HOT OCTOPUSS PULSE 3 DUO MASTURBATOR – REVIEW #460

Yesssssss! J.T. liet weer eens wat van zich horen! Hij testte de Hot Octopuss Pulse 3 Duo, een verbeterde versie van de Hot Octopuss Pulse 2 en 1! Althans, dat is de bedoeling! J.T. noemde dit speeltje ooit ‘de Hitachi Magic Wand voor mannen’ en in deze review lees je of hij dat nog steeds vindt (JA!!!)!

Naam: Hot Octopuss Pulse 3 Duo
Producent: Hot Octopuss
Prijs: € 139,95
Formaat: one size fits most
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen en ABS-plastic
Waar te koop: Maanzin.nl
Verkooppraatje: ‘De Pulse III Duo masturbator heeft een bijzonder design en is een masturbator en een koppelspeeltje in 1. Zo kun je dus samen met je partner heerlijk genieten van de krachtige vibraties.’
Is dit zo: Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, een dikke 9.5, maar…
Score: 9.5

Dit is een afbeelding van hot octopuss pulse 3 duo masturbator

Ik ben de zon, hitte en droogte even helemaal zat dus ik heb weer wat zin en vooral tijd gevonden om voor jullie weer eens flink aan de slag te gaan met de speeltjes die hier klaar liggen om te testen. Er staan nog diverse speeltjes op m’n TODO-lijstje en de Hot Octopuss Pulse 3 Duo ligt hier al het langste, dus komt die als eerste aan de beurt.

Onze vrienden van Hot Octopuss zijn zo vriendelijk geweest ons een tijdje geleden wat toys toe te sturen. De Hot Octopuss Queen Bee hebben we inmiddels aan een van jullie cadeau gedaan (Luna testte ‘m al een keertje zelf: VIBRATOR REVIEW #370: HOT OCTOPUSS QUEEN BEE) en de ander heb ik hier een tijdje geleden voor jullie beschreven (HOT OCTOPUSS POCKET PULSE: MASTURBATOR REVIEW #438). Van die laatste, dus Pocket Pulse dus, was ik niet echt van onder de indruk. Niet omdat hij niet lekker genoeg pulseerde, maar meer omdat de key feature van dat ding was dat je hem hands free zou kunnen gebruiken en dat werkte bij mij in ieder geval niet.

Hot Octopuss Pulse 3 Duo vs Hot Octopuss Pulse Duo 1?

Maar van de Hot Octopuss Pulse 3 Duo die voor mij ligt heb ik wél weer hoge verwachtingen. Immers is het een 2x verbeterde versie van de 3 jaar geleden door mij geteste Hot Octopuss Pulse Duo 1 die al zeer goed scoorde met een 9.5 (BOY TOY REVIEW #153: PULSE, HOT OCTOPUSS MASTURBATOR). Mijn enige punt van aftrek was toen vanwege het feit dat hij als DUO vibrator in de markt werd gezet en daar presteerde hij gewoon onvoldoende in. Ik ben dus reuze benieuwd of ze dat in versie 3.0 hebben weten te optimaliseren.

Kleine kanttekening: ik vergelijk hem met de Hot Octopuss Pulse Duo 1, de versie 2 sla ik over dus als het kan zijn dat aanpassingen ook al op versie 2 zaten. Het gaat dus puur over verbeteringen ren opzichte van versie 1!!

Als je ze naast elkaar legt vallen 4 dingen gelijk op.
1. De kleur is meer blauw dan zwart (boeien).
2. De vorm is subtiel wat ergonomischer en lijkt iets meer afgerond (mwah).
3. Het oplaadsysteem is aangepast (top).
4. Er zitten 3 knoppen op in plaats van 2 (so, what??).

De punten 1 en 2 zijn wellicht leuk voor het oog, maar weinig functioneel. Ik had trouwens wel het idee dat de versie 1 (de zwarte dus) meert stof aantrok dan de nieuwe, of je ziet het meer door de kleur. In beide gevallen is het sowieso goed om de Hot Octopuss Pulse eerst even onder de kraan af te spoelen voor gebruik. Wat betreft de vormgeving ziet hij er net iets moderner uit, maar dan moet je ze echt naast elkaar leggen om dit verschil te zien.

Dit is een afbeelding van hot octopuss pulse 3 duo review

De Hot Octopuss Pulse 3 Duo heeft een beter oplaadsysteem

Wat betreft puntje 3 gaat het hier echt om een verbetering. Bij de Pulse versie 1 moest je een rubber dopje wegpielen voordat je de oplader in het apparaat kon steken. Het was daarbij een kwestie van tijd voordat dat dopje af zou breken en ik weet niet wat dat met de waterproofheid gadaan zou hebben. Bij versie 3 is het tegenwoordig een magneet-connectie die zorgt voor het opladen. Top dus. Nu zou het helemaal top zijn als ze wat dat betreft ook eens met een internationale standaard zouden moeten komen. Er zijn inmiddels zoveel verschillende stekkertjes in mijn la met magneetopladers dat ik ze ben gaan labelen om ze uit elkaar te houden en snel de juiste kan vinden.

Heel top is ook de extra knop!

Ook een echte vooruitgang is de toevoeging van een extra bedienknop. Moest je bij versie 1 de +-knop nog lang ingedrukt houden om hem aan te zetten en de –knop om het uit te zetten (en deze knoppen zaten beide aan een verschillende kant van het apparaat); bij de Hot Octopuss Pulse 3 Duo is dat verbeterd. Je hebt nu aan 1 kant de aan/uit knop zitten en aan de andere kant een +-knop en –knop. Wat mij betreft een hele verbetering omdat zo de intensiteit veel makkelijker te veranderen is.

Maar doet de Hot Octopuss Pulse 3 Duo het ook beter?

So far voor de uiterlijke kenmerken, maar nu onder de motorkap. Nou ja, dat is moeilijk te zien zonder hem te slopen. Ik neem aan dat ze hem van binnen ook wel wat getweaked zullen hebben, maar eerlijk gezegd… ik voel het verschil niet. Het ding trilt (ik moet eigenlijk zeggen: pulseert) je pik in no time hard en in iets meer tijd tot een hoogtepunt. Ik noemde het in 2014 de Hitachi Magic Wand onder de mannelijke masturbators. En dat is het nog steeds. Echt een ideaal ding voor een quick fix. Niet echt mijn ding (ik geniet er liever wat langer van) maar damn wat brengt dit ding je snel tot het randje en erover (nou ja, zodra je de juiste spot weet te vinden in ieder geval)!!!

Maar hoe zit het dan met het duo-gebruik??

Maaarrrrr… daar komt die weer… De Hot Octopuss Pulse 3 Duo stelt me weer teleur in het duo-gedeelte. Wellicht dat de vibraties dit keer voor de vrouw iets meer voelbaar zijn, maar het is echt mega onhandig om en dit ding goed op je pik te positioneren en dat de vrouw er dan ook maximaal plezier van ervaart. En mocht je de ultieme houding dan gevonden hebben, dan moet je vooral niet bewegen, omdat hij dan kan verschuiven en het effect gelijk weg is. Maar mocht jij hier nu andere ervaringen mee hebben of het roerend met mij eens zijn laat het dan weten in de comments. Sowieso leuk als je daar even je mening achter laat!

Conclusie

The verdict. De Hot Octopuss Pulse 3 Duo steekt qua doeltreffendheid nog steeds met kop en schouders uit boven de concurrentie. Zijn doeltreffendheid, simpele bediening en zeer eenvoudige wijze van schoonmaken zijn de prijs volledig waard. Persoonlijk, maar dat schreef ik al, vind ik hem mij iets te snel tot een orgasme te pulseren, maar als dat je ding is… KOPEN!!!!! Maar koop dan gewoon de Solo-versie, want als duo-vibrator schiet hij wat hij wat mij betreft echt te kort. En dat scheelt je ook weer 20 euro! Dus ondanks zijn verbeteringen blijf ik bij de dik verdiende 9,5!

DE HOT OCTOPUSS 3 DUO MASTURBATOR KOOP JE HIER (€ 139,95) >>

EN…

DE HOT OCTOPUSS 3 SOLO MASTURBATOR KOOP JE HIER (€ 119,95) >>

Lieve J.T.! Thanks again voor je review!!! En je hebt gelijk; het zou sowieso leuk zijn als lezers wat vaker een reactie achter laten! Ik heb overigens zelf onlangs de Hot Octopuss Pulse 2 gebruikt (op hem) (die had ik nog liggen) en wij vonden de vibraties juist wél een leuke toevoeging. Niet zozeer voor mij (want duhhhhh, ik heb veel leukere en betere toys voor mezelf), maar juist voor hem en vooral met de afstandsbediening in mijn hand! Het gaf mij de controle, al heb je gelijk; met de Hot Octopuss Pulse (welke dan ook) is ‘het’ allemaal sowieso heel snel voor elkaar.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Rikkert schreef:

  Jeej! Meer reviews van JT!
  Ik was om bij “iets te snel tot orgasme pulseren” :P Ik denk dat ik hem ook maar eens ga kopen!

  • Luna schreef:

   Ja, dat heb ik nou ook; jeeeeeeeej, meer reviews van J.T.!
   En… het ‘iets te snel tot orgasme pulseren’; klopt! Alleen als je de ander dan de vibraties laat regelen, dan zorgt dat voor een schrikeffect en dan ebt het weer even weg ;-)

 2. Guido schreef:

  Ik heb de oude, en daarvan is de laad-aansluiting snel stuk gegaan van binnen. Dat was echt een heel zwak punt. Heb hem open gesloopt om hem te repareren – dat is gelukt, maar nu maakt hij een enorme herrie. Van mij dus sowieso een pluspunt dat hij nu een magneet-lader heeft. Minpunt blijft de prijs…

 3. Sandra schreef:

  Nou heb ik zelf niet zo veel met boytoys…. deze is wel echt interssant of de review is interessant. Misschien ga ik er eens iemand mee verrassen…..::

 4. Rikkert schreef:

  Okay, dus ik ben na deze review toch maar tot aankoop overgegaan. Gelijk uit de verpakking geprobeerd (er stond; charge 4 hours before use, maarja, ik ben enthousiast en wil ’t gelijk proberen natuurlijk ;P) en holy sh*t…..Ik was nog skeptisch en dacht dat het heel erg hit or miss kon zijn. Maar dit is toch wel een hele dikke hit. JT sprak geen woord te weinig toen hij “iets te snel tot orgasme pulseren” zei.. Wow, wat een ervaring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.