VIBRATOR REVIEW #227: ROCK-OFFS ROCK-CHICK

Naam: Rock-Chick
Producent: Rocks-Off
Prijs: € 55,95
Formaat: ongeveer 14 centimeter x 2,5 centimeter breed
Batterijen/oplaadbaar: 1 x LR1 (meegeleverd) (Thank God)
Waar te koop: Bol.com
Het verkooppraatje: ‘Als u wilt experimenteren met iets dat werkelijk vernieuwend aanvoelt dan is de Rock-Chick de juiste toevoeging voor uw verzameling.’
Is dat ook zo: Mag ik even zachtjes huilen?
Score: 2

rock chick rocks off

De Rock-Chick is 1 van de best verkopende items van het Engelse merk Rocks-Off. Het is ook 1 van hun ‘legendarische’ ontwerpen en volgens mij bestaat de Rock-Chick al een jaar of 10, 11, 12, want ik kan me nog herinneren dat de Rock-Chick net op de markt was… Wow! Nieuw! Wat een geweldig ontwerp! Echt goed over nagedacht! Het lukte me alleen niet om er eentje te bemachtigen om ook daadwerkelijk te testen en ik ben er in de tussentijd voor het gemak altijd van uitgegaan dat de Rock-Chick geweldig moest zijn, want hij is immers nog steeds te koop! Ik heb zelfs reclame voor de Rock-Chick gemaakt, ooit, toen ik nog voor FOXY magazine schreef, zo’n 10, 11, 12 jaar geleden. Het leek zo’n must have toen, maar nu ik ‘m ook daadwerkelijk heb (en heb getest) ben ik erachter gekomen dat daar dus niets van waar is.

Het idee achter de Rock-Chick is leuk

De Rock-Chick is een vibrator die qua vorm wel wat weg heeft van de We-Vibe (en de Rock-Chick was er eerder, dus We-Vibe heeft waarschijnlijk goed naar de Rock-Chick gekeken en ‘m toen verbeterd) (verbeterd keer 100). De Rock-Chick zou een vibrator moeten zijn die zowel je clitoris als je G-spot stimuleert, want het ene gedeelte (met de kromming) breng je in je kutje en het andere gedeelte (met de ribbels) zou nu tegen je clitoris moeten rusten. De Rock-Chick is gemaakt van siliconen (dus veilig voor je lijf) en in het gedeelte dat tegen je clitoris rust zit een opening waar je een bullet vibrator in kunt stoppen. Deze bullet vibrator is meegeleverd en is een ‘7 speed RO-80mm Bullet’ en dit is de meest-verkochte bullet ter wereld.

Heb ik nou zo’n rare kut of, eh?????

Ik begrijp dat geen enkel kutje hetzelfde is en dat de ene vibrator of dildo echt lekker zit bij de ene en helemaal niet zo lekker bij de andere. Maar! Hoe is het in Godsnaam mogelijk dat er vrouwen zijn die helemaal over the moon zijn met hun Rock-Chick? De anatomie van mijn kutje komt toch, denk ik, best wel in de buurt van ‘standaard’; mijn buitenste schaamlippen zijn van een normaal formaat, geen uithangende binnenste schaamlippen, mijn klit ligt gewoon keurig bovenin en je hoeft niet heel ver te zoeken om ‘m te stimuleren. Daarnaast heb ik geen kinderen gebaard en doe ik keurig zo af en toe m’n Kegel-oefeningen. Niks mis met mijn kut dus. Maar toch raakt de Rock-Chick geen enkel plekje zoals het mij beloofd wordt.

rocks off rock chick

Ik voel niks

Mijn G-spot bevindt zich op zo’n 3 tot 4 centimeter in mijn kutje. Ook dit is behoorlijk standaard, want bij de meeste vrouwen zit de G-spot op zo’n 1 tot 2 vingerkootjes, dus tussen de 2 en de 5 centimeter. De Rock-Chick gaat er echter van uit dat de G-spot op 8 centimeter diep zit! Dat is een hele vinger plus nog een stukje extra. Als ik dus de Rock-Chick volledig inbreng, zoals ook wordt geadviseerd, dan wordt mijn G-spot echt niet gestimuleerd. Daarnaast komen de trillingen van de bullet vibrator ook echt niet tot in het topje van de Rock-Chick (dit is bij de We-Vibe wel even anders, die heeft 2 motortjes, dus trillingen precies op je klit en op je G-spot). Dus voor trillingen in je kutje (op welke plek dan ook) moet je echt niet bij de Rock-Chick zijn.

Ik voel nog steeds niks van die Rock-Chick

Maar dan de trillingen tegen je klit! Die zouden dan toch wel goed moeten zijn, want die ‘7-speed RO-80mm Bullet’ is eigenlijk best okay (het is geen Europe Magic Wand, maar voor een bullet vibrator doet-ie het best leuk). De trillingen worden op zich best okay doorgegeven aan het bovenste gedeelte met de ribbels, ware het niet dat die ribbels helemaal niet in de buurt van mijn clitoris komen! Het gedeelte met de ribbels steekt zo’n 5 centimeter boven mijn clitoris uit en nu kan ik mijn buitenste schaamlippen wel open vouwen, zodat die ribbels wel enigszins tegen m’n clitoris komen, maar daarvoor is dit gedeelte eigenlijk te breed en ik moet alles vast blijven houden en er tegenaan blijven duwen om ook maar iets te voelen. Niet handig. En zeker geen ‘handsfree experience’.

rock chick rocks off 2

Want daar is de Rock-Chick dus eigenlijk voor bedoeld; voor handsfree genieten. Als je ‘m in je hebt zitten zou dat al voor een geil genot moeten zorgen, maar als je dan ook nog met je lichaam gaat wiegen (rock that body) dan zou dat helemaal lekker moeten zijn. Nou. Niet dus. Bij mij doet het dan eerder pijn (dat puntje dat tegen je G-spot zou moeten drukken duwt bij mij tegen een heel pijnlijk plekje aan (waarschijnlijk m’n baarmoedermond) (en de kop van de bullet vibrator schuurt langs hele verkeerde plekjes) (au). En… ik heb ‘m zittend getest, liggend op m’n buik en liggend op m’n rug, dus God know’s I’ve tried! Wil je handsfree genieten (en heb je geen partner voorhanden) dan kun je beter voor een We-Vibe gaan.

Dus… ik zou nu kunnen zeggen dat andere vrouwen misschien wél plezier kunnen hebben van de Rock-Chick, maar dan zou ik waarschijnlijk voor 95% van de vrouwen liegen. Je moet een extreem grote vrouw (met een extreem grote kut) zijn om dit speeltje op een goede manier te kunnen rocken.

DE ROCKS-OFF ROCK-CHICK IS HIER TE KOOP (€ 55,95) >>

 

Ik ben uiteraard wel heel blij en dankbaar dat Rocks Off me een exemplaar heeft gestuurd om te testen (in ruil voor een eerlijke review)! En er schijnt ook een Rocks-Off Rock-Chick mini (€ 39,90) te zijn en een Rocks-Off Groovy-Chick (€ 54,55); allebei een stuk kleiner dan de oorspronkelijke Rock-Chick die ik mocht testen, dus wie weet zitten die beter. Maar ik zou toch eerder voor een We-Vibe gaan.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Karen schreef:

    “Je moet een extreem grote vrouw (met een extreem grote kut) zijn om dit speeltje op een goede manier te kunnen rocken”; En toen viel ik van m’n stoel verdorie. Ik haat het als ik allerlei beelden voor ogen krijg tijdens het lezen hahahahah. Thx, made my day!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.