UNBOXING EASYTOYS.NL JULI

 

Jajajajajaja, het is weer veel te stil hier! Maar… ik had een goede reden (vind ik zelf dan)! Check de reden in m’n vlog! En check meteen welke 8 speeltjes ik opgestuurd kreeg van het meisje van Easytoys.nl om de komende weken te reviewen (ik was zelf ook vergeten wat ik ook alweer had besteld, dus het was écht een surprise uitpakparty)!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Esmé schreef:

  Fijn dat het nu weer beter gaat! Weer een hoop nieuws zo te zien. Veel test plezier en ik kijk uit naar je revieuws.

 2. Linda schreef:

  Leuk spul weer!!

 3. Iris schreef:

  Oi, dat wieltje! Ben benieuwd :)

 4. J.T. schreef:

  heeeeee Lunnnnnn niets voor mij?

 5. Silke schreef:

  Oh, wat leuk! Ik maakte toen een opmerking over die tepelklemmen. En nu heb je ze gewoon in handen!
  Ik wacht de review af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.