GVIBE GJACK 2 BIOSKIN- VIBRATOR REVIEW #488

Naam: GVibe – Bioskin™ GJack 2
Producent: Gvibe
Prijs: € 70,99
Formaat: 22 x 3,7 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB met magneetje
Materiaal: Bioskin
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De GJack 2 BioSkin Vibrator is voorzien van het door Fun Toys ontworpen revolutionaire Bioskin materiaal waardoor de vibrator realistischer aanvoelt dan ooit. Bioskin is geurloos, ecologisch veiig, hypo-allergeen en veilig voor het lichaam.’
Is dat ook zo: Hmmm, best lekker dat Bioskin!
Cijfer: 8

Dit is een afbeelding van gjack gvibe vibrator review test

Zo’n 2,5 jaar geleden mocht ik de GJack van het merk GVibe testen (GJACK VIBRATOR -REVIEW #261). Die scoorde toen een 8. Onlangs kreeg ik de GJack 2 opgestuurd! WOOOOHOOOO!!! De 2.0 versie van de Gjack dus, die ze bij GVibe zelf de ‘BIOSKIN™ – Gjack²’ noemen heeft een iets ander formaatje dan de 1.0 versie en… hij heeft ribbels!

Bij GVibe hebben ze niet alleen van hun speeltjes een 2.0-versie gemaakt (of dus eigenlijk de kwadraat²-versie); ze hebben ook hun naam veranderd. Niet heel gek als je bedenkt dat ze eerst Fun Toys heetten en dat een paar van hun toys ook wel heel erg op speeltjes van Fun Factory leken. Ze hebben een nieuwe koers ingeslagen onder de naam GVibe en zijn dat jaar ook met 2 volledig nieuwe toys gekomen (GBulb en GRabbit) en ze hebben hun topstukken in een nieuw jasje gestoken. Wat is er zoal veranderd aan de GJack?

De verpakking van de GVibe GJack 2

De verpakking van de GJack is nagenoeg hetzelfde gebleven; superleuk! In plaats van in een wit doosje met een opdruk van de vibrator in kwestie (saaaaaaaaai) komen de speeltjes van GVibe in een koker! Echt; lekker out of the box gedacht en het geeft de toys een chique, maar ook weer niet superchique uitstraling. Gewoon lekker fris, jong, leuk! In de koker van de GJack 2 vind ik de GJack, een USB-magneet-oplaadsnoertje, een opbergzakje en een gebruiksaanwijzing. Even dikke complimenten voor het USB-snoertje met het G-Vibe logo; dit maakt mijn georganiseerde leven zoveel makkelijker. Oh, en de GVibe GJack 2 is er in het turquoise en zwart!

Dit is een afbeelding van gvibe gjack verpakking

De look and feel van de GVibe Jack 2

De GVibe Jack 2 is gemaakt van Bioskin™ (hierover later meer) en dat materiaal voelt superzacht aan! Je kan erin knijpen, je kan het een beetje bewegen; het is net een stressballetje in de vorm van een vibrator! Het is WOW en je wil er ook alleen maar in knijpen als je ‘m vast hebt. Het is best een forse vibrator (hou ik van); 3,7 centimeter breed en hij is hard en niet buigbaar. Wat opvalt aan de GJack 2 in vergelijking met de GJack (1) is het handvat. Het handvat van de 1.0 versie leek nog heel erg op de Fun Factory-handvatten, maar de GJack 2 heeft een gekruld handvat. Ziet er heel leuk en speels uit maar… in de eerste versie kon ik nog gemakkelijk met 2 vingers. Dat kan bij de nieuwe versie niet.

Dit is een afbeelding van gvibe gjack vibrator review test

Maar de knopjes zijn ook erg gemakkelijk te bedienen met slechts 1 vinger in het handvat en m’n duim op de knopjes. En die knopjes zijn prima te voelen met je vingers en in het siliconen gegoten, dus ook gemakkelijk schoon te maken.

Ook is de GJack 2 een stukje langer dan de GJack 1. Zowel het handvat is wat langer (0,5 centimeter) als de vibrator zelf (1.5 centimeter).

Even over dat Bioskin™

Bioskin, bioskin? Of eigenlijk Bioskin™? Wat bedoelen ze daar eigenlijk mee? Het klinkt als een vage, bijzondere, gezellige chemische mix! Is het ook, want ze willen bij GVibe niet precies vertellen wat het is. O.a. Thebiggayreview.com heeft het ze gevraagd en dit was hun antwoord: ‘What we can share is that Bioskin is a hypoallergenic, non-porous material made of different layers of other materials (no silicone involved) that create a feeling/sensation of ‘human skin’. Another unique feature is revealed, when the bioskin gets warm, which happens within a minute.’ En ze hebben gelijk als ze zeggen dat het dichtbij het gevoel van menselijke huid in de buurt komt, zeker als je er wat over gaat wrijven of knijpen.

Ik begrijp overigens ergens wel dat als je iets unieks maakt (en het materiaal van de GVibe-toys voelt echt uniek) dat je niet precies wil vertellen wat erin zit, omdat de concurrentie in de seksspeeltjes-branche echt binnen no time jouw product heeft nagemaakt, maar het dan 10 keer goedkoper in de markt zet. Voor mij als sekstoyreviewer (en jullie als consument) zijn dit soort dingen echt bloody fucking lastig.

Dit is een afbeelding van gvibe gjack vibrator

Dus dan blijft het een gevalletje; vertrouw je het merk of niet? En hoe voelt, ruikt, smaakt het materiaal? Een fabrikant zal altijd zeggen; joh, is hartstikke veilig deze toy, we hebben ‘m uitgebreid getest, hij is helemaal bodysafe, hypoallergeen en niet-poreus! Maar het enige dat ik kan zeggen; er zit totaal geen geur aan deze toy, hij smaakt naar niks en het materiaal voelt echt lekker en goed. Het voelt alsof er siliconen laagje over een ander (zachter) laagje is geplaatst en het materiaal trekt geen stof of haar aan (WIN!!!). Aangezien ik erg te spreken was over de GJack 1 durfde ik deze GJack 2 ook met een enigszins gerustgesteld kutje te gebruiken.

Hoe voelt-ie als dildo?

Nou, kijk met het formaat is dus helemaal niks mis. Hij is groot en best lang (invoerdiepte is 15 centimeter en dat is best fors). En hoewel ik de ribbels als ‘vibrator-stressballetje’ heel erg lekker vind aanvoelen op het droge, voel ik er eigenlijk weinig meer van als ik de vibrator eenmaal heb ingebracht. Jawel, hij voelt lekker, hij voelt best groot (en dat is fijn), maar als ik de vibrator op en neer beweeg, dan heb ik niet het ‘hoeraaaaaa-ribbels’-gevoel dat ik normaal gesproken wél heb. Dus als dildo is-ie leuk, prettig, groot, zacht om in te brengen (dat is echt fijn) en als je niet van harde toys houdt, dan is dit zeker je ding. Verwacht je ribbel-technisch iets, dan zou ik ‘m overslaan.

Maar hoe trilt-ie?

Ik heb een beetje een haat-liefde-verhouding met de trillingen van de GJack2 en het is lastig te omschrijven hoe dat komt. Maar toch; komt-ie! De GJack 2 heeft 6 vibratiepatronen. De eerste is steady, zoals bij de meeste patronen. Je scrollt door die patronen met het middelste knopje. En je kan de vibratiepatronen harder en zachter (10 verschillende sterktes (!) zetten met het + en – knopje. So far, lekker duidelijk.

Maar… vibratiepatroon 6 is DE HEL OP AARDE! Dit is me bij de GJack 1 toen niet opgevallen (foei), want die heeft het ook. Patroon 6 is een volledig ongecontroleerd alle kanten op vibreren. Van hard naar zacht en dan niet in een patroon. Misschien dat er vrouwen zijn die van ‘lekker gek’ houden, maar ik wist niet hoe snel ik ‘m weer op (steady) standje 1 moest krijgen.

Dit is een afbeelding van gvibe gjack test review luna

Maar de rest van de trillingen vallen mij persoonlijk helemaal niks tegen. Want ik kan enigszins wel houden van door dit soort ‘mooshy’ materiaal gedempte trillingen, omdat die dan diep, maar ook nog heel erg zacht aanvoelen. Ik kan zelf ook heel erg houden van heel harde, diepe trillingen, het is maar net waar ik zin in heb, maar als je echt alleen die diepe, harde trillingen nodig hebt, dan zou ik deze vibrator overslaan. Ik had vooral gehoopt dat ik veel meer van de ribbels van deze toy zou voelen en dat was dus niet zo.

Je kunt de trillingen dus in 10 intensiteiten instellen en tot intensiteit 5 blijft het allemaal ook lekker diep (ook / juist heel lekker tegen m’n klit en als opwarmertje). Vanaf intensiteit 6 wordt het allemaal wat meer buzzy (ook qua geluid), ondanks het dempen van de trillingen door het materiaal.

Dus het is eigenlijk allemaal best prima met de trillingen. Ik had er alleen zoveel meer van verwacht. Het materiaal voelt in m’n handen heel erg lekker, maar werkt in de praktijk als demper voor de trillingen. En dat is soms fijn en soms juist niet (ja, ik kan er niets anders van maken).

Klaarkomen met deze toy? Oh ja! Dat lukt me zeker wel. Intern laten trillen (maar dan niet op patroon 6) en dan met een andere toy erbij tegen m’n klit; heerlijk. Of alleen de GJack 2 tegen m’n klit? Ook lekker (maar niet op vibratiepatroon 6) (en niet harder dan standje 5).

Conclusie

Formaat is goed! Wat zeg ik; 100 punten! Het geeft een heerlijk gevoel om de toy in je handen te hebben en met het materiaal en de ribbels te spelen! Wat zeg ik; het geeft zelfs iets geiligs, omdat het zo ontzettend op ‘echte huid’ lijkt en ik kan me goed voorstellen dat er vrouwen zijn die bij het zien en voelen van deze toy meteen tot aanschaf over gaan. Het materiaal is eh, heel lekker, maar of het echt 100% veilig is durf ik niet met 100% zekerheid te zeggen (maar het lijkt erop dat het okay is). De trillingen van motor worden best wel geabsorbeerd door het Bioskin™-materiaal, al zorgt dat in de zachtere standjes juist weer voor een diep, mooshy effect. Vergeet patroon 6 en je hebt een prima functionerende vibrator in huis, alleen had ik er persoonlijk veel meer van verwacht.

DE GVIBE GJACK 2 IS HIER TE KOOP (€ 70,99) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Sandra schreef:

    Wat vreemd dat ze er zo’n bizar vibratie patroon in stoppen. Een programmeur die denkt: “Ahh, what the fuck, ik doe gewoon wat want het is bijna weekend.” Of zal iemand er over nagedacht hebben? Zou er over vergaderd zijn? Kan ik uren over nadenken. Hij ziet er trouwens uit als een soort smurfenijsje!
    Wel een mooi en grappig apparaat….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.