VLOG FUN FACTORY BI STRONIC FUSION

Het werd de hoogste tijd voor een vlog over de Fun Factory Bi Stronic Fusion! Hét seksspeeltje van het jaar 2015 (vond ik)! Hij kan pulseren en vibreren en is gewoon FANTASTISCH! Voor een wat coherenter verhaal, check mijn geschreven REVIEW FUN FACTORY BI STRONIC FUSION… enne, ik weet dat 8 x 6 = 48, maar ergens las ik (tijdens het opnemen van de vlog) dat de Bi Stronic Fusion 64 opties heeft, maar ja, hoe kan dat nou met 8 pulseerstandjes en 6 vibreerstandjes? Maar… zowel de pulsator als de vibrator kun je dus ook uitzetten, wat dan neerkomt op 8 x 8 = 64! Ja, beter voorbereiden, die vlogs, Luun! Sorry, ik was afgeleid door die op-en-neer-bewegende bal! Oh, en J.T. vraagt zich af of ik misschien luizen heb, want ik zit zoooooo vaak aan m’n haar. Het antwoord daarop is; nee, ik kan dus heel moeilijk stil zitten en me concentreren op 1 ding, maar ik doe m’n best!

DE FUN FACTORY BI STRONIC FUSION IS HIER TE KOOP (€ 169,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Ier schreef:

    Ja, ik ben overtuigd, hoor.

  2. Josje schreef:

    Fun factory verdiend echt de Nobelprijs (en jou mogen ze ook wel een exemplaar geven Luna)…
    Wat een toffe speeltjes maken ze toch ook he!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.