SEXTOY REVIEW #298: WAND ESSENTIALS TINGLER

Dit opzetstuk is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Ben je op zoek naar opzetstukken voor je wand vibrator? Kijk dan eens: HIER!

Naam: Tingler
Producent: Wand Essentials
Prijs: € 22,95
Materiaal: TPR
Formaat: past op alle wand vibrators
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Het hulpstuk kietelt je hele vulva en stuurt trillingen naar je schaamlippen, clitoris en alles in de omgeving. De grote nop stimuleert je clitoris extra. Het opzetstuk is waterproof en kun je dus ook in bad gebruiken.’
Is dat ook zo? Ja, maar ik zou ‘m niet in bad gebruiken.
Score: 5

wand essentials tingler opzetstuk

Het is lang geleden dat ik een opzetstuk op 1 van m’n wand vibratoren zette. Meestal gebruik ik m’n wand vibratoren gewoon ‘kaal’, omdat dat eigenlijk wel genoeg is om me tot een orgasme te krijgen (genoeg en zelfs meer dan genoeg) en als ik zin heb in andere speeltjes, dan pak ik die er wel bij. Maar ja, ik heb dan ook zo ongeveer alles om uit te kiezen. Maar als je niet, zoals ik, tientallen goede toys hebt (ik heb meer dan 100 seksspeeltjes in bakken op m’n kantoor) (dus ook veel ’troep’) (aaaargh), dan verander je met een opzetstuk je wand vibrator zo in een ’totaal andere toy’! Ideaal. Ik mocht de Tingler van het merk Wand Essentials testen! Die kreeg ik gratis en voor niets (nou ja, in ruil voor een eerlijke review dan) toegestuurd door Easytoys.nl!

Wand vibrator + opzetstukken = ideaal

Als ik ooit stop met deze site, of als ik besluit om ooit in zo’n ’tiny house’ te gaan wonen, of als ik ooit naar een bejaardenwoning moet, dan zal ik al m’n seksspeeltjes weggooien. Weg is weg! Want met de collectie seksspeeltjes van mij kan ik denk ik prima een gemiddelde bejaardenwoning vullen. Je kan niet alles je hele leven met je meeslepen. Mocht het zover zijn, dan zal ik waarschijnlijk alleen 1 goede wand vibrator houden. Inclusief wat diverse opzetstukken, zodat er toch nog wat te kiezen valt.

Het Tingler-opzetstuk past op veel wand vibratoren

De Tingler van Wand Essentials past op al mijn wand vibratoren! En ik heb er dus nogal wat. Hij past in ieder geval op de (gewone) Fairy, de Europe Magic Wand, m’n overleden Hitachi en de DOXY Die Cast (en dat zijn dan meteen de beste wand vibratoren)! Ik weet niet of dit voor alle opzetstukken van dit merk geldt, want de Tingler is nogal rekbaar, vandaar dat hij gemakkelijk overal overheen schuift. Er zijn andere opzetstukken van Wand Essentials die wat minder flexibel zijn, dus check dan vooral heel goed de specificaties die bij het opzetstuk staan. Maar ik durf bijna met zekerheid te zeggen dat ze allemaal passen op ‘grote’ wand vibratoren (met dus een grote ‘normale’ kop).

wand essentials verpakking

It’s magic

Het grote voordeel van een opzetstuk op je wand vibrator zetten is dus dat je ‘m in 1 klap in een ‘heel ander soort speeltje verandert). Persoonlijk zou ik dan eerder kiezen voor een opzetstuk dat de wand vibrator in een G-spot-vibrator verandert of in een gewone vibrator, maar op zich is deze Tingler ook best leuk (of eigenlijk elk ander opzetstuk dat voor een andere clitorale sensatie zorgt). Wat ik bedoel; je wand vibrator blijft met dit Tingler-opzetstuk gewoon een clitoris-speeltje en dat is wel leuk, maar niet mega-spectaculair.

Maar eh, hij ziet er nogal jelly uit!!!

Het Tingler-opzetstuk ziet eruit alsof hij van jelly gemaakt is (van PVC met weekmakers dus), maar dit is niet het geval. De Tingler is gemaakt van TPR. En TPR is een ’thermoplastisch rubber’ en dit materiaal is hypoallergeen, niet-giftig en bevat dus ook geen weekmakers. Maar!!!! TPR is nog wel poreus. Met andere woorden; je kunt dit speeltjes dus nooit 100% schoonmaken, omdat het altijd mogelijk is dat er bacteriën in de poriën gaan van dit speeltje gaan zitten (het is dus niet, zoals bijvoorbeeld glas, metaal en siliconen niet-poreus)! Nu is dit niet héél erg (jelly speeltjes ‘lekken’ chemicaliën, dat is pas écht erg), maar het is wel iets om rekening mee te houden. Goed afspoelen onder kraan, milde zeep gebruiken en anti-bacteriële spray. Maar dan nog. Maar dan nog. De kans dat een TPR-speeltje er uiteindelijk een beetje viezig uit gaat zien (met andere woorden; er zijn toch bacteriën aan het werk gegaan) is groot. Zeker na regelmatig gebruik of na een paar maanden. Ook kun je TPR-speeltjes beter niet delen met anderen (behalve dan je eigen partner) (als jullie ‘het’ dus ook zonder condoom doen) (hoe noem je dat) (elkaars vloeistoffen-partner zijn) (jullie snappen me). Ook kun je TPR-speeltjes beter niet eerst anaal en daarna nog vaginaal gebruiken (ook al heb je ze dus tussendoor schoongemaakt). Met andere woorden; ik ben niet echt te spreken over TPR als materiaal (ook al is het dus goedkoper dan jelly).

wand essentials zij aanzicht

Maar hoe voelde de Tingler eigenlijk?

Het leuke van opzetstukken voor een wand vibrator vind ik het feit dat de trillingen worden geabsorbeerd. Ze zijn dus nog steeds wel diep, maar minder sterk. Het duurt dus langer voordat je tot een orgasme komt en dat is (in mijn geval) wel eens prettig. De Tingler zet je tussen je schaamlippen, waardoor dus dat hele gebied wordt gestimuleerd en dat is lekker en relaxt. Ik moet mezelf ervan weerhouden om niet alsnog de kop van de wand vibrator op m’n klit te zetten om de boel wat te versnellen of om het opzetstuk zelf met m’n vrije hand wat harder tegen m’n klit te duwen, zodat ik ook wat meer voel, want met dit opzetstuk krijg je dus diepe, maar wel heel zachte trillingen. Leuk voor wat voorspel, maar als je geduldig bent kun je er ook zeker mee klaarkomen.

wand essentials tingler

Let op!!

Bij het verkooppraatje op de site en ook op het doosje van het opzetstuk staat dat de Tingler waterproof is en dat je ‘m dus ook in bad kan gebruiken, maar eh, dat zou dus maar niet doen. Al is het opzetstuk zelf uiteraard wel waterproof, maar ja, met alleen een opzetstuk, zonder wand vibrator (die het dus op 220V doet) kom je niet ver. En met een wand vibrator in bad? Ik zeg; don’t try that at home (of waar dan ook).

Conclusie

Hij is leuk en hij is niet duur. Je kan er een tijdje plezier mee hebben, maar ik raad toch liever opzetstukken aan die volledig van siliconen gemaakt zijn.

DE WAND ESSENTIALS TINGLER IS HIER TE KOOP (€ 22,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.