WAND VIBRATOR REVIEW #349: O-WAND

Naam: O-Wand
Producent: Mr & Mrs Toy Ltd
Prijs: € 172,95
Formaat: one size fits all
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via stekker
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Bol.com
Het verkooppraatje: ‘De Noir USB-Oplaadbare Wand Massager van O-Wand is een zeer krachtige en prachtig vormgegeven seksspeeltje voor vrouwen, een wand massager. Een wand massager wordt gebruikt ter stimulatie van de clitoris, maar kan ook een prettige lichaam massage bieden.’
Is dat ook zo? Nou, eigenlijk wel!
Aantal punten: 9/10

o-wand vibrator

Naar aanleiding van mijn interview met VICE (dat je HIER nog eens kunt lezen) (en dat in bijna elke taal vertaald is) (okay, niet overdrijven, stuk of 10) werd ik benaderd door een mannetje van het merk O-Wand: ‘We read about your blog on Vice.com and was wondering if you would be interested in reviewing our new product the O-WAND which we believe to be the most powerful wand massager in the world.’ Ha! Weer een wand vibrator die beweert de meest krachtige ter wereld te zijn! Nou, laat maar doorkomen die O-Wand! Ik heb ‘m al een paar weken in huis en ik heb ‘m zeer uitgebreid getest!

Ik heb al heel erg veel wand vibratoren en je kan je afvragen of ik er niet een keertje genoeg heb en je kan je eigenlijk ook afvragen of er überhaupt niet al genoeg wand vibratoren op de markt zijn, want het principe is altijd hetzelfde zou je zeggen; een grote ronde kop en krachtige vibraties. Maar ja, dat kun je misschien ook over vibrators zeggen; een trillende staaf. Je kan er maar 1 tegelijkertijd gebruiken en een normaal mens hoeft er eigenlijk ook maar 1 in huis te hebben (excessen daargelaten). Maar welke kies je? Want ze zijn dus wél allemaal verschillend, al lijkt het misschien van niet. Mijn voorkeur ging jaren en jaren uit naar de Europe Magic Wand en dat is nog steeds een favoriet, maar de DOXY Die Cast had langzaamaan die eerste plek ingenomen. En… ik moet eerlijk toegeven; de afgelopen weken lijkt de O-Wand met de DOXY Die Cast om die eerste plek te strijden. Het enige minpunt is de prijs, want JESUS CHRISTUS, € 234,90 voor een wand vibrator?

De verpakking van de O-Wand

Ik wist niet wat me overkwam toen ik het pakket dat ik van het mannetje van O-Wand kreeg uitpakte. De doos waar de O-Wand zelf in zit is groot. En dat mag wel in kapitalen. GROOT. Groot en zwart en luxe en het was toch ook wel een soortement van love at first sight toen ik de O-Wand uit de verpakking tilde en in m’n handen hield. Groot, zwaar, beetje goud, mat siliconen, beetje gebogen en dat handvat! OMG! In de doos zit dus de O-Wand, een oplaadsnoer met stekkers voor 4 verschillende landen (dus hij kan gezellig mee op vakantie) en een opzetstuk (de O-Burst). En de liefde hield niet op bij de verpakking van de O-Wand zelf, want het mannetje van de O-Wand had ALLE opzetstukken ook nog eens meegestuurd (de O-Gasm, de O-Lala en de O-Spot). Ik zeg OOOOOOO-MG. Ik leek wel jarig! Allemaal zwart met gouden cadeautjes! Hiep hiep hoera!

o-wand vibrator 2

De O-Wand zelf

De O-Wand zelf heeft het formaat van een gemiddelde wand vibrator, alleen is-ie gebogen, zoals ook de Smart Wand Large (en Medium) van LELO. Nu was die Smart Wand Large een tijdje 1 van m’n favoriete wand vibrators, maar ik heb ‘m eigenlijk alweer jaren ongebruikt in de kast liggen. Eigenlijk een beetje dom van me, nu ik er zo over schrijf, want die LELO Smart Wand Large is erg krachtig, heeft geen snoer, maar wel vibratiepatronen. Maar ja, toch koos ik vaker voor de Europe Magic Wand of de DOXY (probleem van een luxepoes zoals ik). De O-Wand doet niet alleen qua curve aan de Smart Wand van LELO denken, ook het gebruik van zwart, mat siliconen in combinatie met goud ABS-plastic voor de greep is een ‘dingetje’ waar LELO mee begon (in hun Insignia-serie) (het is daarna door veel meer bedrijven gekopieerd).

Toch spreekt de O-Wand me uiteindelijk meer aan dan de Smart Wand Large van LELO. Sowieso omdat LELO de laatste tijd helemaal de weg kwijt is en met hele rare dingen op de markt is gekomen (ze moeten dit jaar met iets heel goed nieuws komen willen ze mijn liefde weer terugwinnen). Maar het voornaamste verschil tussen de O-Wand en de Smart Wand Large zijn dus die opzetstukken. Ik had (toen ik de Smart Wand Large testte) gehoopt dat er ook snel opzetstukken bij zouden komen, maar dat is nooit gebeurd. Voor de O-Wand zijn er dus meteen al opzetstukken te koop (niet allemaal even goed trouwens). Daarnaast trilt de O-Wand een stuk harder dan de LELO Smart Wand Large.

o-wand vibrator 5

Maar… hoe trilt de O-Wand?

De O-Wand trilt als een beest! Een BEEST! Hij heeft 4 verschillende steady patronen en 7 verschillende vibratiepatronen. Ik hoe zelf dus heel erg van diepe trillingen, maar het hoeft van mij niet altijd zo hard te zijn. Standje 4 van de O-Wand is dus écht heel erg hard. Op sommige dagen niet te doen. Voor mij dan, want er zijn vrouwen die zweren bij de allerhardste en allerdiepste trillingen (zoals de DOXY op z’n hardst) (maar ik zet de DOXY zelf ook nooit op z’n hardst) (smaken verschillen). De O-Wand pretendeert de ‘most powerful wand’ te zijn, maar dat is niet zo. De DOXY trilt echt wel ietsje harder op z’n hardst. Maar… de O-Wand is daarentegen oplaadbaar en dus gemakkelijk mee te nemen in bed en te gebruiken in allerlei standjes, zonder rekening te houden met een snoer! Bonuspunten!

De vibratiepatronen zijn leuk. En divers. En… het is echt het vermelden waard, want ik heb nog geen een wand vibrator gehad met hetzelfde effect; je voelt geen, ik herhaal, geen trillingen in je hand als je ‘m aan hebt staan! Op de allerhoogste stand (standje 4), misschien een klein beetje, maar bij de meeste vibrators en zéker bij wand vibrators voel je de trillingen tot in je vingers en dat kan op den duur voor een wat verdoofd gevoel zorgen. Heb je bij de O-Wand geen last van. Bonuspuntje!

De knopjes van de O-Wand

Toegegeven; mijn voorkeur gaat knopjes-technisch gezien uit naar die van de DOXY. Die zijn groot en duidelijk voelbaar en dat is handig in het donker (of voor blinden). Nu zijn de knopjes van de O-Wand wel rood verlicht en dat is heel leuk en handig voor in het donker, maar ik masturbeer meestal onder de dekens. En ik vind het trouwens sowieso niet prettig om een vibrator van m’n klit af te halen terwijl hij trilt (en ik dus lekker bezig ben). Ik wil het ene of het andere knopje gemakkelijk kunnen voelen en dat is bij de O-Wand een beetje lastig. Maar, op zich prima te doen hoor. Je moet de aan-uit-knop eerst 3 seconden ingedrukt houden voordat de O-Wand aan gaat. De lichtjes gaan dan branden en je kunt dan pas kiezen uit de 4 steady patronen (bovenste knopje) en de 7 vibratiepatronen (middelste knopje). Als je 1 keer op het uit-knopje duwt stopt de O-Wand met trillen, maar hij blijft wel standby. Als je de uit-knop 3 seconden ingedrukt houdt, dan gaat-ie echt uit. Dit fungeert meteen als een soort van ’travel lock’-systeem. Hartstikke handig.

Opzetstuk O-Gasm

o-wand vibrator attachement
Wat ze bij O-Wand zelf hopen dat de O-Gasm je geeft: ‘For the thrill-seeking gentleman in search of the most powerful orgasms and intense pleasure. This male-masturbator attachment couples the extreme gratification of a close fitting sleeve with O-Wand concentrated vibrations and pulsations for complete, unrivalled satisfaction.’ Nu heb ik wel zo af en toe een man ter beschikking om mannenspeeltjes te testen en wij hebben dit opzetstuk dan ook zeker samen geprobeerd, maar echt een succes was het niet. Dit kan liggen aan mij (want ik was in een lacherige bui) (en ik vind trillende speeltjes dus écht niet prettig tijdens de seks tussen M. en mij), het kan ook liggen aan M. (want hij heeft nooit eerder seksspeeltjes gebruikt of getest en kan dus weinig dingen met elkaar vergelijken) (but he’s willing to learn), maar het kan ook liggen aan het opzetstuk. Al heb ik reviews gelezen van mannen die heel erg te spreken waren over de O-Gasm. Hij is flexibel en de trillingen worden goed doorgeven. Dus.

Opzetstuk O-La-la


Hmmmm… het is denk ik de bedoeling dat je het kleine stukje bovenop dit opzetstuk vacuum laat zuigen op een bepaald gedeelte van je lichaam? Ze zeggen zelf: ‘Precisely target your body’s most exquisitely sensitive places to indulge in the most luxurious intimate pleasure.’ Hmmmm… nou… nee. Nee. Nee. Ik krijg dat stukje wel vacuüm op m’n hand, maar als ik ‘m dan laat trillen of iets beweeg, dan is het vacuüm weer weg. Ik neem aan dat het specifiek is ontworpen voor trillingen en vacuüm op je klit, maar daar werkt het al helemaal niet. Niks geen suction power! Kun je overslaan dus, dit opzetstuk. Is ook niet in Nederland te koop, dus dat scheelt.

Opzetstuk O-Spot

o-wand vibrator
Het kan misschien de bedoeling zijn dat je dit speeltje anaal inbrengt? Dat zou kunnen, want als ik de O-spot inbreng, dan brengt het mij nergens. Het floept eruit, dat bolletje krijg ik er niet gemakkelijk ingeduwd, of misschien moet-ie wel helemaal niet ingebracht, maar ik ben confused. Doordat de kop van de O-Wand zo dicht bij het bolletje zit, zit het dus nooit echt lekker. Op het doosje staat dat-ie voor zowel G-spot als P-spot (prostaat) massage is, maar streep die G-spot massage maar weg. Dan zul je met iets groters en langers moeten komen. Jammer, maar helaas.

Opzetstuk O-Burst


Het leukste en lekkerste opzetstuk is nog de O-Burst en die zit ‘gratis’ bij de O-Wand! De trillingen worden goed doorgegeven, maar toch net iets gedempt, waardoor de vibratiepatronen voor mij net iets minder heftig zijn, dus net iets lekkerder zijn.

De O-Wand heeft de Red Dot Award gewonnen

Ik heb weinig met al die prijzen die er in sekstoy-land worden gegeven, maar het is misschien wel even het vermelden waard dat de O-Wand een Red Dot Award heeft gewonnen. En Red Dot Awards gaan over design, niet over seksspeeltjes. Dus… dat is wel heel koel.

Maar qua reclame voor de O-Wand ging er iets mis

Ik wil jullie trouwens ook nog even dit werkelijk heel erg flauwe reclame-filmpje van de O-Wand laten zien. Maar 1200 keer bekeken trouwens. Slaat de plank wat mij betreft helemaal mis. Zo’n mooi product. Zo goed ook (behalve dan de opzetstukken, die zijn het niet voor mij). En dan zo’n flauw, ouderwets filmpje!

Conclusie

Ik zeg het nog maar een keertje: de O-Wand is OOOOOOOOO-MG! Hij is fantastisch, hij is groot, hij is zwart, hij trilt superdiep, hij is alles wat een geil meisje zoals ik zich kan wensen. Hij is alleen ook OOOOOOOO-MG duur. En dan dus écht duur. Want € 234,90 voor een wand vibrator? Het gaat een beetje ver. Maar zeg nou zelf; de O-Wand ziet er een stuk sexier uit dan de Europe Magic Wand en de DOXY! Maar goed… daar heb je dan niet ’the world’s most powerful wand’ voor, maar wél ’the world’s most powerful rechargeable wand’! En… het feit dat ik zonder aan een stopcontact of snoer te hoeven denken, overal met de O-Wand kan spelen is voor mij wel een enorm bonuspunt! OOOOOOMG! Blijvertje hier in huize Luna!

DE O-WAND IS HIER TE KOOP (€ 172,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik zag die doos al in je plog voorbijkomen en werd al behoorlijk nieuwsgierig. Een fijne review, en wat een verhaal. Maar die prijs….. Ik heb de Europe Magic Wand, die ga ik eerst maar eens ‘opmaken’ en dan zien we dan wel weer…. Dat filmpje krijg ik kromme tenen van overigens… en trek in scones… dat dan weer wel.

 2. Else schreef:

  Een opzetstuk O-lala noemen vind ik humor. Maar hij krijgt dus een negen omdat hij te duur is voor een tien ? Of hij krijgt een negen vanwege de bonuspunten ? Dat filmpje is trouwens ook wel kek/camp, that’s not home-made Millie ;-) #betterthanjam

 3. Esmé schreef:

  Wow duur speeltje… wat heb je toch een fijn beroep :). Mij trekt ie niet zo haha zeker om de prijs. En hij ziet er zooo groot uit! Maar super review weer!

 4. Tess schreef:

  Klinkt wel als een super toy! Alleen lijkt ‘ie me wel echt heel groot, ik vind de Doxy ook altijd al zo groot (en toch hou ik van m’n Doxy haha <3)

 5. Anna schreef:

  Ha, een travel-locksysteem. Alsof je zo’n groot speeltje snel ergens mee naar toe neemt ;-). Maar mooi issie wel!

 6. An schreef:

  Holly shit! In dit geval zou de prijs me wel tegenhouden. Er zijn meerdere goede speeltjes die een stuk goedkoper zijn. Dan geef ik de voorkeur aan twee minder dure, maar kwalitatief ook goede speeltjes. Hij ziet er wel mooi uit maar In dit geval zou alleen minimaal twintig op de schaal van Luna me nieuwsgierig genoeg maken om het zelfs maar te overwegen. Ik laat de doxy wel op mijn verlanglijstje staan….

 1. 9 april 2019

  […] Toytester Climaximaal: “Ik zeg het nog maar een keertje: de O-Wand is OOOOOOOOO-MG! Hij is fantastisch, hij is groot, hij is zwart, hij trilt superdiep, hij is alles wat een geil meisje zoals ik zich kan wensen.” […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.