VLOG: THE VICTORIA VIBRATOR

Ik schreef gisteren al over The Victoria-vibrator van Closet Collection (m’n review lees je HIER), maar ik dacht dat het ook wel leuk zou zijn om ‘m te vloggen! Sowieso zou het wel leuk zijn als ik meer ga vloggen, toch?! In deze video leg ik jullie even haarscherp (kuch) uit waarom The Victoria een hele slechte koop is. En de volgende keer zal ik ook m’n haar kammen, beloofd!

THE VICTORIA VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 74,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Josje schreef:

  Jeej weer een keer een filmpje! Wel een monsterlijk apparaat, heeft veel weg van een krokodil ;)

 2. Desiree schreef:

  Je haar is je vergeven, Luna. De geweldige (ongegeneerde) uitleg maakt alles weer goed!

 3. Marijke schreef:

  Leuk hoor, een Vlog!

 4. Tessa schreef:

  Haha super leuk filmpje! Het ding doet me denken aan een kruising tussen een zeepaardje en een krokodil. Het ziet er gewoon echt niet uit als iets wat ik in mijn kutje wil doen. Maar dat heb ik met die andere, waar ze deze van nagemaakt hebben, ook al.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.