UNBOXING EASYTOYS.NL JULI

Jajajajajaja, het is weer veel te stil hier! Maar… ik had een goede reden (vind ik zelf dan)! Check de reden in m’n vlog! En check meteen welke 8 speeltjes ik opgestuurd kreeg van het meisje van Easytoys.nl om de komende weken te reviewen (ik was zelf ook vergeten wat ik ook alweer had besteld, dus het was écht een surprise uitpakparty)!

 

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Maanzin.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Esmé schreef:

  Fijn dat het nu weer beter gaat! Weer een hoop nieuws zo te zien. Veel test plezier en ik kijk uit naar je revieuws.

 2. Linda schreef:

  Leuk spul weer!!

 3. Iris schreef:

  Oi, dat wieltje! Ben benieuwd :)

 4. J.T. schreef:

  heeeeee Lunnnnnn niets voor mij?

 5. Silke schreef:

  Oh, wat leuk! Ik maakte toen een opmerking over die tepelklemmen. En nu heb je ze gewoon in handen!
  Ik wacht de review af!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.