GAST REVIEW: FUN FACTORY STRONIC DREI

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Een vergelijkbare toy is de Stronic Surf! Die koop je voor € 159,- bij Bol.com.

Ik kreeg, alweer een tijdje terug, een gast review opgestuurd van lezeres T.! En daar was ik natuurlijk heel erg blij mee, maar wegens ehm, omstandigheden vergat ik ‘m te plaatsen! En het is nog wel zo’n leuke, want ook T. is fan van de Stronic Drei van Fun Factory! Als je mijn review nog een keer wil lezen; SEX TOY REVIEW #164: STRONIC DREI. Maar ook uit onderstaande gast review van T. wordt wel duidelijk; de Stronic Drei is een AWESOME seksspeeltje! Geen vibrator, maar een pulsator! En… het is momenteel ook weer mijn sekstoy of choice (naast de Europe Magic Wand en de Tantus Tsunami en de Womanizer)! Dusssss! Lezeres T.! Heel erg bedankt voor je gast review!

Naam: Stronic Drei
Producent: Fun Factory
Prijs: € 139,90
Formaat: 22,1 centimeter x 4,3 centimeter op z’n breedst
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Verkooppraatje: ‘De Stronic Drei van Fun Factory is een USB-oplaadbare pulsator die de mannelijke en vrouwelijke G-spot met stotende heen- en weerbewegingen en vibraties verwent. Een unieke pulsator voor zowel mannen als vrouwen.’
Is dat ook zo? Zeker een verwennerij!
Score: 10!!

stronic-drei-fun-factory

Al een paar jaar had ik de Stronic Drei van Fun Factory op het oog. Het leuke en originele van de Stronic Drei is dat hij niet vibreert, maar stoot! Hoe geweldig is dat? Ik had hem al een paar keer gevoeld, maar helaas… alleen nog maar in mijn hand. En sindsdien wilde ik hem hebben. Maar de prijs hield me toch wel tegen. En nu was het moment eindelijk daar: ik had hem!

Een Stronic Drei! In mooi fris blauw! Met een smile van oor tot oor begon mijn reis naar huis, met de oh-zo-gewilde- vibrator in mijn tas. Thuis natuurlijk meteen mijn nieuwe liefde (ja, nu al) aan de lader gehangen. Een superhandige magneetlader, die je in de USB-poort van je laptop kan opladen. De lampjes begonnen te knipperen en het wachten was begonnen. Je kan aan het knipperen van de lampjes zien hoe ver hij is met opladen. Het duurde wel vrij lang. Toen het laatste lampje nog aan het knipperen was, vond ik het wel genoeg. Bijna vol is ook heus wel vol genoeg.


(voor de liefhebber ook nog even mijn filmpje)…

Ik had natuurlijk de gebruiksaanwijzing al bekeken. Ik denk dat het de bedoeling was dat die vrij simpel was, bijna geen tekst, maar wel een hoop plaatjes. Maar ik begreep er eigenlijk niet veel van. Dus ik besloot gewoon maar op wat knopjes te gaan drukken. Hoe moeilijk kan het zijn?

Het rode knopje met het Fun Factory-logo is het aan- en uit knopje. Verder heb je nog een plus- en een minknopje waarmee je door de verschillende programma’s heen kan gaan. Ik hield hem in mijn hand en zette hem aan. Hij begon gelijk te schudden. Ik drukte een paar keer op het plusje, en de Stronic Drei ging steeds wilder heen en weer en daarna ook nog in verschillende ritmes. Zo gaaf!

Natuurlijk had ik geen zin om nóg langer te wachten en was het nu tijd om erachter te komen of het jarenlange wachten ook beloond zou worden. En serieus, dit was het wachten waard! O. M. G. Dit is écht een goede toy!

Het was even zoeken naar welk standje ik het lekkerste vond, maar eigenlijk waren ze allemaal gewoon al lekker. Er zijn verschillende soorten ritmes. De ‘constante mode’, waarbij het steeds hetzelfde gaat, heb je in 3 standen: zacht, medium en hard. Dan heb je nog een ‘dynamic mode’ en ‘algorithmic mode’, die wat meer variatie bieden door bijvoorbeeld van zacht naar hard te gaan.

stronicdrei3

Je hoeft hem eigenlijk alleen maar met je vingertoppen een beetje tegen te houden, en verder doet de Stronic helemaal zelf zijn werk. En hoe! Ik vroeg me af of hij wel krachtig genoeg zou zijn, of je het stoten wel goed zou voelen, maar ik had me voor niks zorgen gemaakt. Hij is echt superkrachtig, en het stoten voelt ook echt heel erg lekker. Totaal anders dan een gewone vibrator.

Omdat ik toch nog wel behoefte had aan ook clitorale stimulatie, heb ik nog even mijn Womanizer erbij gepakt, en deze combinatie was echt geweldig!!! Het vasthouden van de twee toys was niet superhandig, maar het was de moeite zeker waard, haha! Ook erg fijn is dat de Stronic volledig waterproof is, dus je kan hem erg makkelijk schoonmaken, en natuurlijk ook meenemen onder de douche, wat ook wel eens leuk kan zijn. Het materiaal is medisch siliconen en voelt erg fijn aan. Lekker zacht, maar niet té zacht.

Ik ben echt erg blij met mijn nieuwe aanschaf. Vanaf nu heb ik dus twee favoriete sekstoys: mijn Womanizer en mijn Stronic Drei.

a href=”https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=56845&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Ffun-factory-stronic-surf-pulsator-ii-vibrator-petrol%2F9200000096813236%2F&name=Fun%20Factory%20Stronic%20Surf%20Pulsator%20II%20Vibrator%20…”>DE STRONIC DREI IS HIER TE KOOP (€ 139,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Tessa schreef:

  Leuk dat je ‘m geplaatst hebt! :-)

 2. C.J. schreef:

  Leuk om te lezen! ;)

 3. Eric schreef:

  Hoe verhoudt deze zich tot de Bi Stronic Fusion? :) Kunnen jullie daar iets over zeggen?

 4. Pechvogeltje schreef:

  *boehoehoe!*

  Mijn (toch al in bed waardeloze) vriendje heeft me gedumpt!

  Nou..bárst maar met die kerels, denk ik dan..Who f*ckin’ “need” them??

  Ok. Vibo wordt dan my substitute voorlopig..

  *woooh* Déze klinkt goeeeeed!! (Oh…hè…shiiiit..zó duur????!!)

  *Boehoehoehoe!!!* dat kannik nooooit nie (zelluf) betalen…(eh…volgend jaar?)

  Erm.. waar..kan ik ‘m “testen”??? Biedt mezelf “gratis” aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.