DOXY DIE CAST 3R – WAND VIBRATOR REVIEW #622

Naam: DOXY Die Cast 3R
Producent: DOXY
Prijs: € 164,95
Formaat: 26 x 4,5 (kop)
Batterijen/oplaadbaar: ja, via USB
Materiaal: siliconen en metaal
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De stijlvolle Doxy Die Cast 3R is een wand vibrator van goede kwaliteit die ideaal is voor het masseren van het hele lichaam. De massager is draadloos en heeft grote knoppen, zodat hij makkelijk te gebruiken is.’
Is dat ook zo: Wat. Een. Motherfuckers. Van. Een. Trillingen.
Cijfer: 10

Dit is een afbeelding van doxy die cast 3r wand vibrator

Oooooh Lord, have mercy on my clit! De DOXY Die Cast 3R is onlangs op de markt verschenen; een OPLAADBARE (dus draadloze) versie van de al fantastische DOXY number 3! Dit was wel een gevalletje ‘must test’! Gelukkig kreeg ik ‘m meteen opgestuurd door Easytoys.nl, zodat ik ‘m aan een uitgebreide test kon onderwerpen! WOOHOO!

Ik moet eerlijk toegeven dat ik 6 jaar geleden niet dacht dat het merk DOXY een blijvertje zou zijn, maar het tegendeel is gebleken en HOE! Ik kreeg 6 jaar geleden de DOXY Massager Original opgestuurd (WAND MASSAGER REVIEW #187: DOXY MASSAGER) en was behoorlijk onder de indruk. De kop van de original was toen nog van een soort PVC (dus niet veilig), maar is inmiddels, HALLELUJA, vervangen door een siliconen kop. Deze DOXY Massager Original trilt trouwens precies hetzelfde als z’n opvolger, de DOXY Die Cast, maar die opvolger heeft z’n looks ontzettend mee met z’n geile, metalen behuizing. De motoren van deze 2 toys zijn dus hetzelfde, maar de trillingen kunnen een andere sensatie geven door het gewicht van de metalen behuizing (en de andere koppen).

Na de grote DOXY Die Cast verscheen de DOXY number 3; een kleinere, metalen (DOXY NUMBER 3: WAND VIBRATOR REVIEW #435) (en daarna nog in meerdere kleuren en met glitters)! En onlangs verscheen er dus een oplaadbare versie van de DOXY number 3! De DOXY Die Cast 3R (en de ‘R’ staat dus voor ‘rechargeable’)!

Dit is een afbeelding van doxy die cast 3r wand vibrator review

DOXY is niet alleen een blijvertje gebleken! Ik denk dat hun toy door velen zelfs als hun favoriete wand vibrator wordt bestempeld! En wat ik ook tof is; de DOXY wordt volledig geproduceerd in de UK!

100.000 punten voor de verpakking van de DOXY Die Cast 3R

Normaal gesproken voelt het altijd als een verplicht nummertje om over de verpakking van een seksspeeltje te schrijven, maar BOY, dat is wel even anders bij deze DOXY 3R! Holy shit, wat een gave verpakking is dit! Ik had al een klein voorproefje gekregen bij de (DOXY BUTTPLUG SMOOTH – SEXTOY REVIEW #611), maar WOW! De 3R komt in een GEWELDIGE aluminium koker! Als je ‘m ziet, dan wil je ‘m hebben! De koker heeft aan elke kant een schroefdop; via de ene kant haal je de wand vibrator uit de koker en onder de andere schroefdop vind je een ruimte waar je je oplaadsnoertje op kunt bergen. HOE GAAF EN GENIAAL EN JA DIT MAG IN KAPITALEN.

Dit is een afbeelding van doxy die cast 3r

Echt hoor, dit is wel even iets heel anders dan zo’n lullig en standaard satijnen of fluwelen zakje dat je bij de meeste sextoys krijgt. Ik geef 100.000 punten!

100.000 punten voor de knoppen van de DOXY Die Cast 3R

Ook iets wat van mij al 6 jaar lang heel veel lof verdient zijn de knoppen van de DOXY. Van alle DOXY’s! Grote, écht grote knoppen. Voelbare knoppen! En vooral; een stopknop! En dan niet een stopknop die je eerst nog 3 seconden ingedrukt moet houden voordat de trillingen stoppen! NEEN! Een stopknop die meteen reageert. Bam! Aan! Bam! Uit! Echt een optie die wat mij betreft standaard op elke sextoy zou moeten zitten, maar een optie waarvan je eigenlijk past weet dat je ‘m nodig hebt en ervan houdt als je vaker sextoys gebruikt.

Dit is een afbeelding van doxy die cast 3r knopjes

100.000 punten voor de mogelijkheid tot opladen

Nog zoiets waar je pas achter komt als je ’t gebruikt is het feit dat de DOXY 3R oplaadbaar is. En nu is oplaadbaarheid iets wat de meeste sextoys wel hebben tegenwoordig, maar het is zeker nog niet standaard op een wand vibrator van dit kaliber! En nu vind ik ook dat als je een superkrachtige vibrator zoekt, dat je dan eigenlijk niet moet gaan lopen zeiken over een snoer, want dat hoort nu eenmaal bij krachtige wand vibrators, maar… is bij de DOXY 3R dus niet. Die is net zo krachtig als z’n voorganger mét snoer. Je laadt ‘m overigens op met een snoertje dat je onderin de toy ‘prikt’, hierdoor is de 3R niet waterproof, helaas (al zijn wand vibratoren met een snoer dat natuurlijk ook niet)! Hij doet ’t een uur lang op een volle accu!

Het vibratiepatroon van de DOXY 3R

Je moet de handleiding er even bijpakken, maar de DOXY 3R heeft (net als de Number 3) een ‘pulse setting’. Je komt in die ‘pulse setting’ door de start-stop-knop even ingedrukt te houden. Door de nu op de +-knop en –knop te drukken kun je het pulseren of het vibratiepatroon veranderen. De trillingen blijven gelijk qua kracht, maar je verandert het interval. Dus je kunt van bam-bam-bam-bam naar bam—–bam—–bam—–bam.

Maar hoe trilt-ie?

Over de trillingen van deze Die Cast 3R kan ik heel kort zijn; hij trilt als een motherfucker! Hij trilt kei- en keihard en doet dat ook zeker heel diep. Ik heb de DOXY number 3, dus de versie die niet-oplaadbaar is ernaast gehouden en ze trillen nagenoeg hetzelfde. Ik vind het erg moeilijk om te voelen of er misschien verschil in trillingen is, want ik kan deze toy in de hardste standjes gewoon niet tegen m’n clitoris verdragen, zo ontzettend hard trilt deze toy. Nu heb ik dit eigenlijk bij alle wand vibrators wel (zeker de wand vibrators op 220V). Maar zover ik het kan beoordelen op het droge en tegen elk ander lichaamsdeel dan m’n clitoris aan, zijn de trillingen hetzelfde qua kracht. Vind ik knap.

Dit is een afbeelding van mooie wand vibrator

Zijn de trillingen niet té hard?

De trillingen zijn erg hard. En fel. Voor mij persoonlijk eigenlijk iets te hard en fel. De DOXY 3R begint meteen heel hard te trillen en dat is dan dus standje 1. Voor mij al meer dan genoeg om een orgasme mee te krijgen en ook heel snel. Een beetje lekker lummelen en rustig genieten is er wat de DOXY 3R betreft niet bij (of je moet ‘m tussendoor uitzetten). De DOXY 3R gaat meteen voor de eindstreep. Als ik de DOXY 3R tegen m’n spijkerbroek houdt op standje 1 dan kan ik al klaarkomen zelfs.

Dit is een afbeelding van doxy en luna

Ik schreef al eerder over het verschil tussen de grote Die Cast en de DOXY number 3 en dat kopieer ik hieronder even, zodat wat duidelijker wordt waarom ik eerder voor de grote Die Cast kies.

‘Ik vind mijn DOXY Die Cast qua trillingen fijner. De trillingen van de DOXY Die Cast worden verspreid over een groter oppervlak (de kop dus) en herdoor lijken ze net iets zachter aan te voelen en dit is wat ik lekker vind. Het blijft ZO moeilijk om dit uit te leggen, maar de DOXY Die Cast (net als de Europe Magic Wand trouwens) heeft hierdoor gevoelsmatig wat zachtere, diepe trillingen. Lijkt het. En die vind ik ZALIG (verslavend zalig). De DOXY Number 3 heeft een kleinere kop en die kop geeft de trillingen meteen BAM door aan je klit. Zonder het ‘dikkere siliconen kussentje’ van de DOXY Die Cast. Maar zijn vrouwen die juist dit lekker vinden (en nodig hebben), dus… kies de vibo die bij jouw klit past!’

Over de kop en de opzetstukken voor de DOXY 3R

Ook nog iets waarvoor ik graag 100.000 punten geef is de afschroefbare kop van de DOXY 3R! Je schroeft ‘m eraf, maakt ‘m schoon en schroeft ‘m er weer op! Geniaal! Zorg er wel voor dat je de kop er echt goed strak op vast draait, anders gaat deze toy flink wat herrie produceren.

Dit is een afbeelding van nexus doxy opzetstukken

En! Je kunt in plaats van de normale kop ook 1 van de opzetstukken erop schroeven. Deze opzetstukken creëerde DOXY in samenwerking met Nexus (ik heb ze helaas niet)! Er is een ‘masturbator sleeve’, een ‘prostaat stimulator‘, een ‘rabbit vibrator’ en een ‘clitorale stimulator’. Voor mij zal vooral die laatste prettig zijn omdat een opzetstuk ook een groot gedeelte van de trillingen absorbeert (waardoor de trillingen voor mij dus prettiger aan zullen voelen).

Wat ik zelf HEEL GRAAG zou zien is een soort opzetstuk voor de DOXY 3R van dat ‘supersofte siliconen’ materiaal.

Waarom geef je een 10?

Ik geef deze toy een 10, ook al is het een seksspeeltje dat niet mijn persoonlijke voorkeur heeft. De trillingen zijn, ondanks het feit dat de toy oplaadbaar is, volledig vergelijkbaar met die van z’n niet-oplaadbare broertje. En voor dat stukje oplaadbare techniek betaal je maar 5 euro meer. En z’n looks! Z’n looks! Ik ken geen enkele wand vibrator die er zo sexy uitziet (en in zo’n sexy, stoere verpakking komt). Mijn lichaam, vulva, clitoris, vraagt momenteel om wat lomere, diepere, zompiger trillingen dan die van de DOXY Die Cast 3R (ik ben qua wand vibrator trillingen momenteel weer (misschien tijdelijk) terug bij m’n oude liefde de Europe Magic Wand).

Check anders nog een keertje de vlog die ik opnam samen met Ruud en Tess! Hierin hoor je (en zie je met ietwat vertraging, de verbinding was niet helemaal lekker) dat zowel Ruud als ik juist van die slome, lome, diepe trillingen houden, maar dat Tess juist van die harde houdt. Overigens is de DOXY Die Cast 3R voor ons alle 3 wel een orgasmekanon als in; we komen hier heel snel mee klaar (niet dat dat superbelangrijk is, maar het geeft wel aan; deze toy werkt (in ieder geval voor ons)).

Conclusie

Het is natuurlijk maar waar je naar op zoek bent! Ben je op zoek naar een soft, zacht, lief seksspeeltje, dan kun je de DOXY Die Cast 3R meteen weer vergeten. Ben je echter op zoek naar een kickass en keihard trillende oplaadbare wand vibrator met een stoer en sexy uiterlijk mét glitters en van een makkelijk hanteer formaat, ja, dan kun je eigenlijk niet om de 3R heen. Het feit dat deze toy oplaadbaar is maakt ‘m écht heel erg bijzonder!!

DE DOXY DIE CAST 3R IS HIER TE KOOP (€ 164,95) >>

DE DOXY NUMBER 3 DISCO BLACK IS HIER TE KOOP (€ 159,95) >>

DE DOXY DIE CAST IS HIER TE KOOP (189,95) >>

DE DOXY MASSAGER ORIGINAL IS HIER TE KOOP (€ 119,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Sandra schreef:

  De doxy is inderdaad al jaren mijn favoriete speeltje. Ik heb ook een andere wandvibrator en ook een draadloze (rosygold)…. maar deze wil ik ook.
  I❤️Doxy

 2. Niki schreef:

  Oh wauw, ben je echt klaargekomen met een spijkerbroek aan? Of was dit bij wijze van spreken? Lijkt me een leuke ervaring

  • Luna schreef:

   Nee, ik ben echt klaargekomen met een spijkerbroek aan… volgens mij kan je er een 4 dubbelgevouwen handdoek tussen leggen en dan nog zijn de trillingen kickass!

 3. Betty Bloos schreef:

  Hoi Luna!

  Goed verhaal weer, dank je wel. Wat ik me afvroeg, mocht de Doxy R leeg zijjn, kun je m dan aan de stroom hangen en gebruiken als een bedrade wand? Of is het opladen OF trillen? Ik ben al jaren heel blij met mijn Die cast maar zo een voor ‘erbij’ kan handig zijn, op reis bijvoorbeeld. Zit er een reisslot op de R?
  (side note: op lange reizen kies ik bij het koffer inpakken voor de Die cast in plaats dat ene paar schoenen X-D)

  Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.