SEKSTOY REVIEW #378: FEELZTOYS LEA VIBRATOR

Naam: Feelztoys Lea
Producent: Feelztoys
Prijs: € 79,90
Formaat: 20,2 centimeter lang, 3,7 centimeter op z’n breedst
Gewicht: 220 gram
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De Lea Vibrator an FeelzToys is een krachtige G-Spot en Clitorale vibrator met twee afzonderlijk geplaatste sterke motoren. De motoren kunnen volledig individueel en tegelijk gebruikt worden en verwennen je met 7 vibratiestanden.’
Is dat ook zo: Jazekers!
Score: 8.5

Dit is een afbeelding van feelztoys lea totaal vibrator

Ik kreeg onlangs weer een doos met allerlei leuks en lekkers, waaronder de Lea van het merk Feelztoys! Een prachtige duo-vibrator in een net zo prachtige doos! Ik kreeg ‘m in ruil voor een eerlijke review, die je hieronder kunt lezen!

Feelztoys heeft me als merk nooit echt kunnen boeien. Ik heb ooit een setje vingervibrators van ze getest (die scoorden een 5 voor de moeite) en daarna is het nooit meer wat geworden tussen Feelztoys en mij. De vormgeving van de speeltjes sprak me niet aan, beetje te simpel, te kinderlijk, te ‘wannabe Fun Factory’. Maar! De Lea gaat daar verandering in brengen! De site van Feelztoys (www.feelztoys.com) laat nog steeds de ‘stomme’ producten zien, maar bovenaan in het lijstje prijkt de Lea! Een duo-vibrator die er prachtig uitziet (en het ook erg goed doet).

De look and feel van de Feelztoys Lea

Laat ik eerst maar eens m’n complimenten maken over het überschattige doosje van de Feelztoys Lea. De deksel is roze met witte polkadotjes en… het doosje zelf is wit met gouden vibratortjes (een gestileerde versie van de Lea). Ja, daar scoor je punten mee bij mee. Het gaat uiteindelijk nooit om de verpakking, maar om wat er in zit, maar als het een leuke, gezellige, sexy doos is, dan is dat altijd mooi meegenomen (en het maakt het meteen een leuk cadeautje om te geven). Er zijn zelfs 3 verschillende doosjes (en dus ook 3 verschillende kleuren Lea’s)!

Dit is een afbeelding van feelztoys lea verpakkingen 3 kleuren

In het doosje van de Feelztoys Lea vind je uiteraard de Lea zelf, de gebruiksaanwijzing, een zwart satijnen bewaarzakje en een USB-snoertje om de vibrator op te laden.

Dit is een afbeelding van pretpakket feelztoys lea vibrator duo vibrator

De Lea zelf voelt erg prettig aan. Zacht siliconen dat niet zo gemakkelijk stof of pluisjes aantrekt. Fijn. De Lea voelt erg stevig en solide aan, maar is toch buigzaam op de cruciale plekjes; het clitorale gedeelte buigt gemakkelijk en de staafvibrator buigt bij de ‘aanzet’ (het begin).

De Lea is gegoten uit 1 stuk

Wat ik erg prettig vind is dat de Lea uit 1 stuk gegoten is. Je ziet dan wel een héééél klein beetje een ‘lasnaad’ (of dus eigenlijk een gietnaad) zitten in het midden, maar verder vind je geen gedoe aan de Lea en dat is voornamelijk prettig met schoonmaken. Sommige vibratormerken willen hun seksspeeltje opleuken of chiquer maken door er goud of zilver ABS-plastic in te verwerken en dit kan echt heel erg mooi zijn, echt waar, maar met schoonmaken is het gewoon kut. Tussen het ABS-plastic en het siliconen gaat altijd wel iets van viezigheid zitten en daar zit je niet op te wachten. En… daar heb je met de Feelztoys Lea geen last van. Er kan wat stof of vocht tussen de knopjes gaan zitten, maar omdat die ook zijn meegeoten met het siliconen kun je ze gemakkelijk schoonmaken, eventueel met een borsteltje. De Lea is 100% waterproof, dus kan gewoon mee onder de douche of in bad (om ‘m te gebruiken of om ‘m schoon te maken of allebei).

Dit is een afbeelding van lea vibrator duo vibrator tarzan

De gebruiksaanwijzing is ook een compliment waard!

Iets waar nooit echt naar gekeken wordt, zeker als alles gewoon heel simpel en intuïtief werkt is de3 gebruiksaanwijzing. Vaak kijk je (ik) daar alleen naar als er iets niet goed gaat. Maar op de een of andere manier viel m’n oog er dit keer op en… WOW! Alles wordt goed en duidelijk én in correct Nederlands uitgelegd. ‘Gebruik altijd een goed glijmiddel voor optimaal genot. Wij raden aan dit seksspeeltje samen met een glijmiddel op waterbasis te gebruiken (bij voorkeur geen glijmiddelen op basis van siliconen, omdat sommige van deze een negatieve invloed op de siliconencoating van het product kunnen hebben). Ook: ‘Wij adviseren u de vibrator voor en na gebruik schoon te maken.’ TOP! M’n complimenten! Ik zou bijna deze review niet meer hoeven schrijven, maar voldoen met een foto van die gebruiksaanwijzing!

Maar hoe trilt-ie?

Het voelt een beetje oneerlijk om de Feelztoys Lea een ‘lekker gemiddeld duo-vibratortje’ te noemen, maar zo voelt-ie wel. Hij is gemiddeld qua formaat (one size fits the most), hij heeft gemiddelde trillingen (maar wel heel lekker) (niet superdiep, maar wel dikke prima), hij ziet er ook niet heel bijzonder of raar uit, maar gewoon, lekker gemiddeld. Als ik aan een mooie en functionele duo-vibrator denk, dan komt het ontwerp van de Feelztoys Lea een heel eind in de richting.

De Lea heeft 3 knopjes. Het middelste knopje is de aan- en uitknop. Het bovenste knopje is om de staafvibrator te bedienen en met het onderste knopje bedien je het clitorale gedeelte. Allebei de motortjes hebben 7 trilstandjes, waaronder 3 steady. Je kunt de motortjes dus afzonderlijk van elkaar laten trillen (en dit is een heel prettige feature) (en ook iets wat, wat mij betreft, elke gemiddelde duo-vibrator zou moeten hebben).

Dit is een afbeelding van lea vibrator luna duo vibrator tarzan vibrator

Béétje jammer is wel dat ook bij deze duo-vibrator de trillingen van de staafvibrator harder (dieper) (sterker) zijn dan die van het clitorale gedeelte. Maar dit is iets wat eigenlijk bij alle (nou ja, alle, alle, ik schat 90% van de) duo-vibrators het geval is. Lekker gemiddeld dus ook weer, eigenlijk. Maar! De trillingen zijn echt prima en je hoeft de staafvibrator niet in je kutje te brengen, je kunt ook de staafvibrator tegen je klit zetten als je daar meer trillingen nodig hebt. Wat jij wil!

Voor mij is de Feelztoys Lea prima zoals-ie is (zeker voor die prijs). Je kan lekker variëren met de trillingen (er zijn dus 7 x 7 = 49 mogelijkheden) (of wacht, eigenlijk 8 x 8= 64 mogelijkheden, want je kan ook het clitorale gedeelte uitzetten, of de staaf niet laten trillen). Ik vind zelf de vorm van het clitorale gedeelte erg prettig. Lekker zacht en rond. Ik wil de staaf van een duo-vibrator nog wel eens op en neer kunnen bewegen (of eigenlijk in en uit) en dan is de vorm van het clitorale gedeelte erg belangrijk. Die moet dan ook over m’n klit bewegen, maar het contact met m’n klit niet verliezen, want dan kan ik orgasme-opbouwend-gewijs weer opnieuw beginnen. Voor mij is de vorm en de flexibiliteit van de Feelztoys Lea dus perfect voor dit soort gebruik.

Conclusie

Lekker bezig Feelztoys! Heel lekker! Deze Lea zit in een prachtige verpakking en is zelf ook prachtig. Hij is van veilig materiaal gemaakt, hij is 100% waterproof, hij is oplaadbaar en hij is trouwens ook behoorlijk stil (in de gebruiksaanwijzing staat ‘fluisterstil’ en ik ben het hier eigenlijk best mee eens). En… ik vind ‘m ook zeker niet duur voor wat je krijgt; € 79,90!. Ik ben benieuwd met welke andere speeltjes Feelztoys gaat komen in de toekomst, maar voor nu ben ik zeer gelukkig met de Lea en ik denk dat de gemiddelde vrouw (ja, die bestaat niet, I know) dat ook zal zijn!

DE FEELZTOYS LEA IS HIER TE KOOP (€ 79,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Iris schreef:

    Hey Luna, bedankt voor deze review! Ik heb wel eens overwogen om een duovibrator aan te schaffen, maar tot nu toe koos ik eigenlijk altijd voor de ‘standaard’ vibrator, zonder het clitorale gedeelte, omdat ik geen geld wilde uitgeven aan iets wat wellicht helemaal niet mijn clitoris stimuleert. Deze review heeft me toch weer nieuwsgierig gemaakt, want dat gehannes met een staafvibrator en een bulletvibrator is ook niet alles ;). Ik denk dat ik dus maar ga sparen voor de Lea! X

  2. E. schreef:

    Super revieuw! Ziet er veel belovend uit :).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.