GAST REVIEW: WOMANIZER VIBRATOR

Heb je na het lezen van mijn review van de Womanizer getwijfeld of zo’n Womanizer wel wat voor jou is? Echt?? Ik zou niet weten hoe je überhaupt nog zou kunnen twijfelen na mijn hysterisch, lyrische review, maar na het lezen van deze gast review van T. denk ik dat de paar twijfels die je eventueel nog hebt zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon, want ook T. is hysterisch en lyrisch over dit bijzondere seksspeeltje! Het enige minpuntje blijft de prijs van € 159,-, dat geef ik toe! Lezeres T. stuurde deze review in en dingt zo mee naar de LELO Tiani 24K (lees HIER nog een keertje de voorwaarden voor die winactie, als je ook mee wil doen).

Naam: Womanizer
Producent: der Firma epi24
Prijs: € 159,-
Formaat: 160 mm x 50 mm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘De Womanizer, een stimulator die zorgt voor een geweldige ervaring. Een revolutie in de intieme stimulatie van vrouwen!’
Is dat ook zo? JA!!!!
Score 1o

womanizer-sex-toy

Eigenlijk gelijk al toen ik voor het eerst over dit speeltje las, dacht ik: die MOET ik hebben! Ik hou echt heel erg van sekstoys, en als er dan zoiets nieuws op de markt komt, waar je dan ook nog eens zoveel positieve reviews over leest, dan word ik wel gelijk héél hebberig hoor! Een nieuwe toy die niet vibreert, die niet je clitoris aanraakt, maar wel zorgt voor een gegarandeerd en geweldig orgasme. De Womanizer zuigt zachtjes je clitoris naar binnen, en door pulserende luchtdruk golven (ohh, ik voel het nu gewoon weer, nu ik dit typ!) word je clitoris gestimuleerd. Maar de Womanizer is natuurlijk niet goedkoop, dus ik moest ook gewoon nog even geduld hebben (ge-wat? Wat is dat voor woord??) en sparen. En toen eindelijk was dan het moment daar. Mijn lang verwachte Womanizer… eindelijk in mijn bezit!

Mijn eerste kennismaking met de Womanizer

Ik kon natuurlijk niet wachten om hem uit te proberen. Eerst nog even opladen, want hij was wel een heel klein beetje opgeladen, maar ik wou hem natuurlijk op volle kracht uitproberen. Want ik hou van volle kracht bij toys! Maar natuurlijk zette ik hem wel eerst even aan, even proberen wat-ie doet. Een rood lampje ging branden en ik hoorde een zacht gebrom. Eh, okay… het klonk wel vaag. Ik stak mijn vinger in de opening en verwachtte dat ik gezuig aan mijn vinger zou voelen. Maar niet dus. Ik voelde de lichte trilling van het motortje, en verder eigenlijk vrij weinig. Okay, misschien moest ik het op het puntje van mijn neus proberen. Er zijn toch altijd nog mensen die zeggen dat je een vibrator op het puntje van je neus moet uittesten (waar ik het overigens zo niet mee eens ben, ik bedoel, welke vibratie voelt er nou lekker op je neus?), maar goed, misschien moest je specifiek dit ding wél op je neus testen. Dus, zat ik daar. Met de Womanizer op mijn neus. En nog steeds niet echt iets. Ik voelde een lichte wanhoop opkomen en zette het ding op mijn tong. Die is ook nat toch, misschien werkt het beter in een natte omgeving? Maar mooi niet dus. Een lichte trilling en in de verte een heel subtiel gevoel, maar meer niet. Het leek een beetje op zo’n ouderwetse Pocket Rocket-vibrator met het allerlaatste beetje batterij net voordat hij stopt met werken. Ik begon me een beetje zorgen te maken, dit was toch niet wat ik verwacht had. Zou het wel net zo lekker zijn als ik had verwacht? Of zou dit een enorme anti-climax worden?

Toen eindelijk het batterij-indicator-lampje niet meer knipperde ten teken van de vol opgeladen batterij, was het moment dan eindelijk daar. Ik voelde me wel een beetje zenuwachtig, want het zou echt wel een teleurstelling zijn als mijn zo lang gewenste Womanizer op mijn klit net zo zou voelen als op mijn vinger.

womanizer nieuw

Ik ging er even goed voor liggen en dan moet je met dat tuutje wel even precies het goede plekje vinden, want hij moet dus wel precies je clitoris naar binnen zuigen en niet een plekje net ernaast. Als het tuutje eenmaal goed zit, dan wordt het brommen ook wat zachter. Vol verwachting concentreerde ik me op het gevoel. Ja, wat voelde ik nou eigenlijk? Niet zoveel. Ik haalde hem er even af, misschien zat ik toch net naast. Nog een keer even goed kijken en, nou ja, het kon niet echt missen ook, het tuutje nogmaals goed over mijn klit geplaatst. En ik verwachtte dus een gevoel zoals wanneer iemand je beft en dan ineens je klit naar binnen zuigt. Ik hou zelf niet zo van dat gevoel eigenlijk hoor, vind het meestal wat too much, maar nou ja, als het ding dan je clitoris naar binnen moet zuigen, dan is dat een beetje wat ik in mijn hoofd erbij bedacht had. En dat voelde ik dus niet.

De Womanizer geeft een ‘who cares, dit is zooooo lekker’-gevoel

Nu wist ik wel zeker dat hij goed zat, dus ik besloot gewoon even af te wachten wat er zou gebeuren. Ik drukte nog even de grote diamant-knop in, om hem een standje hoger te zetten. Ik ben tenslotte de Fairy gewend! Na al die reviews die ik had gelezen over mind-blowing ervaringen en orgasmes binnen één minuut, begon ik nu toch wel een beetje te twijfelen aan mijn klit. Wat was er mis met mijn klit dat ik hier nu nog niet lag klaar te komen? En eigenlijk net op dat moment begon ik toch wat raars te ervaren. Mijn klit werd ineens veel gevoeliger. Lichamelijk merkte ik alles van de clitorale stimulatie, maar ik voelde de stimulatie zelf bijna niet. Het is gewoon echt zo lastig uit te leggen. Het was er, maar het was er toch niet.

Ik zette hem op het derde standje en zapte vrij snel door naar de vierde. Ik voelde toen inderdaad een soort pulsaties in/tegen mijn clit. Het was gewoon zo bizar. Je voelt echt dat niks of niemand je aanraakt, maar je ervaart toch wel echt de stimulatie. Ik had echt een enorm WTF gevoel, omdat ik ook gewoon echt niet snap hoe dit werkt. En ik wil van dit soort dingen toch gewoon echt weten hoe het werkt. Het gevoel werd steeds sterker en het WTF gevoel maakte plaats voor een ‘who cares, dit is zooooo lekker’-gevoel.

womanizer vibrator

Het bouwde langzaam maar zeker op en het gevoel was echt super intens, maar tegelijkertijd ook heel relaxed. Je hoeft ‘m ook alleen maar stil vast te houden, je hoeft niks te bewegen of wat harder te drukken of wat dan ook, je houdt het op zijn plaats en geniet. En geniet steeds meer.

En toen kwam het orgasme. En man, dat was ook alweer zo bizar. Het was echt een ander orgasme dan normaal. Waar je bij bijvoorbeeld de Fairy zo’n WRAAHHH!-orgasme krijgt als je hem op zijn (bijna) hardst zet, geeft dit een Ahhh-mmmmmm-orgasme. En het leukste: dat orgasme duurt echt langgg! Het komt in een golf-beweging, en het golft maar door. Toen ik dacht dat het klaar was, ging ik gelijk even mijn partner appen (want OMG ik heb een nieuwe toy getest en wil vertellen hoe gaaf dit is!) en terwijl ik aan het appen was, golfde het gewoon ineens nog door. Wow!

Nog een keer! En nog een keer! En nog een keer!!!

Dus, voor een goed test resultaat en in het belang van de wetenschap en alles moest ik natuurlijk wel even nóg een keer klaarkomen, om te kijken of een 2e (en eventueel 3e en 4e) orgasme óók zo lekker en zo lang was. Mijn klit was nog heel gevoelig, maar niet op zo’n manier dat je denkt van ‘argh ik moet nu echt even een half uur pauze’, maar op zo’n ‘meeerrrr! meerrr!’-manier. Dus tijd voor de 2e ronde. En nu ik wat meer wist wat ik kon verwachten, kon ik ook nog meer genieten van het gevoel van de Womanizer. Ik vind het echt jammer dat ik niet goed kan uitleggen wat je nou precies voelt. Het is gewoon met niks te vergelijken. Het is in elk geval echt heerlijk en super bijzonder. Het is zacht, maar intens en vooral echt heel opwindend. En het lange, golvende orgasme is echt super. Hoe vaker ik ‘m gebruikte, hoe meer en hoe sneller ik het ook begon te voelen. Alsof mijn lichaam het gevoel van deze stimulatie eerst gewoon nog niet (her)kende! Het is wel een toy die verslavend werkt. Juist omdat je niet zo’n overgestimuleerd gevoel krijgt, wil je gewoon elke keer nog een keer. Tenminste, ik wel!

De Womanizer is er in verschillende kleuren met printjes. Ik ben er zelf niet zo’n fan van, ook niet van de grote nep-diamant erop. Maar hij ligt wel lekker in de hand en nou ja, het uiterlijk vind ik wel wat tacky, maar het stoot me niet af, dus ik stoor me er niet zo aan. En het feit dat-ie zoooooo goed werkt, compenseert ruimschoots voor die printjes.

Je krijgt er ook een handig, hard opbergetui bij (waar ook de oplader inzit) en een extra siliconen tuutje (dat stukje wat je op je klit moet zetten). Altijd erg fijn vind ik, want ik wil meestal niet de doos van een toy bewaren, maar ik wil hem toch wel graag netjes kunnen opbergen, zeker als het een wat duurdere toy is. Dit hoesje is ook gewoon heel basic, dus lekker discreet, valt niet op als ie nog ergens in de woonkamer bleek te liggen en je schoonmoeder komt ineens op bezoek!

womanizer-package

Wat ik ook erg fijn vind, is dat als de batterij bijna leeg is, hij er niet zomaar mee stopt en dat het dan ineens klaar is. Hij gaat dan af en toe uit, maar je kan hem dan gewoon weer terug aanzetten, en hij gaat dan nog best even mee. Genoeg tijd om toch gewoon nog klaar te komen, of misschien zelfs wel twee keer, haha! Erg fijn!

Conclusie

Dit is echt wel de meest aparte sextoy die ik ooit gebruikt hebt, en ik heb er echt véél gebruikt. Ik vind het nog steeds supervaag dat je dus eigenlijk niet op een ander lichaamsdeel kan voelen wat hij precies doet en als je hem op je clit zet, dat werkt het ineens. Dat is toch raar. Maar, ik laat het ‘hoe kan dit?’ lekker achter me, en ben vooral blij dat iemand op dit briljante idee gekomen is.

DE WOMANIZER IS HIER TE KOOP (€ 159,-) >>

Lieve T.! Heel erg bedankt voor je tweede (!) gast review! Ik ben ook nog steeds heel erg blij met mijn Womanizer. En ook ik weet nog steeds niet hoe-ie precies werkt, maar inderdaad; who cares!!!

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. M schreef:

  Voor deze prijs mogelijk een betere optie dan de Lelo Soraya!

 2. Josje schreef:

  Het enthousiasme spat er van af: Oei ben ik dan echt de enige die geen groot fan is van de womanizer? Bij mij voelt het alsof mijn orgasme echt uit me gezogen wordt (iets te heftig) in plaats van dat het opbouwt… Misschien nog maar weer eens een paar oefensessies houden ;)

  • Josje schreef:

   Overigens een leuke review!

  • Marijke schreef:

   Ik herken het wel. De Womanizer is bij mij niet geschikt voor ‘lekker rustig’ of jezelf ‘plagen’. Als het orgasme eraan komt (dat al gauw <20 sec is!) is het ook niet te stoppen. Met een gewone vibrator wissel je ff van trilstand of houding. Maar dat gaat bij de Womanizer niet. Ik ben er dol op, maar pak ook graag een ander speeltje.

 3. Laykam schreef:

  Super review! I want one!

 4. Desi schreef:

  Ik deel jullie mening.. Sinds kort ook in het bezit van de Womanizer Pro. Echt een geweldig ding, maar je kan er niet echt mee spelen. Je zet hem op je klit, je blijft stil liggen en even later is het orgasme daar.
  Het is een heerlijk orgamse, maar met een vibrator of ander speeltje kan je beter afwisselen en het orgamse anders opbouwen.

  Als je als vrouw moeilijk of niet klaar komt, kan ik de Womanizer van harte aanbevelen, maar als je makkelijk klaarkomt kan je het met goedkopere speeltjes ook af.

  • Ilse schreef:

   Ook met de Womanizer kom ik niet klaar hoor, haha. Maar dat ligt echt aan mij en niet aan het speeltje, want ik vind het gevoel wel heeerlijk.

   • Desi schreef:

    Oooh jee Ilse.. Baal je daar niet een beetje van? Zo’n duur speeltje.. Misschien een te persoonlijke vraag, maar kom je wel klaar met andere speeltjes?

   • Josje schreef:

    Ik heb dat ook! 2x gelukt en toen dus te heftig.. De overige 10x dat ik geoefend heb niet. En dat is zonde van het geld maar helaas het risico van deze hobby vind ik; je kan moeilijk even een proefritje maken in de sexshop ;). Hopelijk schiet je met andere toys wel raak Ilse!

 5. Luna schreef:

  Lieve mensen, voor de allllllerlaatste keer; mijn site is GEEN Marktplaats voor gebruikte seksspeeltjes! Reacties worden verwijderd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.