LOVELLA COCKRING – REVIEW #461

Een paar maanden geleden testte vriend L. een cockringsetje. Vriend L. is (vind hij zelf) een expert op seksgebied, maar hij heeft nog weinig ervaring met seksspeeltjes. Hij testte toen 3 niet-vibrerende cockringen en die vond hij heel leuk. Ik beloofde om hem een keer een vibrerende cockring toe te sturen en… beloofd is beloofd! Het leuke van de cockring die ik hem stuurde is dat hij niet alleen vibrerend is, maar ook verstelbaar!!

Naam: Lovella verstelbare vibrerende cockring
Producent: Lovella
Prijs: € 19,90′
Formaat: one size fits all
Batterijen/oplaadbaar: 2 knoopcelbatterijen
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘Makkelijk aan te passen, maar blijft stevig zitten. Of je nu wat groter of kleiner bent, of ook je ballen erbij wilt betrekken. Deze zeer populaire vibrerende cockring van Lovella mag niet in jou slaapkamer ontbreken!’
Is dat ook zo: L. vond ‘m leuk!

Dit is een afbeelding van lovella cockring review

Toen de postbode de laatste keer een hysterisch verpakt pakketje uit Tiel bezorgde hadden mijn vriendin V. (zij is getrouwd met een ander en ik ben single) en ik net een pauze ingelast. Van testen kwam weinig terecht en het pakje bleef ongeopend liggen. Toen V. en ik weer met elkaar afspraken duurde het even voordat we het beiden weer een leuk idee vonden om een nieuw seksspeeltje te gebruiken.

Luna heeft volgens mij een zolder vol met pakpapier met panterprint, want ook dit keer was het speeltje goed, stevig en hysterisch ingepakt met Luna d’r welbekende panterprint-papier. V. en ik spraken dit keer bij mij thuis af en hadden elkaar al sinds de dag ervoor met appjes zitten uitdagen. Dus toen we elkaar zagen waren we beiden in een geile mood en eigenlijk ook wel meteen in voor het uitpakken van het seksspeeltje van Luna.

Dit is een afbeelding van lovella cockring review climaximaal

De verpakking van de Lovella Cockring

Verpakt in het panterpapier zat een hoesje van wit kunststof met daarop een paar blauwe vegen lijkend op waterverf en daarop in witte letters de naam: Lovella. Aan het ontwerp van de verpakking en de naam te zien dacht ik dat het een speeltje voor vrouwen zou zijn, maar het label op de achterkant gaf snel duidelijkheid: de Lovella is een Vibrating Cock Ring Adjustable of in gewoon Nederlands: een Vibrerende Verstelbare Cockring. Een cockring met trillingen dus. Nu had ik de vorige keer ook al een set van drie cockrings (cockringen?) gekregen om te testen (zie: COCKRING SET 3 MATEN – COCKRING REVIEW #408). Daar had Luna toen al boven geschreven dat ze zou kijken of ze voor de volgende keer een cockring met trillingen kon regelen en nu was het dus zover: de verstelbare Lovella Vibrating Cockring moest door ons getest worden!

Eerste indruk van de Lovella Cockring

In de verpakking troffen wij een in zwart siliconen en ABS plastic uitgevoerde cockring aan. Luna zal er wel een foto bij plaatsen want ik doe mijn best om het te omschrijven maar een plaatje zegt meer dan duizend woorden!

Dit is een afbeelding van lovella cockring review verstelbaar

De trillende cockring van Lovella bestaat uit een vrij grote lus van zwart elastisch siliconen rubber met aan één kant het trilelement waarvan je de 2 knoopcelbatterijen kan vervangen als het nodig is en aan de andere kant een ronde schuifklem van zwart ABS plastic waarmee je de flexibele lus kan straktrekken (of verkleinen, maar net hoe je het noemt). Een soort lasso dus.

Ik vind het wel wat hebben hoe deze cockring of piklus er uitziet. Ik vind ‘m stoerder dan een ‘gewone’ cockring en ook na het omdoen vind ik het er geiler uitzien.

Dat omdoen dat was nog wel even een dingetje. Mijn vingers en dus de cockring waren glad van glijmiddel toen ik de cockring oppakte. Het straktrekken van de lus ging dus niet geheel volgens plan en daarbij moest V. mij te hulp schieten. Maar toen de cockring voor mij stevig genoeg om mijn pik en ballen gespannen was voelde het erg prettig aan.

Ik vind het een fijne gedachte dat ik de lus van de Lovella cockring iets losser kan maken mocht het gaan knellen. Dat is namelijk waar ik bij de standaard cockringen tegenaan loop: soms begint het na enige tijd het te knellen. Dat is een naar gevoel en dan wil ik meestal onmiddellijk de cockring af doen en dat verstoort het geile spel en dat is zonde. Bij de Lovella Verstelbare Vibrating Cockring is het juist erg fijn dat je tussendoor de lus losser of strakker kan trekken, maar net waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Let wel op dat als je niet helemaal glad bent dat je haar er vast in kan komen zitten. Geen groot probleem, maar wel even pijnlijk.

Hoe trilt de Lovella Cockring?

En dan de trillingen. Zoals ik de cockring eerst droeg was het trilelement boven tegen de stam van mijn pik vastgemaakt. Het trilelement van de vibrerende cockring van Lovella heeft aan de zijkant een knopje onder zacht rubber waarmee je de trilling aan en uit kan zetten.

Je kan ook alleen maar daar tussen kiezen: standje aan of uit. Geen patronen of de mogelijkheid om de diepte van de trilling aan te passen. Maar ik weet ook niet echt of dat voor dit speeltje wel nodig is. Als je samen vrijt dan zit dit speeltje tussen je beiden in en kan je er toch lastig bij om te gaan spelen met instellingen. Maar mocht je dit zelf wel graag willen: bij dit speeltje kan dat dus niet.

De trilling vond ik wel grappig, ik merkte wel dat er een trillend iets tegen m’n pik zat, maar ik voelde de trillingen niet heel erg hard. Standje missionaris vond V. niet heel veel aan met dit speeltje, omdat ze de trillingen amper voelde en ze de trilunit eerder in de weg vond zitten dan dat het lekker was. Toen ze bovenop me zat kon ze het trillende gedeelte beter sturen en dat was beter, al trilde het voor haar onvoldoende om mee klaar te komen. Ik vond het zelf dan wel weer een heel geile gedachte dat ze tegelijkertijd op m’n pik en tegen die cockring aan reed.

Wat V. na even uitproberen wel erg geil vond was toen wij het op z’n hondjes deden. De cockring trilde precies tegen haar perineum en met mijn pik in haar en met haar eigen vingers kon ze daar erg van genieten.

Orgasme uitstellen met de Lovella Cockring

Wat mij opviel is dat ik verwachtte dat het trillen voor mezelf fijn zou voelen. Dat was ook wel zo, maar van te voren dacht ik dat ik daardoor (veel) sneller zou klaarkomen. Het tegenovergestelde bleek waar. Ik hield het jusit langer vol dan met de niet trillende cockrings. Op een goede manier leidde de trillingen mij af. Ik denk niet dat ik eerder zo lang aan een stuk heb kunnen vrijen zonder klaar te komen. En dat zal misschien niet door deze specifieke trillende cockring van Lovella komen maar bij mij hielp het wel degelijk!

Conclusie

V. en ik vonden de trillende cockring van Lovella erg leuk om uit te proberen! Sinds de eerste keer hebben wij hem vaker gebruikt en ik merk gewoon dat ik langer kan neuken. Niet dat dat een wedstrijd is, maar eerder kwam ik vaak de eerste keer erg snel. En dat was toch een dingetje. Ook vind ik deze verstelbare cockring fijner zitten dan een normale cockring, het geeft net even wat meer opties. Dus als je een trillende cockring zoekt die je qua strakte kan aanpassen, ook tijdens het vrijen, dan is de Lovella Cockring best een leuk speeltje voor tussendoor.

DE LOVELLA COCKRING IS HIER TE KOOP (€ 19,90) >>

Thanks again L.! Er zijn natuurlijk cockringen te koop met veel betere (diepere) trillingen dan deze Lovella cockring. Die zullen een vrouw meer genot geven, maar die zijn ook vaak een stuk duurder (en vaak ook niet verstelbaar). Ik heb zelf geen piemel en ik blijf ‘normale’ cockringen echt een beetje eng vinden. Wat als hij ‘m er niet meer vanaf krijgt??? Paniek! Daarom; hiep hiep hoera voor verstelbare cockringen! Deze Lovella Cockring is leuk voor beginners en heeft ook een hele leuke prijs.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.