BOY TOY REVIEW #153: PULSE, HOT OCTOPUSS MASTURBATOR

Testman J.T. onderwierp deze week de Pulse van Hot Octopuss (een masturbator) aan een uitgebreide test en… hij noemt dit speeltje zelf de Hitachi voor mannen!! WOW!!!

Naam: Pulse
Producent: Hot Octopuss
Prijs: € 84,90
Formaat: 11 cm x 6 cm
Waar te koop: Bol.com
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar, USB kabel bijgeleverd
Het verkooppraatje: ‘Naast het feit dat het de volgende generatie in mannelijke speeltjes is, is Pulse ook leuk voor koppels. Ongelooflijk veelzijdig, kan Pulse worden gebruikt als een stimulator of zelfs als een fantastische handsfree aanvulling op het voorspel.’
Is dat ook zo: Ja en nee
Score: 9,5

153 pulse hot octopuss

Zoals je hebt kunnen zien heb ik recentelijk een doos vol spullen van Luna gekregen om aan een kritische test te onderwerpen. Ik keek het meeste uit naar deze Hot Octopuss Pulse welke ik al bij verschillende websites voorbij had zien komen. Toen ik zag dat deze in de doos zat ben ik er onmiddellijk mee aan de slag gegaan. De Pulse is van het Engelse bedrijf Hot Octopuss (en ja, ook deze wordt gewoon in China gefabriceerd) en het is een heel bijzondere masturbator. Het is gemaakt van huid-veilige siliconen en bezit een revolutionaire oscillator (later meer hierover). En ja, revolutionair is deze Pulse zeker, in iedere geval in de wijze waarop deze masturbator (of beter; mannelijke vibrator) zijn trillingen over brengt.

Maar even vanaf het begin. Ik kreeg het doosje met de Pulse met een sticker erop dat het een winkelmodel was. Misschien zat er daarom geen handleiding bij? Of zouden de plaatjes op de zijkant de handleiding moeten zijn? Verder zit er alleen een USB kabeltje bij. Persoonlijk vind ik het doosje en hoe de Pulse in het doosje gepresenteerd wordt niet de uitstraling geven die het zou moeten krijgen. Ook zit er geen opbergzakje bij. Wat dat betreft zouden ze een voorbeeld aan LELO moeten nemen of Metal Wörx.

Opladen met een USB-kabeltje

Je laadt het apparaat op via de bijgeleverde USB kabel (zonder stekker) en een stekkertje dat onderin de Pulse gaat. Hiervoor moet een klein uitsteeksteltje weggeklapt worden. Dit principe is redelijk waterproof, maar ik zal hem toch zeker niet in bad gebruiken. Ook vrees ik dat bij regelmatig gebruik dat afdekklepje afbreekt en je dus op moet gaan passen met water. Een héél summier lampje geeft aan of de Pulse opgeladen wordt en wanneer hij vol is. Echter, bij fel licht is dit haast niet waar te nemen.

De Pulse van Hot Octopuss heeft een oscillator… een wat?

Leuk allemaal, maar hoe zit het met die oscillator en wat is het eigenlijk hoor ik je denken? Nou, voor iedereen die wel eens in de sportschool is geweest; ik vergelijk het maar even met een powerplate. Zo’n plaat (gepromoot door Connie Breukhoven) waar je op gaat staan en waardoor je hele lichaam begint te trillen. (oscillator staat dan ook voor ‘producent van elektrische of mechanische trillingen’). In de Pulse zit een mini-powerplate met een doorsnede van ongeveer 2 centimeter. Door nu je pik, slap, in de Pulse te leggen met het frenulum (onderzijde pik waar de voorhuid vast zit aan de eikel) op de oscillator en de Pulse vervolgens aan te zetten, brrrrrrrrrrrrrrrRRRRRRRRRR… Klaar.

pulse hot octopuss 1

Het is dus een Hitachi voor mannen!

Okay, dat doen we even in slow motion. Je legt je slappe pik in de Pulse en zorgt ervoor dat frenulum op de oscillator ligt. Je pakt de Pulse stevig vast (iets wat heel goed gaat vanwege de fantastische vorm). Zet de Pulse aan (knop aan rechterkant, knop aan linkerkant zet hem weer uit). En eventueel voer je de heftigheid van de trillingen wat op. Dan zul je merken dat je pik razendsnel stijf wordt en je redelijk snel tot een orgasme zult komen. Eventueel moet je je pik 1 of 2 keer herpositioneren, maar dan is er ook geen ontsnappen aan. Een beetje wat de Hitachi doet bij vrouwen dus.

Mijn ervaring met de Hot Octopuss Pulse is dat je hem, in tegenstelling tot wat ze zelf erover zeggen, het beste statisch kunt gebruiken. Je moet dus geen rukbewegingen maken, want dan gaat het gevoel van de oscillator een beetje verloren. Maar dat is puur persoonlijk. Wat niet persoonlijk is, want ik las het ook bij andere reviews, is dat hij als duo/partner stimulator niet echt werkt. Zo zou de man kunnen gaan liggen met de Pulse over zijn pik en de vrouw zou eroverheen kunnen rijden. Daarvoor zitten er een paar ribbels bovenop. Afgezien dat de trillingen bovenop stukken minder zijn (het trilt en daarmee heb je ook alles gezegd) blijft de Pulse dan ook niet goed op zijn plaats (al helemaal niet als je glijmiddel gebruikt). Je zult de Pulse dan steeds opnieuw moeten positioneren.

hot octopuss pulse

Wat wel duivels lekker werkt is als je je partner de controle geeft over frequentie van de trillingen en de aan/uit knoppen. Zij kan je dan steeds tot vlak bij een hoogtepunt brengen en vlak daarvoor de Pulse uitzetten. Op een gegeven moment smeek je er gewoon om om klaar te mogen komen!

Na afloop maak je ‘m gewoon schoon onder de koude kraan. Zolang je de Pulse niet ondersteboven houdt kan er geen water in het oplaadpunt komen en is de Pulse weer snel klaar voor volgend gebruik.

Waarom geef ik de Hot Octopuss Pulse dan een 9,5 en geen 10? Niet vanwege de lullige verpakking, want het gaat uiteindelijk om apparaat zelf. Ook niet vanwege het revolutionaire concept, want het ding werkt echt fantastisch! Ook niet vanwege de bedienbaarheid want die is subliem. Maar! Als je hem in de markt zet als masturbator EN duovibrator, dan krijg je een halve punt aftrek, want als duovibrator moet je hem zeker niet aanschaffen! Maar als solo-speeltje mag deze Pulse zich van mij de Hitachi voor mannen noemen.

DE PULSE VAN HOT OCTOPUSS IS HIER TE KOOP (€ 84,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Hitchcock schreef:

  Fantastisch toestel. De verpakking kan inderdaad wel beter.

 2. Bolle schreef:

  Is dit de moete waard om aan te schaffen? de prijs van 85 euro is nogal veel om zo even te kopen en uit te proberen, en ik heb namelijk ook al de fleshlight, wat is hier echt anders aan? en kom je echt binnen 1 minuut klaar?

 3. Hitchcock schreef:

  Ik heb geen fleshlight, dus ik kan het niet vergelijken. Maar, afhankelijk hoezeer je wel in de stemming bent natuurlijk, kun je hiermee snel een hoogtepunt bereiken.

 4. P luma schreef:

  Super geweldig

 5. tb schreef:

  Vanuit slaap penis naar erectie duurt 1 minuut .Daarna kom binnen notie super lekker klaar

 6. Richard schreef:

  een 9.5? ik heb dit product en geef het een 4.

  Als je groot geschapen bent dat worden de vleugeltjes te ver naar de zijkant gedrukt waardoor de motor langzamer word en zelfs stopt met werken.
  een omtrek van 13-14cm doet dit.
  Maar als je een dunnere penis hebt dan zou het misschien wel een goed product kunnen zijn.

 7. J.E. schreef:

  Inmiddels is de Hot Octopuss III op de markt, en deze heb ik laatst besteld. De keuze voor de Octopuss kwam met name omdat ik ook een Tenga FlipHole Noir heb, en deze echt heel erg waardeer, maar toch iets ‘miste’. Dus eens gaan oriënteren op een speeltje met een ‘motor’. Na het lezen van de lovende recensie hier op de site, de gok maar eens genomen om de Octopuss te proberen. En hij stelt niet teleur!

  Verschillen:
  De III versie is wat verbeterd ten opzicht van de diverse reviews die ik lees. De verpakking is bijvoorbeeld best prima en stijlvol en zit er een opbergtasje bij tegenwoordig. Daarnaast is het opladen verbeterd, er zit geen ‘breekbaar’ flapje meer op. (nog steeds niet optimaal opladen, maar daarover later meer..) De indicatielampjes die genoemd zijn als ‘niet duidelijk’, zijn ook verbeterd. Het lampje voor opladen zit op het bijgeleverde USB stekkertje en is duidelijk rood of groen. Ook bij de knoppen zijn minuscule led lampjes verwerkt, zodat je in het donker de knoppen ook kan vinden.
  De grootste verschillen zitten in de werking van het apparaat als ik de verschillende reviews mag geloven. Er zijn standen beschikbaar, en zelfs een ‘Turbo’! Eenmaal aangezet werkt de aan/uit knop als setting voor de pulsen. Dit kan dus constant zijn, maar ook met verschillende intervallen. Erg leuk om mee te variëren! De toetsen ‘harder/zachter’ aan de rechterkant zijn om de intensiteit aan te passen. Het even ingedrukt houden van de + toets zorgt ervoor dat de Octopuss III in een soort van overdrive schakelt, met heerlijk intense trillingen. Wel moet ik zeggen dat de toetsen, omdat ze in de siliconen gegoten zitten, best hardhandig aangepakt moeten worden. Indrukken is best wat kracht voor nodig.
  Ook over de batterij heb ik verschillende dingen gelezen, dat deze snel leeg zou zijn, maar dat is niet mijn ervaring. Misschien ook een verbetering in de nieuwe versie.

  Uit de verpakking:
  Toen ik thuis kwam wist ik dat er een nieuw speeltje lag te wachten, dus ik was al heel erg benieuwd hoe hij er uit zou zien en natuurlijk met name voelen. De verpakking is netjes, het tasje handig maar niet noodzakelijk. De stekker is alleen USB, dus je moet wel ergens een USB stekker bij de hand houden om hem op te laden. Het apparaat zelf voelt ‘gewichtig’ aan. Best zwaar zelfs voor zo’n compact ding. Mooi afgewerkt met zachte coating en het plastic aan de buitenkant is mooi en zonder scherpe randjes. Het geheel geeft een kwalitatief hoogstaande indruk.

  1e keer:
  Volgens het verkooppraatje ga je in no-time van slap naar stijf. Dat wilde ik dus wel eens zien! Omdat ik natuurlijk al wat voorpret had was ie niet meer heel slap, maar toch ook verre van stijf. Om hem aan te brengen moet je de ‘vleugels’ een beetje uit elkaar duwen en dan kan je hem er ‘in’ leggen. Hij past heel prima en sluit meteen goed aan. Ik heb niet de illusie dat ik heel zwaar geschapen ben, ik zou zeggen ‘gemiddeld’, maar ik kan me voorstellen dat als je een echt grote omtrek hebt, hij zelfs echt strak kan zitten of zelfs knellen.
  Vanwege het gewicht moet je hem wel even vasthouden, vooral in slappe toestand. Helemaal ‘handsfree’ is hij dus niet. Aanzetten kan met 1 hand, en meteen voel je een intense prikkel! De oscillator doet goed zijn werk, en heeft meteen uitwerking! Binnen no time was ik stijf, en voel je de prikkels door je hele lichaam gaan. Heel bizar als je voor de eerste keer een gemotoriseerd speeltje gebruikt. Maar, veel belangrijker, GE-WEL-DIG! De erectie was heel snel maximaal, en het gevoel nam alleen maar toe. Een beetje spelen met de standen leerde me dat ik persoonlijk de voorkeur heb voor de constante trilling. Die een beetje afwisselen in intensiteit geeft bij mij een heerlijk gevoel. (en de Turbo is heel erg intens!) De pulsen zijn toch een beetje een dooddoener, aangezien je dan niet de constante stimulans krijgt. Maar misschien zijn anderen hier wel dol op! Ook als je hem samen met je partner zou gebruiken, kan dit een leuke teaser zijn misschien.
  Zoals gezegd zijn de vleugels best star, en klemmen ze goed. Dit heeft tot nadeel dat het herpositioneren van de Octopuss niet heel makkelijk gaat. De siliconen huid zorgt ervoor dat hij netjes op zijn plek blijft zitten, waar hij ook voor ontworpen is natuurlijk. Mijn ervaring, met mijn ‘gemiddelde’ geslacht, is echter wel dat je hem iets moet gaan verschuiven om de intensiteit te blijven ervaren. De oscillator net onder de eikel werkt perfect voor het meest intense gevoel, maar dan moet hij in stijve toestand wel iets omhoog geschoven worden. En schuiven is dus het verkeerde woord, want dat gaat moeilijk. Je moet beide vleugels even pakken en lossen om hem vervolgens op zijn nieuwe positie zijn werk te laten doen. Het ontwerp is dus gewoon goed, hij blijft mooi zitten, maar toch zou het fijn zijn als je hem iets makkelijker zou kunnen ‘verzetten’.
  Het gevoel is even wennen, maar als je je overgeeft dan is het alleen maar genieten. Geen rukbewegingen nodig, gewoon zijn werk laten doen. Meteen met de eerste keer gebruik had ik een ontzettend orgasme heel erg intens! Ik wist meteen dat de Octopuss een blijvertje zou zijn!

  Erectie:
  De Octopuss zorgt dus voor een snelle erectie, zeker waar! Ook de reden waarom je hem af en toe in verband gebracht ziet met impotentie. (niet heel sexy, ik weet het…) Nou heb ik daar weinig last van gelukkig, maar was toch benieuwd! Een uur na de eerste poging de Octopuss weer eens aangezet. En verdomd, geen minder intense erectie zoals je wel eens merkt als je net bent gekomen, maar gewoon weer vol in top! Helemaal geweldig! Dus hij is ook nog eens te gebruiken als extra hulpmiddeltje bij een lekker lange intense vrijpartij! ;)
  (en voor de nieuwsgierigen, een uur of 2 later toen ik naar bed ging… ja het werkt weer, en ik had mijn 3e orgasme van de dag…)

  Wennen:
  De Octopuss is wennen. Het gevoel is bizar, maar het werkt fantastisch! Even op zoek naar de juiste instelling voor jou, die is er zeker met de nieuwe standen, en genieten maar. Ik ben echter ook inmiddels een beetje gewend geraakt aan de Octopuss. De erecties komen, snel en intens, maar klaarkomen wordt wat moeilijker na de eerste paar keer gebruik. Net alsof ik aan de trillingen gewend ben. Niet teveel gebruiken dus!

  Conclusie:
  De Octopuss III is zeker een blijvertje! De trillingen zijn heerlijk, de sensatie compleet. Wel blijft het een speeltje dat ik niet elke keer ga gebruiken, want het went wel. Zo nu en dan, in een geile bui, dan werkt hij geweldig en maakt de beloften waar. Ook de aanschafprijs is naar mijn mening gerechtvaardigd gezien de kwaliteit. Een echte aanrader!

  Plus en min:
  + Bijzondere ervaring!
  + Goede kwaliteit
  + Waterdicht
  + Standen afwisselbaar met 1 hand
  + Vasthouden en genieten!
  – ‘went’
  – Opladen: Magnetische lader gaat makkelijk los
  – Verplaatsen na plaatsing lastiger

 8. adrie schreef:

  heb de octopus besteld en ben erg benieuwd hoe dit allemaal gaat gebeuren.krijg hem morgen binnen en ben nu al erg geil!!!!!!!hou erg van seks ja wie niet he.zoek ook vriendje hahaha.je weet maar nooit!

 1. 3 november 2014

  […] te koop, spaar gewoon voor een goede masturbator (zoals de Pulse Masturbator, mijn review vind je: HIER). Of je kunt die € 19,95 beter doneren aan deze site, daar hebben we allemaal een stuk meer […]

 2. 3 november 2014

  […] maar een speeltje met een oscillator erin, iets wat heel snel trilt) (de review van J.T. lees je HIER). Anyway, ze zijn op zoek naar mannen die hun allernieuwste producten in de toekomst willen gaan […]

 3. 3 november 2014

  […] hem naast de Pulse van Hot Octopuss leg wordt de keuze echter heel lastig. Persoonlijk vind ik de Pulse van Hot Octopuss lekkerder trillen en is de trilling beter te positioneren. Daar tegenover staat dat de Pulse alleen […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.