GAST REVIEW: B-VIBE SNUG PLUG 4

Ik schreef zelf een tijdje geleden een ‘review’ over de Snug Plug 4 buttplug van het merk b-Vibe (SEXTOY REVIEW #403: B-VIBE SNUG PLUG 4), zonder ‘m überhaupt getest te hebben, want; te groot, echt veel te groot. En omdat ik ‘m te groot vond (ik hoefde ’t niet eens te proberen ) heb ik ‘m verloot aan iemand die hier wél plezier mee zou kunnen hebben! En… die iemand vond ik in F.! En F. heeft nu een review voor jullie geschreven! Superbedankt F.!

Naam: b-Vibe Snug Plug 4
Producent: b-Vibe
Prijs: € 49,95
Formaat: 13,3 x 4,4 centimeter
Gewicht: 274 gram
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Aan de binnenkant van de plug is een gewichtje geplaatst die heen en weer beweegt met elke beweging voor meer stimulatie.’

Dit is een afbeelding van b vibe snug plug 4

Met heel veel plezier lees ik geregeld de artikelen op het seksblog van Luna. Kortgeleden kwam ik haar artikel over de Snug Plug 4 van b-Vibe tegen. Omdat deze plug voor haar te groot is, verlootte ze dit mooie speeltje. Nadat ik een reactie had achtergelaten op de site, was ik heel erg verrast toen ik een berichtje kreeg met de mededeling dat ik de gelukkige winnaar was van de buttplug! Al snel werd het pakketje verstuurd en kortgeleden, toen ik thuiskwam van mijn werk, zag ik dat er een mooi pakketje was bezorgd: ingepakt en met een kaartje. De tekst op het kaartje vond ik uitdagend; ‘… hij is HUGE!’ Nadat ik het pakketje had uitgepakt moest ik toegeven: Luna heeft gelijk, het is een flinke buttplug.

Al geruime tijd ben ik een liefhebber van anale stimulatie en ik heb de Njoy Pure Plug Medium , de Njoy Pure Plug Large en de Njoy Pure Plug 2.0. Ze kostten wat, maar dan heb je ook iets… neem bijvoorbeeld de Noy Pure Plug 2.0, die heeft een diameter van 5,1 cm en weegt 600 gram. Een beest om in je kont te hebben! Inmiddels ben ik een gevorderde anal player en gaat die plug gemakkelijk in de reet. Met dat in het achterhoofd was ik heel benieuwd hoe de Snug Plug 4 van b-Vibe zou zijn.

Buttpluggen gebruik ik vaak bij het masturberen, maar ook onder m’n kleding tijdens het doen van de boodschappen, wandelen in het bos of een etentje met vrienden. Een heerlijk gevuld gevoel en stiekem genieten terwijl niemand het doorheeft. De Snug Plug 4 heb ik dan ook op die manier getest: bij het masturberen en tijdens het doen van de boodschappen.

De Snug Plug 4 is gemakkelijk in te brengen (als je ervaring hebt)

De Snug Plug 4 zit in een doorzichtige doos. Bij het uitpakken voel je direct hoe groot en zwaar de plug is. Hij is gemaakt van siliconen en voelt zacht aan. Ook qua vormingeving ziet de buttplug er aantrekkelijk uit om er achter in te steken. Bij de RVS-pluggen heb ik weinig glijmiddel nodig om ze in te brengen, maar deze Snug Plug vraagt door het materiaal wat meer glijmiddel. Wanneer zowel de buttplug als mijn anus goed ingesmeerd zijn, zet ik de Snug Plug tegen de anus en duw hem langzaam naar binnen. Het voelt heerlijk als de sluitspier instemt met deze flinke plug. Eenmaal erin voelt het heerlijk gevuld.

Dit is een afbeelding van b vibe buttplug snug plug verpakking

Je kan ‘m met gemak de hele dag dragen

Onderweg naar de supermarkt en tijdens het doen van de boodschappen geeft de b-Vibe Snug Plug 4 een superlekker gevuld gevoel. Door de torpedo vorm heb je een flinke stimulatie in je reet. Aangevuld met de gewichtjes die erin verwerkt zijn geniet ik van een verplicht nummer als boodschappen doen. Eenmaal terug thuis ruim ik de boodschappen snel op en ga aan de slag met het avondeten, ook geplugged. Nadat alles achter de kiezen is en de afwas is gedaan, is het tijd voor een orgasme. Het traplopen geeft trouwens ook een fijn gevoel, volgens mij ook door de gewichtjes in de plug. Een bonus dus! Mijn kont is inmiddels al enkele uren gevuld met een buttplug van 4,3 cm. Mede door de anale stimulatie volgt een heerlijk orgasme. Soms is het best lastig om de buttplug uit de kont te halen, maar dat gaat bij deze buttplug heel eenvoudig. Het voelt heerlijk als de buttplug er weer uitglijdt. Anaalliefhebbers die al wat gewend zijn hebben met deze buttplug een mooi speeltje erbij: het is groot, zwaar en vult flink. Ook het inbrengen en eruit halen is fijn. Kortom een prettige aanvulling op mijn Njoy plugs en een zekerheid voor harde en lekkere orgasmes in de toekomst!

DE B-VIBE SNUG PLUG 4 IS HIER TE KOOP (€ 49,95) >>

Enne; ik heb inmiddels nog 2 andere speeltjes naar F. gestuurd die mij te groot waren (uiteraard zonder ze ooit geprobeerd te hebben) (ik weet na zoveel jaar wel wat past en wat niet past)! Dus… binnenkort misschien wel wat meer reviews van F. over XL toys for boys!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Julia schreef:

  Wow wat een eerlijke review van je F. !
  Ik doe het je niet na, maar kan me voorstellen dat het boodschappen doen bijna een hobby voor je wordt :)
  Keep on going!

 2. Liner schreef:

  Toch heeft het wel wat, de hele dag opbouwen naar dát moment! Goed geschreven hoor

 3. Sandra schreef:

  Heftig…… de hele dag een plug in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.