SCHRIJF EEN REVIEW EN WIN DE LELO TIANI 24K T.W.V. € 399,-

lelo tiani winnen

Mailtje van LELO een paar maanden geleden. Of ik de LELO Tiani 24K wilde testen? Een koppel-vibrator met ‘Couples’ Insurance’; als je een jaar na de aanschaf van dit speeltje voor stelletjes uit elkaar gaat, dan kun je ‘m terugsturen en dan mag je iets anders uitzoeken. Dit, bovenop de toch al goede garantie die LELO altijd geeft; speeltje kapot binnen een jaar, dan krijg je sowieso een nieuwe. Speeltje kapot binnen 10 jaar, dan mag je voor de helft van de prijs iets anders uitzoeken. Maar naast deze marketing-technisch heel leuk in de markt gezette koppelvibrator was-ie dus voorzien van een echt gouden randje. Echt goud. En ondanks het feit dat de liefde tussen mij en LELO wat bekoeld was mailde ik terug dat ik ‘m graag wilde testen.

Maar dat was hebzucht. Ordinaire, vieze hebzucht. Want ik héb al een LELO Tiani. Een paarse weliswaar. Met een zilveren ABS-plastic randje. En een vorige versie weliswaar. Eentje die alleen maar extern trilt en niet intern, maar toch… ik héb er wel al eentje. En hoewel ik heel graag de nieuwste versie van een product vergelijk met z’n voorganger had ik daar met de LELO Tiani 24K eigenlijk geen zin in. Hij ligt nu al bijna 4 maanden in z’n doosje te wachten om getest te worden. En ergens schaam ik me voor m’n eigen hebzucht, want een GOUDEN seksspeeltje!! Natuurlijk moest ik die hebben! Hebben! Hebben! Hebben! Goud! En gratis!

Maar! Om m’n eigen schaamte af te kopen (zo ongeveer dan hè, want het valt ook wel mee met die schaamte, want bedrijven die met gouden seksspeeltjes komen daar heb ik eigenlijk weinig mee) heb ik iets bedacht! Ik ga ‘m weggeven! Maar… niet zomaar aan iemand die reageert of iets liefs of iets leuks roept. Neen. De LELO Tiani 24K t.w.v. € 399,- gaat naar degenen die mij de beste sekstoy-review opstuurt! Dus… check je nachtkastje, kies 1 van de seksspeeltjes die je al hebt en schrijf daar een leuke, goede of sexy review over! Het hoeft dus geen review te zijn van een supergoed speeltje, het mag ook een review zijn van een uitermate teleurstellende ervaring met een bepaald speeltje, wat jij wil. Je stuurt je review naar luna@climaximaal.nl en als de review goed is (een stukje van 50 woorden noem ik geen review), dan plaats ik ‘m sowieso hier op Climaximaal.nl (uiteraard anoniem).

De allerbeste review wint dus de LELO Tiani 24K! Leuk? Leuk! Je kunt je review inzenden tot 31 maart en dan maak ik de winnaar 1 april bekend! Heb je vragen? Dan mag je die ook mailen of hieronder in de reactiemogelijkheid stellen! Ik hoop op veel inzendingen!

Update: lieve, lieve, lieve deelnemers!!! Ik wil jullie allemaal HEEL, HEEL, HEEL erg bedanken voor jullie inzendingen… ik heb ze allemaal gelezen en beoordeeld (heel deskundig) en er komen er nog een paar online, omdat ik nog geen tijd heb gezien om ze online te zetten! Maar… de winnares van de LELO Tiani 24K is lezeres M. met haar review van de LELO Soraya!! Er komt binnenkort weer een nieuwe win-actie, dus blijf m’n site in de gaten houden!!!!

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Tessa schreef:

  Super leuk, ik doe mee! Mag je ook meerdere reviews insturen?

 2. Josje schreef:

  Jaaaa! Leuk! Ik ga schrijven!
  Over de Lelo Mona Wave valt wel een review te schrijven…

 3. Richard de graaf schreef:

  Zelden zo’n leuke actie gezien. Nu kan ik wel een review over mijn speeltje schrijven maar gok dat mijn vriendin het niet ziet zitten als ik iets over haar schrijf.. kus!

 4. Marijke schreef:

  Luna wat leuk! Ik doe zeker mee. Heb toevallig net een nieuw speeltje dat best eens getest mag worden. Dit is hét moment! Niets is zo eerlijk als een eerste indruk.

 5. LR schreef:

  Ahhh wat een geweldige actie! Ik ga eens kijken hoor :-)

 6. annemiek schreef:

  Superleuke actie ! Ik ga eens brainstormen !

 7. J.T. schreef:

  Ook ik kijk uit naar jullie reviews, en dan met name van de mannen over hun favoriete mannen speeltje.
  Hoe gaaf is het dan als je wint je vriendin/voruw/minnares/scharrel deze Lelo van bijna 400 euri kado te kunnen doen?

 8. Jessica schreef:

  Heeeeel erg leuk, ik werd meteen enthousiast! (dus mijn review zit al in je mailbox!) :D

 9. Tessa schreef:

  Ooh Luna, je maakt het wel spannend zo hoor! :D

  • Josje schreef:

   Inderdaad ik heb ook al 600x op deze post gekeken inmiddels :’)! Of was het gewoon een 1 april grap? Een gratis gouden sextoy… Het idee alleen al..

 10. Marijke schreef:

  Het is ook wel heel lastig kiezen he! Volgens mij zijn er alleen maar top reviews binnengekomen.

 11. Laykam schreef:

  Van harte! Nou wil ik ook een review van deze hoor M

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.