GAST REVIEW: BATHMATE HYDROMAX X30

Een tijdje terug won DeArie de Hydromax X30 van het merk Bathmate! In ruil voor een review stuurde ik alles naar hem op en inmiddels heeft hij deze penispomp aan een uitgebreide test onderworpen! Hieronder lees je zijn review!

Naam: Hydromax X30 (blauw)
Producent: Bathmate
Prijs: € 109,90
Formaat: 300 mm x 80 mm x 80 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Bol.com
Het verkooppraatje: ‘De Bathmate Hydromax X30 is het uiterste in hydro-technologie voor penisontwikkeling en gezondheid. Het is een penispomp voor gebruik onder de douche of in bad en geeft krachtige en grotere erecties.’
Is dat ook zo: Nou, of de bathmate goed is voor je gezondheid weet ik niet. Ik krijg vooral Bij mij vooral dikke/bredere erecties, maar niet echt (merkbaar) langere erecties.
Score: 7

bathmate hydromax x30

De Bathmate Hydromax X30 kreeg ik van Luna en J.T. (nogmaals bedankt!) bij de give away die ze een maandje geleden organiseerden. Aan de ene kant verwachtte ik heel veel van de Bathmate naar J.T.’s review van de Bathmate Hydropump Extreme 30 gelezen te hebben (https://climaximaal.nl/penispomp-bathmate-hydropump-extreme-x30). Maar aan de andere kant was ik best wel sceptisch over het nut en in hoeverre de Bathmate nou echt zou werken. Volgens J.T. is het ‘WOW, WAT ONTZETTEND WAANZINNIG om je pik zo te zien groeien, al is het maar in een plastic buis!’, in de review hieronder lees je of ik dat ook zo heb ervaren.

Eerste indruk van de Bathmate Hydromax X30

De Bathmate X30 komt in een simpele doos zonder al te veel poespas. In de doos zit de Hydromax X30, een ‘comfort ring’ en een handleiding. Als je de penispomp uit de doos haalt is de eerste indruk van de Bathmate ook een redelijk ‘wow’-gevoel. Hij is best wel groot en voelt echt super solide aan. De Bathmate Hydromax X30 bestaat uit een dikke superstevige kunststof buis met aan de ene kant een eveneens vrij forse rubberen, harmonica-achtige huls en aan de andere kant een soort ventiel. De bouwkwaliteit is pluspunt nummer een, want volgens mij is dit ding echt onverwoestbaar. Van J.T. kreeg ik er ook nog een ‘Bathmate shower strap‘ bij, omdat hij die niet gebruikte; thanks! Toen ik hoorde van Luna dat ik de give away had gewonnen ben ik natuurlijk meteen wat meer filmpjes gaan kijken hoe je nou precies deze penispomp moet gebruiken en met name ook de dingen die je niet moet doen (zoals te hard pompen). Dus toen ik hem binnen kreeg kon ik meteen aan de slag.

Gebruik van de Hydromax X30

Je kan de Hydromax x-30 ‘droog’ en ‘nat’ gebruiken, dus met een vacuüm van lucht of met een vacuüm van water. Met lucht kan je een wat minder sterke vacuümkracht genereren als met water, waar de Hydromax origineel voor bedoeld is. Ik testte de Hydromax in beide situaties, en inderdaad bij het gebruik onder de douche of in bad geeft hij wel echt een stuk meer zuigkracht en sensatie.
Voor beide situaties geldt dat je lekker de tijd moet nemen, even goed ontspannen, een beetje in de mood komen en je schaamhaar goed kort bijgewerkt hebben voor het optimale effect.

bathmate hydromax x30 x

Droog gebruiken

Het droog, dus met lucht, gebruiken van de penispomp is meer voor de sensatie van het pompen dan voor het groter laten worden van je pik. Ja, hij wordt wel een stukje groter tijdens het pompen, dit kan je door de doorzichtige buis goed zien, maar als je de X30 van je pik afhaalt verdwijnt eigenlijk bijna al het effect weer. Dat wil niet zeggen dat je hem niet droog moet gebruiken! Want de sensatie is echt wel een goede en plezierig.

bathmate x30 vs x40

Nat gebruiken

Je zou de Bathmate X30 eigenlijk moeten kopen voor het nat gebruiken! Lekker even een paar minuutjes warm douchen en ontspannen worden, de Bathmate vol laten lopen met water en pompen maar! Wel met beleid pompen, want als je te hard van stapel gaat dan merk je dat het fijne gevoel al snel overgaat in een pijnlijk gevoel. Maar met beleid en wat ervaring kan je precies die negatieve druk creëren die je pik langzaam wat groter zuigt en écht een fijne ervaring is. Met de ‘Bathmate shower strap‘ die ik van J.T. erbij kreeg kan je na een paar keer gepompt te hebben de X30 zonder handen laten hangen aan je nek en pik. Dit geeft je echt wel een machtig gevoel. Bij het pompen zelf krijg je trouwens ook wel echt een machtig gevoel als je je pik ziet groeien zowel in lengte als in breedte, een redelijke wow. Misschien pomp ik niet zo hard als J.T. of ben ik niet zo snel onder de indruk want mijn wow-gevoel is er wel maar niet zo erg als J.T. het in zijn review beschrijft.

Bij het verwijderen van de pomp is bijna al het lengte effect snel weg, maar in de breedte is er nog wel een merkbaar verschil. Als je snel een cockring om je pik schuift dan houdt het effect nog wel een half uur á een uur aan. Daarna is wel al het effect weg. Er wordt geclaimd dat er bij veel gebruik een permanent effect zou ontstaan, hier twijfel ik sterk aan. Maar voor de tijdelijke wow en de vacuüm sensatie onder de douche is het zeker een aanrader.

Conclusie

Mijn conclusie is iets minder enthousiast dan de ‘WOW-waanzinnig-ervaring’ van J.T., maar een penispomp heeft zeker effect en ik ben ook zeker niet ontevreden over de Hydromax X30. Hij heeft mij ook wel een klein wow-effect gegeven. Droog geeft hij je een fijn gevoel met een nieuwe zuig/vacuüm sensatie. En nat gaat dat gevoel naar een heel nieuw level met de bijkomstigheid dat je pik ook echt een stukje dikker wordt. Maar het effect is echt wel van redelijk korte duur en het toch wel forse kostenplaatje dat aan dit apparaat hangt maakt het een eindcijfer van een 7.

Ga ik de Bathmate Hydromax X30 nog een keer gebruiken? Ja, dat zeker! Zowel droog als nat, en ik denk dat ik hem eigenlijk voor de komende maanden/jaren nog wel regelmatig uit de kast ga pakken. Want het schijnt zo te zijn dat hoe vaker je hem gebruikt hoe beter het effect wordt. Het uitproberen waard.

DE BATHMATE HYDROMAX X30 IS HIER TE KOOP (€ 109,90) >>

Heel erg bedankt voor je review DeArie!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. J.T. schreef:

    Haha, ik denk dat er bij mij meer winst te behalen valt ;-) Maar goede review! En leuk dat de Bathmate toch goed bevallen is. Mijn ervaring is wel dat naarmate je vaker gebruikt het effect langer kan duren. Helemaal als je een penisring na afloop gebruikt om het extra bloed vast te zetten in je jongeheer.!

  2. Dennis schreef:

    Net als met de review van J.T. mis ik hier de cijfers. Hoe lang en hoe dik voor en na.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.