DILDO REVIEW #329: ZWARTE DILDO MET NOPPEN

Naam: Zwarte dildo met noppen
Producent: Easytoys Dildo Collection
Prijs: € 28,95
Formaat: 19,3 x 3,3 centimeter
Materiaal: 100% siliconen
Waar te koop: Easytoys NL
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Wil jij ook genieten en een heerlijke stimulatie ervaren? Dan is deze gebogen dildo met stimulatie bobbeltjes het proberen waard.’
Is dat ook zo: Zeker niet verkeerd
Score: 8

Een paar maanden terug mocht ik de ‘realistische dildo 22,5 centimeter’ testen uit de Easytoys Dildo Collection. Een nogal uit de kluiten gewassen dildo die me zeker niet is tegen gevallen (understatement). Hier lees je nog een keer m’n review: DILDO REVIEW #306: REALISTISCHE DILDO 22,5 CM. Het leek me een goed idee om nog eens een dildo uit die Easytoys Dildo Collection te testen en gelukkig was het mannetje van Easytoys.nl het met me eens! Hij stuurde me de ‘zwarte dildo met noppen’, waarvoor mijn hartelijke dank!

Alle dildo’s uit de Easytoys Dildo Collection zitten in een lekkere basic verpakking. De dildo zelf is zichtbaar door het plastic en daaromheen zit een kartonnen huls. Klaar. Geen gekkigheid, geen schreeuwerige vormgeving. Ik hou ervan. Ik kan heus ook genieten van seksspeeltjes die heel chique gepresenteerd worden, maar ik blijf ergens diep van binnen (trouwens helemaal niet zo diep) een echte Hollandse: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.

 zwarte dildo met noppen 1

Wat overigens wel grappig is; ALLE dildo’s uit de Easytoys Dildo Collection zien er realistisch uit qua vorm; dus met eikel, aders (en soms ballen). Sommige uitgevoerd in huidskleur (al mag je dat niet meer zeggen, want huidskleur varieert van praktisch wit tot praktisch zwart en alle tinten bruin, beige en mauve daartussen, dus wat wij hier in Nederland aanduiden als ‘huidskleur’ is eigenlijk een soortement van racistisch) (heb ik mij laten vertellen) (maar ik bedoel dus de huidskleur van mensen die oorspronkelijk geboren zijn in Noorwegen) (of Zweden) (of Finland) (200 jaar geleden) (waarschijnlijk klopt dit ook niet) (fuck it; roze, lichtroze, zalmkleurig)! De andere realistische dildo’s uit de Easytoys Dildo Collection zijn zwart. Pikzwart. Haha, pikzwart! Oh. Sorry.

De zwarte dildo met noppen is wel erg flexibel

Gaat helemaal niks worden met die dildo, dacht ik toen ik ‘m uit de verpakking haalde. Hij is namelijk superflexibel. Als in; je kan ‘m gewoon dubbelvouwen. Je kan ermee rondzwaaien als een soort van helikoptertje. En hoewel een dildo van mij niet perse keihard hoeft te zijn (als in metaal of glas) is een bepaalde mate van stevigheid meestal wel handig. Maar… eerlijk is eerlijk; tijdens het gebruik viel het best mee! Je kutje spant vanzelf samen om de dildo en hierdoor kun je ‘m best gemakkelijk op en neer bewegen. Maar! Dit moet dan wel enigszins subtiel gebeuren. Met liefde. Met rust. Echt snel op-en-neer of ‘m ‘helemaal’ uit je kutje halen en ‘m er dan weer induwen, dat gaat iets lastiger. Dan buigt-ie dus af en toe per ongeluk. Maar… als je ‘m met beleid gebruikt, of ‘m gewoon laat zitten (sommige vrouwen willen gewoon ‘iets’ in zich hebben terwijl ze met hun klit spelen) dan is ’t prima te doen.

Verandering van textuur doet komen

Kent u dat gevoel? Dat je bijna klaar kunt komen, maar dat het gewoon steeds net niet lukt? Dat je voor je gevoel al uren bezig bent en dat je steeds net tegen het randje zit? Kan komen doordat je teveel in je hoofd zit en niet in je lichaam (is bij meestal het geval). Wat ik dan vaak nodig heb is net even een andere sensatie. Kan een klap in m’n gezicht zijn, vinger in m’n reet, gewoon wat harder kreunen, dat je partner zegt dat je nu moet komen, Godverdomme, of dat iemand gewoon even heel hard in je tepel knijpt. Je slaat door Luun!! Niet doen! Doe het niet. Okay, okay, dit is een beetje extreem voor sommigen misschien, I know, maar het is de bedoeling dat je gewoon weer heel eventjes in je lichaam komt in plaats van in je hoofd (en dat kan ook op subtielere manieren natuurlijk). Want een verandering van speeltje of een verandering van ritme zorgt er vaak ook voor dat je wél kunt komen. Hoe ik hierbij kom? Nou, die noppen, die zijn dus echt heel leuk, bijzonder en anders qua gevoel op je G-spot! En dat andere gevoel kan je net over het randje brengen als het met een andere dildo niet lukt.

zwarte dildo met noppen luna

De noppen van deze zwarte dildo met noppen

Ik dacht van tevoren; gaat niks worden. Gaat helemaal niks worden met die noppen. Met die bobbeltjes. Met die kleine bubbeltjes. Voel ik niets van. Voelt niemand iets van. Maar! Ik voel ze dus wel! Wanneer je de dildo op-en-neer beweegt in je kutje voel je de bobbeltjes, noppen, bubbeltjes over je G-spot gaan! Meestal heb ik veel ‘sterker’ of ‘harder’ reliëf nodig, maar ik voel deze kleine bubbeltjes dus zeker wel, ook al zijn ze heel zacht. Het is niet dat m’n G-spot door de bobbeltjes dusdanig hard gestimuleerd wordt dat ik ook een G-spot orgasme kan krijgen, daarvoor heb ik echt wat harders nodig, maar de bobbeltjes voelen erg, eh, apart. Lekker. Anders. En de combinatie met trillingen tegen je klit of vingers op je klit is gewoon dikke prima!

Conclusie

Eigenlijk helemaal niks mee, met deze dildo! Ik kan ‘m aanraden aan beginners; heb je nog nooit ‘iets’ in je gehad, dan kun je prima experimenteren met deze dildo. En ik kan ‘m aanraden aan gevorderden; de nopjes op deze dildo zorgen voor een heel ander gevoel dan een gladde dildo, gewone pik, vingers of een dildo met ribbels. Een lekker gevoel en gewoon weer eens wat anders! Daarnaast heb je voor € 28,95 eigenlijk 2 dildo’s, want deze zwarte dildo met noppen is aan 2 kanten te gebruiken (altijd handig) (al is de ‘vlakke kant’ dus nogal saai) (maar saai is soms heel lekker).

DE ZWARTE DILDO MET NOPPEN IS HIER TE KOOP (€ 28,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Guido schreef:

  Waarom hoor ik nu meteen Beavis & Butt-Head weer in mijn hoofd: “Huh-huh, ribbed, for her pleasure, huh-huh”…

 2. Else schreef:

  Het zal aan mij liggen, maar dit kan niet review #250 zijn, KANNIET want je verwijst zelf naar review #306, dus ik denk dat je ergens 100 teruggegaan bent, hoop ik en dan zit je bijna aan . . . 365. Over awesome en geweldig enzovoorts gesproken . . . En nou niet tieren omdat je stukjes moet gaan hernummeren, nee gewoon lekker blij zijn ;-)

 3. Linda schreef:

  Ik moest weer erg lachen om je review Luna, dank je.

 4. Marjan schreef:

  Wat een heerlijk verhaal weer Luna… ik heb enorm moeten lachen om wat je nodig zou kunnen hebben om weer in je lijf te komen in plaats van in je hoofd…. ik dacht echt soms dat ik de enige was die dat nodig zou kunnen hebben, en ik ben toch al zo ‘raar’ …. dat raar is betrekkelijk dus….

  Dank je wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.