BOY TOY REVIEW #196: AUTOBLOW 2

Ik regelde een, dacht ik, prachtig apparaat voor J.T. om uit te testen; de Autoblow 2. Maar hij vond er dus weinig aan. Waarom de Autoblow 2 zijn goedkeurig niet kon wegdragen lees je in zijn review!

Naam: Autoblow 2
Producent: Autoblow 2
Prijs: € 129,90
Formaat: 22,8cm hoog, 10,6cm doorsnede
Waar te koop: Bol.com
Batterijen/oplaadbaar: 220V netsnoer
Het verkooppraatje: ‘The Autoblow 2 is world’s preeminent realistic robotic oral sex simulator for men.’
Is dat ook zo? Het is maar wat je onder ‘realistic robotic’ verstaat. Maar ‘realistic human’ is het verre van!
Score: 3/10

autoblow 2

Er was eens… ene Brian Sloan. Hij leefde in een land hier ver vandaan. Brian was ontevreden over de orale capaciteiten van zijn vriendinnen en dus kwam hij op een idee. Een machine die je afzuigt! Hij had natuurlijk de eerste de beste Miele stofzuiger kunnen pakken, maar nee, het moest het echte werk minimaal evenaren. Om aan geld te komen lanceerde hij zijn idee op www.indiegogo.com en binnen de kortste keren had hij meer dan 2500 gekkies die in zijn idee geloofden. En zo zag de Autoblow 2 het licht en leefde Brian nog lang en gelukkig. Tsja… Brian wel…

Maar goed, het was Luna gelukt ook voor mij zo’n apparaat te regelen. Ik kon mijn geluk dan ook niet op toen de postbode aanbelde met het pakket. De leverancier was zo vriendelijk geweest om alle 3 de maten binnen-sleeves mee te leveren zodat er altijd wel een passende voor mij bij moest zitten. Dat is al pluspunt 1. Pluspunt 2 is de look van het apparaat zelf. De Autoblow 2 is weliswaar fors, maar zeker niet onhandelbaar en hij ziet er mooi degelijk uit. De diverse sleeves zijn makkelijk te installeren en te reinigen (gewoon eruit halen, binnenstebuiten onder de kraan, afspoelen, laten drogen en klaar) dus wederom een pluspunt. Zelfs het snoer is meer dan lang genoeg, dus ook daar niets dan lof… Maar, geachte lezer, jullie voelen hem al aankomen… Voor de rest is het apparaat volkomen kut.

autoblow2

Bij de eerste testsessie schrok ik mij rot hoeveel herrie dit ding maakt. Bijna 90 dB (ter vergelijking, een Hitachi Magic Wand komt niet boven de 70 dB uit). Deze pokkeherrie is niet bevorderlijk voor de stemming van mijn pik. Tel daarbij op een minimale stimulatie van de twee binnenringen met ‘kraaltjes’ die op en neer gaan en je snapt mijn complete deceptie.

autoblow 2 decibel meting

Maar, ik geef natuurlijk niet op. Met het risico op een complete deuk in mijn zelfvertrouwen heb ik het apparaat nogmaals geprobeerd, maar nu met sleeve maatje small. Misschien dat dit meer gevoel op zou leveren. Niet dus! Ik kreeg hetzelfde waardeloze gevoel als bij de medium sleeve. Het was zelfs zo erg dat ik de Pulse (van het merk Hot Octopuss) (hier lees je J.T.’s review van de Pulse) er weer bij moest pakken om m’n pik enigszins wakker te houden.

De Autoblow 2 sucks big time

Nu kan het zijn dat ik enorm geboft heb met al mijn vriendinnen en dat zij stuk voor stuk over orale capaciteiten beschikten waar deze Autoblow nog een puntje aan zou kunnen zuigen… Of, en dat is (helaas) waarschijnlijker, de Autoblow 2 bakt er gewoon niets van. Naar mijn mening kun je een goede pijpbeurt niet simuleren met alleen twee ringetjes die over je pik op en neer rollen. Daarvoor is ook een samenspel nodig van het betere zuigwerk. Waarom het ‘Autoblow’ heet weet ik trouwens ook niet, ik weet wel dat vriendinnen die gingen blazen niet heel succesvol waren.

In ieder geval onderschrijft deze Autoblow 2 mijn hierboven geschreven stelling en blijft het nog even wachten op een échte zuigmachine. Kortom, voor een goed speeltje om een orale verwenpartij te simuleren blijf je weg bij dit apparaat en koop je gewoon een Fleshlight of Tenga masturbator. Die voelen vele malen realistischer aan en zijn ook nog eens te koop voor een fractie van de prijs van deze.

DE AUTOBLOW 2 IS HIER TE KOOP (€ 129,90) >>

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Ben schreef:

  Ik denk dat het ook erg moeilijk is om zoiets te simuleren. Voor dit gekd kun je denk ik 3 andere leuke speeltjes kopen om een gezellige avond te hebben.
  jammer maar helaas dus!

 2. Sofie schreef:

  Tegen een slecht speeltje KUT zeggen is niet heel lief hoor JT!
  :-p

 3. Jolanda schreef:

  heerlijk om te lezen. Je schrijft leuk!

 4. Bob schreef:

  Tja 90 DB dat mag je maar ca 50 minuten aan blootgesteld worden (80 DB is voor 8 uur en 90db is 10 keer zo hard. Dus ca 50 minuten. Zelfs met de Rents Cyclone kom ik niet boven de 72 db uit en dat vind ik al hard genoeg. Overigens zijn alle blowjob apparaten gewoon slecht (was het nog maar kut!).

 5. J.T. schreef:

  @jolanda: jij schrijft ook niet onaardig ;-)
  @Bob: Ik heb wel op afstand van 30cm gemeten met een iphone app. dus hoe betrouwbaar, maar ik zet het af tegen wat de hitachi doet met dezelfde app op dezelfd afstand en dan kom ik op gemiddeld 68db uit.

 6. Erwin schreef:

  Wat ik me afvraag of dat niet pijn doet als die ringen over je penis gaan? ik heb een keer eerder zo’n speeltje gehad en daar deden die kraaltjes best zeer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.