FUN FACTORY STRONIC REAL – REVIEW #459

Naam: Fun Factory Stronic Real
Producent: Fun Factory
Prijs: € 159,90
Formaat: 13,5 x 3,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magneet-USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘Have sex whenever you want, however you want it, for as long as you want it. The STRONIC REAL gives you the realistic shape and thrusting motion you crave, plus incredible stamina (up to two hours on a single charge!) and a variety of speeds and pulsation patterns to choose from. Plus, it’s nearly silent!
Is dit zo: Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, maar…
Score: 9

Dit is een afbeelding van fun factory stronic real vibrator pulsator review

Het is alweer een paar maanden geleden dat ik een pakketje uit Duitsland kreeg. En pakketjes uit Duitsland betekenen hier in huis altijd; pakketjes van Fun Factory!!! Yesssss! Mijn favoriete seksspeeltjesmerk! Maar eh, ik verwachtte helemaal niks. Ik wist ook niet dat er een nieuw speeltje op de markt zou komen. Toen ik het doosje openmaakte trof ik daar de Stronic Real aan. Oh? Huh?

In december vorig jaar kwam de Fun Factory Stronic G uit. Een seksspeeltje dat ik zo ontzettend geweldig, gaaf, goed en geil vond dat ik voor het EVER eerst een vlog opnam (VLOG: REVIEW FUN FACTORY STRONIC G) en later pas de review schreef (FUN FACTORY STRONIC G – SEXTOY REVIEW #399). Echt. Koop. Die. Toy! Lees eerst m’n review en kijk m’n vlog om je te laten overtuigen, maar trust me; dit is een speeltje waar je op zit te wachten. Op de Fun Factory Stronic Real zat ik eigenlijk niet te wachten, alhoewel ook dit een briljant speeltje is.

Dit is een afbeelding van stronic real fun factory pulsator

Fun Factory Stronic G vs Fun Factory Stronic Real

De Stronic Real is, net als de Stronic G, een dunner en lichter Stronic-speeltje. Dit is iets waar de consumenten om vroegen, aldus Fun Factory. De consument wilde een lichtere, dunnere, meer realistische Stronic en die hebben ze met de Stronic Real gekregen. Yes!

Nog even voor lezers die niet weten wat een Stronic-toys is: stronic-speeltjes hebben een metalen bal in zich die op en neer beweegt, zodat je een pulserende, stotende beweging in je voelt in plaats van een vibrerende toy. Is dit stoten en pulseren gaaf? Ja, dat is supergeil en gaaf en ik vind dat iedere vrouw minstens 1 pulsator in huis zou moeten hebben!

De Stronic Real is qua vorm een ‘gewone piemel’. Een piemel van een gemiddeld formaat; 3,5 centimeter breed en 13,5 centimeter lang. Helemaal niks mis me, maar ik heb m’n seksspeeltjes (dildo’s en staafvibrators) toch liever net ietsje groter en dikker en graag ook met een ribbel. De Stronic Real heeft wel een leuk klein ribbeltje bij de eikel, maar in de praktijk voel je daar heel weinig van.

Dit is een afbeelding van fun factory g vs fun factory stronic real

En dat is wat ik dus niet begrijp aan het hele verhaal; de Stronic G is qua vorm dan wel minder realistisch, maar die heeft een werkelijk briljante ribbel, OMFG!!! Die ribbel, die tik, tik, tikt dus tegen je G-spot aan op precies de goede manier! Ik begrijp daarom niet dat Fun Factory eerst de Stronic G heeft uitgebracht en daarna pas de Stronic Real. Ik had dat andersom gedaan. Maar waarschijnlijk is dat puur en alleen omdat ik de Stronic G veel intenser vind en ik me niet voor kan stellen dat er vrouwen zijn die liever de Stronic Real hebben dan de Stronic G. Puur zakelijk gezien zou ik als Fun Factory dus eerst de Stronic Real op de markt brengen en daarna de Stronic G met de mededeling dat deze NOG lekkerder is.

Voor mij is de Stronic Real namelijk een seksspeeltje dat die ribbel mist en die in vergelijking met de andere Stronics (de Stronic EIN, ZWEI en Stronic DREI én de BI STRONIC FUSION) ook nog eens een stuk kleiner en dunner is! Dat zijn voor mij allemaal ‘minpunten’. Maaaaaaarrrr, Luun, je roept het zelf ook altijd; niet iedere vrouw is hetzelfde! Dus er zullen vast vrouwen zijn die helemaal niet zo van grote toys houden. Of toys met ribbels. En voor al die vrouwen is er de Stronic Real!

Dit is een afbeelding van fun factory real vs fun factory g

Want het blijft een top-toy van Fun Factory

Ik heb even wat rond-ge-Google’t en ondanks het feit dat de Stronic Real al 3 maanden bij Fun Factory zelf te koop is (voor € 159,90) zie ik dit speeltje bij weinig andere seksshops terug. Of dit komt doordat Fun Factory ‘m niet aanbiedt aan andere shops of omdat andere shops ‘m niet zo zien zitten, geen idee. Ik zou ‘m als shop-eigenaar niet zo snel aan m’n assortiment toevoegen denk ik, ook al is het een top-toy.

Dit is een afbeelding van fun factory stronic real 2

Want; de Stronic Real heeft alle kwaliteiten die de meeste andere Fun Factory-Stronic-toys ook hebben! Hij is gemaakt van siliconen (wel wat plakkerig), hij heeft goed-bedienbare knoppen, hij is oplaadbaar, waterproof en hij stoot dus als een motherfucker doordat de metalen bal van binnen beweegt in steady stevig ritme. Hij heeft trouwens net als de rest 7 snelheden en 3 patronen. En het stoten blijft hij 2 uur lang onafgebroken doen. Ik ben nog geen man tegengekomen die dit kan (en daar zit ik persoonlijk ook niet op te wachten, maar het gaat om het idee)!

Dit is een afbeelding van stronic real patroon

Dus de Stronic Real is top. Z’n enige probleem (voor mij) is dat het geen Stronic G is.

Nog even dit

Hoewel de Stronic Real dus geen Stronic G is heb ik er wel heel veel plezier mee gehad. Maar dat heb ik dus met alle Stronic-speeltjes (understatement). Het toffe van Stronic-toys is dat je gewoon op je rug kunt gaan liggen, het speeltje in kunt brengen en je dan volledig kunt concentreren op het stootwerk. Het speeltje valt er niet uit en trilt er ook niet uit, zoals de meeste vibrators wel doen. Je puur en alleen op het gevoel van een in- en uitstotend speeltje kunnen richten is erg fijn en zelfs ontspannend. Het gevoel van de Stronic G vond ik echt overweldigend (want, WHAAAAAA, hits the G-spot precies goed), het gevoel van de Stronic Real is dus meer relaxend en de weg naar een orgasme toe duurt langer (dat is soms een pluspunt).

Dit is een afbeelding van fun factory stronic real vibrator

Trouwens, wat lul ik; de weg naar een orgasme toe duurt langer, want dat hangt dus ook weer volledig af van wat je met je handen (je hebt ze allebei vrij) doet. Als ik daar een Womanizer mee tegen m’n klit zet dan kom ik zo klaar.

Conclusie

Het is een top-toy hoor, deze Fun Factory Stronic Real. En als dit het enige Stronic-speeltje was dat ik had, dan was ik een gelukkige vrouw. Maar voor mij is de Stronic G het gewoon helemaal omdat die onafgebroken m’n G-spot blijft stimuleren, tik, tik, tik! Want dat is waar ik persoonlijk naar op zoek ben als het om een interne toy gaat. Ben jij op zoek naar een waanzinnig goed stotend speeltje? Eentje in een gemiddeld formaatje, zonder poespas? En eentje die dat 2 uur achter elkaar volhoudt? Dan is de Stronic Real de toy of your dreams!

DE STRONIC REAL IS HIER TE KOOP (€ 145,-) >>

a href=”https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=56845&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Ffun-factory-stronic-g-spot-pulsator-ii-paars%2F9200000088061452%2F&name=Fun%20Factory%20Stronic%20G%20Spot%20Pulsator%20II%20-%20Paars”>MAAR JE KOOP NATUURLIJK EEN STRONIC G (€ 155,-) >>

Voor meer informatie en eerdere hysterische reviews (want ik ben dus echt een Stronic-fan) verwijs ik je ook nog eens naar VIBRATOR REVIEW #95: FUN FACTORY STRONIC EINS of SEX TOY REVIEW REVIEW #164: FUN FACTORY STRONIC DREI en SEX TOY REVIEW #237: FUN FACTORY BI STRONIC FUSION.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    Ik ben nog steeds erg blij met mijn Stronic Drei (he dat rijmt… en als ik hem gebruik dan dicht hij ook LOL) en mijn budget laat het helaas niet toe dat ik de hele serie in mijn nachtkastje heb liggen, maar dat hoeft ook niet.
    Fijne review Chantall!

  1. 12 januari 2022

    2explore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.