VIBRATOR REVIEW #271: BUTTERFLY KISS

Naam: Butterfly Kiss
Producent: California Exotic Novelties
Prijs: € 19,95
Formaat: 190 x 35 mm
Batterijen/oplaadbaar: 2 x AAA-batterij
Materiaal: TPR
Verkooppraatje: ‘Vrouwen zijn verrukt van HEM.’
Is dat ook zo? Hem? Hem? Hem? Nou, ehm, niet echt.
Score: 2

butterfly kiss

In samenwerking met www.ero-discount.nl probeer ik minstens 1 keer per maand een budget-vibrator te bespreken hier op Climaximaal.nl! En onder budget-vibrators versta ik vibrators onder de € 30,-. Vorige keer besprak ik de ‘siliconen vibrator 7 standen’ (en die viel eigenlijk niks tegen) en dit keer de ‘Butterfly Kiss’. Bij www.ero-discount.nl is er volgens mij iets fout gegaan met het online zetten van dit product, want op mijn verpakking heet dit speeltje toch echt ‘The Original Butterfly Kiss’, is hij gemaakt van TPR en geproduceerd door California Exotic Novelties. Op de site heet dit speeltje ‘lila kleurige siliconen vibrator, is hij gemaakt van ABS en geproduceerd door You2Toys. Ik houd voor deze review de informatie op de verpakking aan, want die lijkt me het meest accuraat!

De Butterfly Kiss komt in een kartonnen doosje met daarop gedrukt ‘millions sold’. Zou het echt? Ik vraag het me af, al kan ik me wel voorstellen dat deze vibrator, op basis van de verpakking en de prijs, een product is wat mannen (die geen verstand van vibrators hebben) gemakkelijk voor hun vrouw mee zouden nemen. Op de verpakking staat een foto van de Butterfly Kiss en die ziet er niet zo intimiderend uit als een grote, dikke, huidkleurige dildo, dus misschien verklaart dat de miljoenen verkochte exemplaren? Of… en dat lijkt me eerder… het is gewoon een marketingtrucje van de producent (California Exotic Novelties).

butterfly kiss verpakking

Misschien kan ik aan mijn lijstje met kenmerken waar je op moet letten als je met een yukiyuki-vibrator te maken hebt toevoegen; ‘Zit in doorzichtig plastic zakje (met daarop ‘sold as a novelty only’) en plakt dusdanig tegen dit plastic zakje dat je ‘m er met geen mogelijkheid uit kunt krijgen en je het plastic zakje kapot moeten scheuren om de vibrator uiteindelijk in handen te krijgen.’ Maar als ik de Butterfly Kiss eenmaal in m’n handen heb, valt het me alleszins mee. Ik had een stinkende vibrator verwacht met oppervlakkige trillingen, maar de vibrator is geurloos en wanneer ik ‘m even ‘op het droge’ laat trillen, trilt vooral het clitorale gedeelte (een vlindertje, aaaargh) (hou op met me hoor) best diep. Het geheel ziet er nogal kinderachtig uit; roze, een vlindertje en HARTJES rondom de staaf en ik twijfel ergens om ‘m te testen. Het voelt allemaal nogal plakkerig en viezig en goedkoop.

Mijn belofte dat ik meer budget-vibrators zou testen bespreken wint het uiteindelijk van mijn twijfel en… nu komt het allerergste van het ergste; ik kon met de Butterfly Kiss een orgasme krijgen. Say what??? Van dit feit ben ik al een paar dagen van slag. Want; de vormgeving is te kinderachtig voor woorden, de Butterfly Kiss doet het op batterijen, hij heeft maar 3 standjes, op de verpakking staat ‘for novelty use only’, hij is gemaakt van TPR (en dit is een poreus materiaal, vrij van weekmakers, maar omdat de seksindustrie niet gereguleerd is kan er dus nog steeds van alles in zitten) en eigenlijk alles, maar dan ook alles aan deze vibrator schreeuwt met hoofdletters YUKIYUKI, maar toch kreeg ik er een orgasme mee. En nu? Hoe kon dit in hemelsnaam gebeuren?

Nu ben ik orgasme-technisch niet zo heel moeilijk. Gelijktijdige clitorale en vaginale stimulatie doen het trucje vaak al binnen een paar minuten, ook al is het niet bijster goede stimulatie (los van elkaar gezien). Een beetje van dit en een beetje van dat is voor mij dus vaak al wel genoeg (en ik kan me altijd zooooooo goed ontspannen natuurlijk). Maar ja, het blijft een feit dat ik met een behoorlijke yukiyuki-vibrator bezig was geweest. Al waren de clitorale trillingen van deze Butterfly Kiss eigenlijk best okay (behoorlijk diep) en de vaginale trillingen waren minimaal (er zit maar 1 motortje in deze vibrator, dus de trillingen moeten nogal een afstand afleggen tot het kopje van de staaf). Maar de combinatie deed het dus wel voor me.

butterfly kiss totaal

Ik voelde me wél een beetje viezig na afloop. Een beetje alsof ik bij McDonalds had gegeten; wel lekker, maar meteen spijt. En ik had gehoopt dat dit alleen een mentaal dingetje was, maar na een half uurtje kreeg ik een branderig gevoel (en dan niet het branderige gevoel dat je met een Rennie op kan lossen). Verdomme! Waarom luister ik nooit naar m’n eigen adviezen? Waarom denk ik dat ‘het best een keertje kan’? Waarom ben ik niet wat zuiniger op het lichaamsdeel waarmee ik ook m’n geld parttime verdien? Waarom dacht ik dit keer; bij twijfel, gewoon doen! Terwijl ik sekstechnisch altijd leef volgens de regel; bij twijfel, niet doen! Aaaaaaargh!

Dus. Ik kan hier wel een verhaal neerzetten dat dat branderige gevoel misschien alleen bij mij was en dat iemand anders hier geen last van hoeft te hebben, maar waarom zou ik dat doen? Ik weet niet waar dit speeltje van gemaakt is, ik weet alleen dat het materiaal mij 2 dagen met een branderig gevoel heeft laten rondlopen en dat ik dit speeltje dus no way aan iemand anders kan aanraden. Ik geef ‘hem’ toch 1 extra punt voor het feit dat ik er een orgasme mee heb gekregen (and for that, we thank you), maar verder is deze vibrator om te janken. Of in dit geval; om te jeuken.

DE BUTTERFLY KISS IS HIER TE KOOP (€ 19,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Laykam schreef:

  Bah das niet fijn! Hopelijk help je hier flink wat mensen mee doordat ze het lezen en goed opletten op wat ze kopen. And for that i thank you!

 2. Marijke schreef:

  Oh die naam alleen als is een big no-no. Verschrikkelijk dat brandende gevoel! Je zou dit maar als eerste speeltje uitkiezen… Dan ben je er meteen goed klaar mee (letterlijk en figuurlijk).

 3. Tessa schreef:

  Waarom doe je er eigenlijk niet gewoon een condoom omheen als je ziet dat het fout materiaal is?

  • Luna schreef:

   Ja, you tell me! Dat advies geef ik zelf ook altijd aan iedereen die twijfelt over het materiaal… en eigenlijk zou het enige advies moeten zijn; gewoon weggooien, dat hele ding… maar ja, soms… ach, een moment van dommigheid zullen we het maar noemen :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.