VLOG: SEKSSPEELTJES ADVENTSKALENDER

Een lekker hysterisch filmpje zegt meer dan 1500 in keurige volgorde geschreven woorden! Mijn eigen iPhone heeft het video-technisch inmiddels begeven, dus bovenstaande vlog is opgenomen met de iPhone van M., dus meteen in 10 keer betere kwaliteit! Al zorgt die betere kwaliteit er ook meteen voor dat je alle geluiden beter hoort (lekker knisperen met de zakjes)! En ik kreeg ergens een ADHD-ehhhhh-aanval, want ik bedacht ineens dat die telefoon van M. van m’n beeldscherm af zou kunnen vallen en toen kreeg ik die gedachte niet meer uit m’n hoofd… Maar fuck it! Het gaat om het geweldige product dat ik hier presenteer; een adventskalender met seksspeeltjes! Ik schreef al eerder een review (en hij scoort een 10): SEXTOY REVIEW #395: ADVENTSKALENDER – SEKSSPEELTJES VOOR HEM EN HAAR en daarin zie je ook weer wat andere producten! Leuk! Leuk! Leuk! Maar dan echt hoor!

 

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Silke schreef:

  Jouw enthousiasme is aanstekelijk :-)

  Bij je recensie schreef je dat bij deze kalender er vegan maerialen in zitten, is dat bij die andere (meer bdsm) kalender ook het geval of zijn de materialen daar wel van leer?

 2. Lola schreef:

  Nooo had ik eindelijk de knoop doorgehakt staat er dat hij tijdelijk uitverkocht is :(! Komt hij dan wel weer snel denk je? Of na kerst pas weer?

 3. Guido schreef:

  Heey Luun, je was vandaag in RTL boulevard te zien!!

 4. Ilona schreef:

  Wat leuk! Oh no, ik was ook te laat met bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.