SEX TOY TEST #30: LELO SMART WAND MEDIUM

Naam: LELO Smart Wand medium
Producent: Lelo
Prijs: € 94,-
Formaat: 226 mm lang x 55 mm breed
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Waar te koop: Easytoys.nl
Prijs: € 139,95
Het verkooppraatje: ‘Dit is geen massager of vibrator… dit is Goddelijk. Het is alsof je verbonden bent met Hogere Machten die jou uitnodigen je lusten tot in de fijnste details te ervaren.’
Is dat ook zo: “Earth calling Luna, earth calling Luna.”
Aantal punten: 9/10

Afbeelding van de Lelo Smart Wand medium

Een tijdje terug kreeg ik de Lelo Smart Wand Medium toegestuurd. Een speeltje waar ik al tijden benieuwd naar was. Mijn favoriete seksspeeltje EVER is de Link naar de Europe Magic Wand, de Europese versie van de hitachi! (never lets me down) en de LELO Smart Wand Medium moet een speeltje zijn dat een serieuze strijd aan gaat met deze Hitachi.

Je hebt dus een LELO Smart Wand medium, maar ook een large

Ik zit dan wel helemaal in de seksspeeltjes-business en ik dénk dat ik overal van op de hoogte ben, maar toen ik het doosje met de LELO Wand openmaakte was ik enigszins teleurgesteld; wat is-ie klein!!!! Ik kon het me eigenlijk niet voorstellen dat dit een serieuze concurrent moest zijn van mijn XXL Hitachi-microfoon, dus ik ging even zoeken op internet en kwam er toen achter dat LELO 2 verschillende Wand-vibratoren heeft ontwikkeld. De gewone LELO Smart Wand Medium (die ik dus mocht testen) en een LELO Smart Wand Large (die ik had willen testen). Maar… wie het kleine niet eert!
Afbeelding van de Hitachi Magic Wand en de versie van Lelo.

Aangezien LELO zelf aangeeft de concurrentie aan te willen gaan met de populaire Hitachi Magic Wand, is het niet meer dan logisch ze ook met elkaar te vergelijken. Dus… eerst de looks! Het lijkt me duidelijk dat je liever masturberend met een LELO Wand in bed aangetroffen wil worden, dan met een Hitachi Magic Wand. Daar waar de Hitachi Magic Wand het uiterlijk heeft van een medisch instrument, heeft de LELO Smart Wand iets heel chiques. De LELO is volledig gecoverd in een siliconen velletje en heeft een veel ergonomischer en vrouwelijk uiterlijk dan de Hitachi. Daar scoort de LELO Smart Wand dus veel punten. Heel veel punten. De verpakking van de LELO is trouwens ook veel mooier, chiquer en kan-zo-onder-de-kerstboom (in een hard-kartonnen witte doos met zilveren letters), maar, zoals een oud spreekwoord luidt; van een knappe tafel kun je niet eten.

lelo smart wand medium 2

Ligt lekker in de hand

De Hitachi noem ik altijd liefkozend ‘m’n microfoon’ en je hebt ook echt het idee dat je met een microfoon in je hand zit of ligt als je ‘m tegen je klit duwt. De LELO Smart Wand medium ligt een stuk prettiger in je hand, zeker door de lichte kromming, en hij voelt gewoon echt sexy, lekker en smooth aan. Wederom wat bonuspunten.

De Hitachi werkt op 220V en er zit dus altijd een snoer in de weg. Ook al is dat snoer lang genoeg om je enigszins vrijelijk te bewegen als je in bed ligt, toch kan dat soms een nadeel zijn. De LELO Wand is oplaadbaar en daardoor kun je ‘m gemakkelijk gebruiken in elk standje en in elke ruimte (dus ook buiten, iets wat de Hitachi Magic Wand niet kan). Weer wat punten voor de LELO Wand.

Foto van Luna en de Lelo Smart Wand

8 verschillende vibratie-intervallen: NICE

De Europe Magic Wand heeft dan wel 6 standjes, maar die standjes variëren van hard tot extreem hard (ik hou ervan, zeker voor een quick fix). De LELO Wand heeft 8 verschillende vibratie-intervallen die ook nog eens harder en zachter kunnen. En die vibratie-intervallen, ja, die zijn wel heel erg lekker. Zeker als je ondertussen geneukt wordt en dat dat neuken dan precies gelijktijdig met het interval gaat (een ingewikkelde uitdaging voor een man, want hij kan die trillingen natuurlijk niet voelen, want de LELO Wand trilt tegen je klitje en niet tegen zijn ballen, of je moet natuurlijk bovenop zitten, zodat je zelf helemaal synchroon kan neuken en trillen, maar ik heb liever dat hij het ritme bepaalt).

De LELO Smart Wand is waterproof en de Hitachi dus niet. Nu ben ik nooit het type geweest dat eens lekker onder de douche zou gaan masturberen, maar er zijn genoeg vrouwen die dit wel het toppunt van relaxen vinden (ikzelf heb nogal knikkende knieën na een orgasme en dat lijkt me geen handige combinatie met een natte vloer).

De LELO Smart Wand medium is ook nog eens stil

De LELO Smart Wand medium is een stuk stiller dan de Europe Magic Wand. Een heel stuk stiller. En ook daar scoort de LELO weer punten. Niet dat het geluid van de Europe Magic Wand mij enorm stoort, maar toch. Als ik mag kiezen, dan toch liever een enigszins geluidloos speeltje, dan eentje die boven het geluid mijn van mijn eigen gekreun uitkomt. En de LELO Wand is ook nog eens verkrijgbaar in 3 kleuren en er is maar 1 Hitachi en dat is de Hitachi.

De LELO Smart Wand scoort dus eigenlijk enorm veel beter dan de Link naar de Europe Magic Wand, de Europese versie van de Hitachi Magic Wand  (en dan heb ik nog alleen maar de Medium getest, hoe zal de Large dan wel niet zijn)! Toch scoort de Hitachi op 1 punt beter dan de LELO Wand en dat is op kracht. Want ga je voor power, dan blijft de Hitachi de onbetwiste koningin van de sekstoys. Dat ding vibreert zo hard en goed, dan kan écht geen ander seksspeeltje tegenop. De Hitachi Magic Wand (of eigenlijk de Europe Magic Wand) ligt daarom standaard naast m’n computer (voor die quick fix dus), maar de LELO Smart Wand verdient absoluut een plekje op m’n nachtkastje.

DE LELO SMART WAND MEDIUM IS HIER TE KOOP (€ 139,95) »

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.