MUSHROOM MASSAGER – SEXTOY REVIEW #614

Naam: Mushroom Massager
Producent: Cloud 9
Prijs: € 49,95
Formaat: 5,5 x 6 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Mushroom Massager is een oplegvibrator voor massages en externe stimulatie van gevoelige plekjes. Dankzij het handzame formaat kun je hem overal mee naartoe nemen!’
Is dat ook zo: Je kan ‘m ook gewoon thuis houden en gebruiken hoor!
Cijfer: 7.5

Dit is een afbeelding van mushroom massager cloud 9 vibrator

Ik heb in mijn sekstoy-testende-leven al heel wat gezien en vooral ook al heel wat getest! Een sekstoys hoeft er allllllllang niet meer uit te zien als een (blanke) piemel en je kunt het tegenwoordig zo gek niet bedenken of er is wel een sextoy in die vorm! En nu zijn er ook al heel veel sextoys in de vorm van groente en fruit op de markt. Wortels, hete pepers, aubergines, komkommers, nou ja, alle groente die er ook maar een beetje fallus-achtig uit ziet, maar… een champignon? Er is niets, maar dan ook echt helemaal niets geils aan een champignon. Toch? Ik zag de Mushroom Massager op de site van Easytoys.nl en vond ‘m er niet echt heel erg sexy uitzien, maar… nadat ik getest heb moet ik toegeven; er is wel dégelijk iets geils aan déze champignon! Thanks again meisje van Easytoys.nl voor het sturen deze bijzondere toy!

De Mushroom Massager is van het merk Cloud 9, een merk waar ik niet eerder van hoorde, maar dat zegt helemaal niks, want er zijn zoooooveel sextoymerken en er komen volgens mij bijna dagelijks nieuwe (sub)merken bij!

Dit is een afbeelding van mushroom massager review vibrator

De verpakking van de Mushroom Massager

Lekker basic hoor, de verpakking van de Mushroom Massager. Je zou het ook ietwat goedkoop kunnen noemen, zo’n plastic blisterverpakking, maar ach, het gaat uiteindelijk toch echt om wat er in de verpakking zit! En daarin zit een toy, een ‘bonus travel pouch’ en daarin zit ook het USB-oplaadsnoertje. Op de verpakking zelf staan allerlei heel bijzondere dingen waar ik het toch even over wil hebben!

Dit is een afbeelding van verpakking cloud 9 vibrator

Pinpoint stimulatie? Dacht het niet!

Op de verpakking van de Mushroom Massager staat ‘Ergonomic mushroom shape for pinpoint massage’. Ehhhhhh, dacht het toch niet! Deze vibrator zorgt voor allesbehalve pinpoint stimulatie en hoe je hem ook wendt of keert of draait; pinpoint stimulatie gaat het nooit worden! And… that’s what I like about it! Ik denk dat het mannetje (M/V) dat de verantwoordelijk is voor de verpakkingen van Cloud9 niet echt op de hoogte is van de correcte termen als het over sekstoys gaat.

Dit is een afbeelding van pinpoint stimulatie mushroom

Ook leuk; op de voorkant staan 4 icoontjes met letters waardoor het lijkt alsof je met heel belangrijke en bekende afkortingen te maken hebt, maar uiteindelijk is het gewoon een partijtje onzin. Let op: R (rechargeable), EG (easy grip), FH (flexible head) en BS (body safe). Nu is deze toy ook oplaadbaar, kun je ‘m goed vasthouden, heeft-ie een flexibele kop en hij is bodysafe, maar om het op deze manier te communiceren? Beetje eh, overdreven. Enne, hij is ook nog WP! Waterproof, jeweettoch! Maar, nogmaals; de toy is best okay!

Dit is een afbeelding van verpakking cloud 9 massager

Oh, en nu ik toch over de verpakking aan het klagen ben; dit speeltje wordt aangeprezen als een ‘health & wellness, personal massager’. Eh… nou ja, seks is inderdaad goed voor je gezondheid, maar inclusief die foto van een vrouwenrug op de rand van een bad, sja, dat geeft mij het gevoel dat je dit speeltje eigenlijk moet gebruiken voor het masseren van je nek en dat-ie helemáál niet bedoeld is voor je klit.

Dit is een afbeelding van personal spa cloud 9

Hoe voelt de Mushroom Massager?

Pinpoint stimulatie is nooit echt m’n ding geweest. Een bullet vibrator of een lipstick vibrator; ze zijn vaak wel schattig en lief en klein en ze kunnen zo leuk in je handtasje en er zijn ook zeker wel van dit soort kleine vibratortjes die enorm veel power hebben, maar toch. Ik heb er gewoon weinig mee. Als ik ze ‘moet’ testen, geen probleem, maar ik heb zelf gewoon liever een groot, breed trillend oppervlak tegen m’n klit en schaamlippen. Zoiets als een wand vibrator dus. En laat de kop van deze Mushroom Massager nou eigenlijk wel lijken op een wand vibrator! Misschien ietsje kleiner, maar qua gevoel erg prettig op m’n klit (en m’n schaamlippen, vulva, de hele regio)!

Dit is een afbeelding van houdt lekker vast deze vibrator

Hij voelt dus prettig, ook qua vasthouden. Je kan ‘m lekker wat harder tegen je klit duwen om net even wat meer power te voelen en je kan het knopje gemakkelijk bedienen. Het ligt eraan hoe je ‘m vasthoudt, maar je kan het knopje met je wijsvinger of je duim induwen, dus; ergonomisch zit het helemaal top met deze champignon!

Hoe trilt-ie

Het spreekt voor zich dat je de trillingen niet kunt vergelijken met die van een wand vibrator. Ze zijn niet heel erg diep, maar ook niet super-buzzy, een beetje er tussenin dus. Nu heb ik wel het gevoel dat de trillingen een beetje in het steeltje van de champignon blijven hangen en dus niet volledig worden doorgegeven aan de kop van de champignon. Maar… er blijven nog genoeg trillingen over om van deze toy te genieten! Zeker met voldoende glijmiddel (altijd hè) is het heel fijn om de toy tussen je schaamlippen te bewegen (en ‘m dan wat harder tegen je klit te duwen als je eenmaal richting je orgasme wil) (zo werkt het voor mij, is voor iedereen anders)!

Dit is een afbeelding van mushroom massager cloud 9 test review

Maar… hij heeft maar 1 knopje

Ik vind het bij kleine vibrator nooit een echt probleem als er maar 1 knopje is. Er is simpelweg niet meer ruimte voor meerdere knopjes, dus het is gewoon wat het is! Met dit ene knopje scroll je door de 3 vaste en 6 ritmische vibaratiepatronen en dat gaat allemaal prima (want hij houdt dus heel prettig vast) tot je van standje 9 naar standje 1 wil. Dan stopt-ie. En sja, dat vind ik persoonlijk een heel vervelende eigenschap. Over de ‘shock’ van een standje dat niet zo lekker is, of te hard of te zacht of het verkeerde ritme, komt m’n klit vaak nog wel heen. Maar helemaal ineens niks meer voelen, dat is gewoon jammer.

Conclusie

De Mushroom Massager is best goed! Puur alleen op de vorm zou ik ‘m 9 punten geven, maar omdat hij stopt met trillingen als hij aan het einde van de patronen is en omdat hij van mij toch net even wat meer power en diepte had mogen hebben trek ik 1.5 punt af. Een hele dikke 7.5 dus!

DE MUSHROOM MASSAGER IS HIER TE KOOP (€ 49,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Sandra schreef:

    1 vraag nog: hoe is het geluid??
    Dikke shoot-out voor de foto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.