LUNA GEEFT WEG: 2 X SVAKOM NOVA BALLS

give away nova balls
Het is even een weekje heel rustig geweest hier op Climaximaal.nl en daar heb ik m’n redenen voor (waarover misschien later meer) (of misschien ook niet), maar ik ben er weer! Hoi! Jullie, mijn lieve vaste lezers en lezeressen, zijn ook een beetje stil geweest de laatste tijd (en daar hebben jullie waarschijnlijk ook jullie redenen voor). Dus, laat ik deze week maar eens beginnen met een give away, die jullie weer kunnen winnen door het achterlaten van lieve, leuke, geile en gezellige reacties. Ik maak de winnaar aanstaande donderdagavond 21 april (21:00) al bekend. Maar wat valt er eigenlijk te winnen? Nou! Van het mannetje van Easytoys.nl kreeg ik 2 setjes met daarin 3 verschillende ‘kegel-oefening-balletjes’ van het merk Svakom (goed merk) om weg te geven. De vaginaballetjes hebben ieder een ander gewicht, zodat je je PC-spieren kunt trainen, hartstikke handig. Ik had hier graag willen linken naar een artikel van mij over het trainen van je PC-spieren, maar zo’n artikel heb ik dus helemaal niet geschreven (ik ga er meteen mee aan de slag). Het artikel 10 TIPS VOOR EEN STRAKKE KUT komt trouwens wel ongeveer in de richting, maar dekt de lading niet volledig. Dus! Reageer! Spreek! Wil jij deze vaginaballetjes winnen? Of heb je al een soortgelijk product in huis? Wat vind je ervan? Werken ze? Vertel!

And the winners are: Josje en Suus! HOERA! Ik heb jullie inmiddels gemaild voor jullie adressen, dus ze komen eraan!!

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Mirjam schreef:

  Hi!
  Ik heb niet van die balletjes dus kan je niet vertellen wat ik ervan vind. Maar zou ze wel willen gebruiken en je dan vertellen wat mijn ervaring is. Groetjes!

 2. Riny schreef:

  Nou, na 3 Kids van gemiddeld 9 pond…….is t wel aan een ” opfriscursus” toe lijkt mij……
  En natuurlijk wil ik dan mijn ervaringen vertellen na de “cursus”……

 3. Christina schreef:

  Hoi! Ik ken ze ook niet, maar zou ze graag willen winnen!

 4. Josje schreef:

  Gelukkig, een teken van leven van Luna! :) Ik hoop maar dat je een week lang met leuke dingen bezig bent geweest!

  Ik heb pas een setje van dit soort balletjes gekocht en wilde er graag keiharde flamoesspieren mee kweken, maar… Toen ik ze thuis ontving bleken ze naar plastic te ruiken dus ik durf ze niet in te doen… Een setje van die Svakom balletjes zouden bij mij dus wel besteed zijn!! :)

 5. Laykam schreef:

  Hey Luna ik miste je al!
  Wij zijn alweer hard aan het sparen en nadenken over een volgende toy.
  Nou betwijfel ik of ik deze “nodig” heb aangezien ik van mijzelf vrij nauw ben down under. Of is dat weer iets totaal anders?

 6. Suus schreef:

  Nou werken doen die kegel-oefening-balletjes wel. Ik heb een paar jaar geleden, nav review hier, de Lelo Luna balletjes gekocht. Op zich heel, goed, maat en gewicht fijn en je kan nogal afwisselen: één enkele: lichtgewicht of de zwaardere, 2 stuks: 2 keer licht, 2 keer zwaarder of één van beide.
  Tot zo ver heel fijn, maar dat touwtje hè? Ik ben dat nylon touwtje wel beu, het is zo’n gepriegel om dat schoon te krijgen, en na een paar jaar verkleurd het ook. Dat is het niet helemaal.
  Helemaal siliconen zoals deze lijkt me dus, schoonmaak technisch, een hele verbetering.

  • Luna schreef:

   Ja, dat nylon touwtje is KUT… uitkoken is de enige oplossing, maar daar zit je ook niet op te wachten… siliconen touwtjes, zoals bij deze, zijn inderdaad 100 keer prettiger…

 7. Von schreef:

  Ik zou graag willen trainen, aangezien ik de laatste tijd met hardlopen het soms niet droog hou :(. Weinig sexy verhaal maar ben ervan onovertuigd dat het goed doet voor mijn orgasmen. Eerder gekochte balletjes waren te zwaar, of ik deed iets niet goed.. Ben benieuwd naar deze. Maybe lucky me.

  • Luna schreef:

   Hahaha, ja, nee, niet sexy, maar wel herkenbaar! Ik ging vorig jaar touwtje springen… conclusie: heeeeeel verstandig om mijn eigen balletjes maar weer eens te gaan gebruiken! :-)

 8. Von schreef:

  Onovertuigd moet natuurlijk overtuigd zijn (typo)

 9. Colleke schreef:

  Ik wil ze wel uitproberen. Metk met sporten en bewegen toch wel dat mijn bekkenbodem verslapt is en ook na 40 kilo kwijt te zijn. Mag het wel weer aangespannen worden

 10. Laika schreef:

  Gewonnen heb ik al toen ik door jou recensie de Womanizer heb aangeschaft. Wat een heerlijk ding, als je wil weet hij in record tijd tot een orgasme te krijgen. Ohh en dan ook nog een orgasme wat totaal anders is dan een “normale” vibrator. Het enige nadeel is dat hij je financieel leeg zuigt:))) Dus een paar give away Svakom balletjes zouden hier zeer welkom zijn. Deze website is echt een feest en je teksten kloppen als een bus. Het climaximale leven wordt er alleen maar aangenamer door, dank je wel. X Laika

 11. Mare schreef:

  Sinds dit weekend ben ik je site actief aan het verkennen en ik heb een wishlist opgesteld, maar net bij de supermarkt mocht ik de walk of shame doen vanwege onvoldoende saldo op mijn bankrekening, dus even geen extra aankopen voor mij tot het weer payday is :( Een winactie is dus absoluut welkom! Ik was namelijk onder andere erg nieuwsgierig naar de Lelo balletjes, ikzelf heb wel behoefte aan intensere orgasme en ik denk dat mijn vaste bedpartner wel gelukkig wordt van een strakkere kut. Twee vliegen in één klap dus ;)

 12. Marijke schreef:

  Leuk hoor! Maar ik laat ze even aan me voorbij gaan.

 13. G schreef:

  Jaaa, ik wil al heel lang zulke balletjes, maar heb er nooit in geïnvesteerd. Misschien voelde mijn voorgevoel dat dit eraan zat te komen..?

 14. Anne schreef:

  Nou ik ben hier al n tijdje voor aan het sparen!!! Het is toch net ff te erg dat ik het niet droog houd als kindlief eerst moet plassen. En die heeft nu de ikwilmetalleseerstezijn-fase. Dus ook bij elk toilet bezoek van mama … Wel ironisch dat kindlief zindelijk is maar mammie het nu niet meer;-). Ik houd me aanbevolen voor deze weggeven.

 15. Jessica schreef:

  Ik doe trouw m’n oefeningetjes, maar een beetje meer uitdaging mag wel.
  Als je spierballen wil kun je ook beter met goede halters trainen toch? ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.