GAST REVIEW: LELO MONA WAVE

Lezeres J. stuurde een review in van de LELO Mona Wave! Een LELO-speeltje dat ik altijd al een keer heb willen testen, maar dat helaas nog niet in mijn collectie zit! Door deze gast-bijdrage dingt ook J. mee naar de LELO Tiani 24K (lees HIER nog even de voorwaarden).

Naam: LELO Mona Wave
Producent: LELO
Prijs: € 159,-
Formaat: 190 x 33 millimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Materiaal: siliconen
Verkooppraatje: ‘De golven staan voor een nieuwe manier van het kijken naar- en het begrijpen van orgasmen: ze zullen je niet alleen plezieren maar je ook verrassen over de dingen waar je lichaam toe in staat is. De LELO Mona Wave beweegt als geen ander seksspeeltje ter wereld en de unieke golvende beweging is speciaal ontworpen om je een orgasme te geven zoals je dat nog nooit hebt ervaren.’
Is dat ook zo? Die waves zijn zeker uniek!
Cijfer: 8,5

lelo mona wave

Na lyrische verhalen te hebben gelezen over de LELO Mona was het mij al wel duidelijk dat dit als een goede G-spot vibrator wordt gezien. Maar toen… kwam de LELO Mona Wave uit! Een speeltje dat je G-spot kan beroeren als de vingers van een lover, dat klinkt verleidelijk toch? Afijn, dit leek me een speeltje dat door de ‘wave beweging’ iets kan dat de gemiddelde vibrator niet kan en iets nieuws is leuk! Na een tijdje gespaard te hebben besloot ik dan ook dat het een heel goed idee was om mijn kutje te trakteren op dit speeltje (en ik zal je vast verklappen: dat was een goede keuze!).

De Lelo Mona Wave komt in een chique doos zoals je dat van LELO gewend bent. In de doos zit het speeltje (daar was het dan toch ook allemaal om te doen), een satijnen bewaarzakje, een oplader, de gebruiksaanwijzing en een pasje waarmee je je speeltje kunt registreren. Door je toy te registreren ontvang je 1 jaar garantie op fabrieksfouten en materiaal (koop je je speeltje via de LELO-store dan krijg je zelfs 2 jaar garantie). Daarnaast krijg je wanneer je speeltje kapot gaat gedurende 10 jaar 50% korting op de aankoop van een vervangend speeltje.

lelo mona wave 2

Het siliconen van de Mona Wave voelt prettig en zacht aan. Pluisjes en haartjes blijven wel gemakkelijk kleven aan het materiaal dus je doet er slim aan deze voor ieder gebruik even schoon te maken. En dat is gemakkelijk te doen omdat het gehele speeltje waterproof is. Voor gebruik wordt aangeraden de toy eerst 2 uur aan de oplader te leggen. En dan kan het feest beginnen! Gebruiksgemak draagt wat mij betreft altijd wel bij aan zo’n feestje en de Wave scoort op dat gebied wat mij betreft prima. Hij is gemakkelijk te bedienen met op het handvat boven en onder twee knopjes om de verschillende vibratie- en wave patronen af te wisselen. Daarnaast zijn er links en rechts twee knopjes waarmee de intensiteit gekozen kan worden. Met de middelste knop zet je de vibrator direct aan of uit.

Kom maar hier met die wave!

De staaf van de Mona geeft een gevuld gevoel en door de gebogen vorm weet hij mijn G-spot goed te raken. Er zijn 10 verschillende vibratiemodi, dus voor ieder wat wils. Op de hoogste stand zijn de trillingen behoorlijk diep. En dat is allemaal leuk en aardig, maar ik was vooral erg benieuwd naar de ‘wave functie’! Na even rommelen had ik de staaf zo gepositioneerd dat hij mijn G-spot bij de wave beweging ook echt raakte. En ik merkte een duidelijke overeenkomst met het gevoel als mijn lief met zijn vingers een ‘kom-hier beweging’ maakt in mijn flamoes. Driewerf hoera voor de Mona Wave dus! Noem me verwend, maar alleen vaginale stimulatie doet het ‘m niet voor mij dus ik zette een clitoris vibrator op mijn clit en liet de Mona Wave zijn gang gaan. Ik moest het handvat hierbij wel naar beneden gedrukt houden om de stimulatie op mijn G-spot te voelen (het is dus geen ‘handsfree’ speeltje).

c6bda21fcd1fbe98652b0fd29ca0cd81.600x

Het resultaat mocht er zijn: na een minuut of 3 zweefde ik op een regenboog weg tussen de sterretjes, eenhoorns en taartjes tijdens een spetterend orgasme, *kuch kuch*. Door de Mona Wave beweging leek mijn orgasme iets langer aan te houden dan anders. Eenmaal klaar was de Mona Wave snel uit te zetten door op de middelste knop te drukken, altijd fijn! De Mona Wave heeft trouwens ook een modus waarin hij alleen vibreert.

De voor- en nadelen van de LELO Mona Wave op een rijtje

Nadelen
-De prijs, de prijs en nog een keer de prijs. LELO was altijd al een duur merk, maar nu ze hun prijzen nog verder verhoogd hebben is het kopen van een speeltje om mee te experimenteren bijna niet leuk meer.
-Het materiaal trekt gemakkelijk haartjes en pluisjes aan.

Voordelen
-Gemaakt van siliconen: veilig dus.
-De vorm is perfect voor G-spot vibratie. Door zijn afmetingen is hij zowel geschikt als ‘eerste vibrator’ maar ook nog steeds leuk als je al meerdere andere speeltjes hebt (voor de prijs zou ik hem overigens lekker laten liggen als dit je eerste vibrator is).
-Hij doet iets wat de meeste andere vibrators niet kunnen. Ik heb ook wel eens een tarzan vibrator geprobeerd die wat draaide en kronkelde, maar deze raakte mijn G-spot nog niet in de verste verte. De Mona Wave doet dit wel.
-De LELO Mona Wave heeft goede (diepe) vibraties in verschillende patronen. Het is geen wand vibrator natuurlijk, maar de vibraties zijn lekker.

Conclusie

Al met al: als je een speeltje zoekt dat iets kan dat andere vibrators niet kunnen (en je hebt genoeg geld over of een zak verjaardagsgeld liggen): dan is dit het speeltje voor jou! Ben je gewoon op zoek naar een goede vibrator zonder dat wave gedoe dan zijn er genoeg goedkopere speeltjes die je ongetwijfeld ook kunnen plezieren.

DE LELO MONA WAVE IS HIER TE KOOP (€ 159,-) >>

Lieve J.! Heel erg bedankt voor deze gast review! Je schreef zelf naar me: ‘Hopelijk krijg je de LELO Mona Wave ooit toegestuurd: hij is de bom!’ En dat hoop ik ook, want hij leek me al te gek, maar na het lezen van jouw review al helemaal!

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Olove schreef:

    Heerlijk om te lezen. Ik heb exact dezelfde aan mijn vrouw cadeau gedaan (omdat ik weleens weg ben) en die is ook laaiend enthousiast. 1 groot nadeel, ze heeft zulke lekkere orgasmes dat ik er bijna niet meer aan kan tippen……extra stimulans

  2. Josje schreef:

    :) Leuk cadeau Olove en tof dat ze er ook zo weg van is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.