CONQUEST VS. WOMANIZER


De Womanizer was (en is) misschien wel de meest bijzondere vibrator die ik ooit mocht testen (lees hier mijn review van de Womanizer)… Het was dé hit van 2014 en 2015 en zoals dat gaat met goede producten; die worden gekopieerd (soort van). De Conquest is zo’n goedkope (en slechte) kopie van de Womanizer (lees hier mijn review van de Conquest vibrator)! De Conquest kreeg ik opgestuurd door Easytoys.nl in ruil voor een eerlijke review (en dat heb ik gedaan en ik vind het altijd onwijs kut als ik er dan een negatieve review over moet schrijven, maar ik moet wel eerlijk blijven, anders kan ik net zo goed op de markt gaan staan om panty’s te verkopen). In deze vlog vergelijk ik de Conquest met de Womanizer en het lijkt me duidelijk; de Womanizer wint op alle punten. Maar toch; ik heb onwijs gelachen om de Conquest en ik ben benieuwd of er nog vrouwen zijn de ‘m na het zien van bovenstaande video nog tegen hun klit durven te zetten!

DE WOMANIZER IS HIER TE KOOP (€ 159,-) >>

DE CONQUEST IS HIER TE KOOP (€ 50,96) >>

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Marjan schreef:

  Best duur voor een wegwerpapparaat…. Ik ben nog steeds zo blij met mijn Womanizer… hij is elke cent meer dan waard.

 2. Marijke schreef:

  Hahaha, ik kom echt niet meer bij hier. Die uhh… Trek/zuig beweging…. Oh boy. Wie bedenkt dit? Dat iemand daar zijn clitje in durft te stoppen. Leuke video!

 3. Ier schreef:

  Ik ben dan wel benieuwd hoe de Womanizer er van binnen uitziet.
  Maar ja, da’s een prijzig onderzoekje ;)

 4. Laika schreef:

  Door je recensie de womanizer gekocht……daar wordt je dus echt blij van. Bijzondere belevenis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.