geval van Harry zorgt het voor een totaalplaatje dat van mij eigenlijk net geen voldoende kan krijgen (al is het materiaal dus wel veilig en is-ie oplaadbaar, ook allemaal pluspunten). Nou ja, een 5.5 voor de moeite!

DE PRETTY LOVE HARRY IS HIER TE KOOP (€ 52,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. DP schreef:

    Misschien wordt het tijd voor een nieuw toy merk ByLuna.
    Ga je naar Dragons Den, pitchen. :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.