NJOY ELEVEN – DILDO REVIEW #453

Naam: Njoy Eleven
Producent: Njoy
Prijs: € 345,-
Formaat: Lengte: 28 cm / diameter bollen: 4,5 – 5,1 cm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: roestvrij staal
Waar te koop: Loveware.be
Verkooppraatje: ‘Met Njoy Eleven haalt u letterlijk een staaltje vakwerk in huis. De Eleven is geproduceerd van roestvrij staal en daarom zeer hygiënisch en waterproof.’
Is dat ook zo: Dit is de Hulk onder de dildo’s
Score: 10

Dit is een afbeelding van njoy eleven

De review die je wist dat zou komen is eindelijk daar! Ik had de Njoy Eleven, na al mijn fantastische, geile avonden en nachten met de Njoy Pure Wand (NJOY PURE WAND – REVIEW #333) meteen op mijn wishlist gezet! Maar ja, de Njoy Eleven is een roestvrijstalen dildo van 1,25 kilo en € 345,- euro en ik snap dat het niet zomaar een product is dat een fabrikant of een seksshop even opstuurt om door een toytestertje in Nederland te laten reviewen. Maar het is ook geen toy die je eventjes aanschaft, want hoewel ik heus wel ergens € 345,- heb liggen is dat ook een bedrag waar ik minstens een maand van kan eten.

Dus, ik bedacht een leuke actie! Ik ga de eerste (privé) dildo laten crowdfunden. En heel veel van jullie dachten; wat een leuk idee, ik sponsor Luna met een paar euro! En wij dachten dit allemaal 7 maanden geleden! Want mijn actie werkte en 7 maanden geleden werd mijn gecrowdfunde Njoy Eleven dildo bezorgd. Ik was en ben verliefd op dit enorme speeltje, maar het kostte mij dus 7 maanden en mínstens 20 keer testen om tot deze review te komen! Hoe dan!??

De Njoy Eleven is the mothership of all sextoys als je het mij vraagt. Het is een soort van ‘heilige graal’ onder sekstoytesters en ik denk dat iedereen met een gezonde interesse in seksspeeltjes bij de aanblik van dit stuk staal meteen geïntrigeerd is. Ik dus ook. Ik wilde ‘m, nee, ik moest ‘m. En toen ik ‘m de eerste keer in m’n handen had en dat koude staal tussen m’n handen voelde, wilde, nee, moest ik ‘m ook meteen testen. Gelukkig was M. ook thuis, dus een uurtje later was testsessie 1 een feit. Onze conclusie; OMG, Jesus, wat een MASSIEF, GROOT, ENORM, GEWELDIG DING. En ja, dat mag, nee, moet in kapitalen geschreven worden.

De verpakking van de Njoy Eleven

Voordat ik verder ga met het in de hemel prijzen van de Njoy Eleven wil ik even m’n complimenten kwijt over de verpakking van deze roestvrijstalen supertoy. De verpakking is namelijk een extreem sexy leren etui. Of nee, de verpakking bestaat uit een hardkartonnen sleeve en daarin zit dat leren etui. Het is dus een bewaaretui, een soort make-up tasje, een soort clutch; in ieder geval een tasje dat je ook rustig bij je kunt hebben naar een chique feestje en niemand die ziet dat dit om een sekstoy-tasje gaat. Of de letters NJOY die in het leer gedrukt staan moeten bij iemand bekend voorkomen. Echt prachtig en een dildo binnen dit prijssegment (en met zulke waanzinnige kwaliteiten) hoort ook gewoon in zo’n tasje (met magneetsluiting).

Dit is een afbeelding van njoy eleven review dildo bag

De look and feel van de Njoy Eleven

Ik kan me gewoon niet voorstellen dat er iemand bestaat die niet onder de indruk is van deze dildo. Hij weegt dus 1250 gram, is 28 centimeter lang en is aan 2 kanten te gebruiken. De ene kant heeft een bol met een diameter van 5,1 centimeter en de andere kant heeft een bol met een diameter van 4,5 centimeter. Nu lijkt 6 millimeter verschil niet zo heel groot, in de praktijk is het verschil goed voelbaar. En de kop van 4,5 centimeter is al MASSIVE, de kop van 5,1 centimeter is dus helemaal HUGE. En, omdat ik de Njoy Pure Wand en de Njoy Eleven toch met elkaar vergelijk; de kop van de Njoy Pure Wand is ‘slechts’ 3,8 centimeter (en die is al AWESOME). Oh, trouwens, weet je waarom de Njoy Eleven zo heet? Omdat-ie precies 11 inch lang is (28 centimeter dus).

Dit is een afbeelding van nj 11 spec web

Ik heb vast al eens eerder vermeld hoe geweldig geil en gaaf ik speeltjes van metaal vind en dat verhaaltje kan ik gewoon nog een keertje houden. Metaal, RVS is geil. Het is superglad, het is zwaar, het is sexy, het is KEIHARD en je hebt maar heel weinig glijmiddel nodig om ‘m in te brengen (en ik heb vaak niet eens glijmiddel nodig, want maar een klein beetje gewoon vocht (your choice) is genoeg. Hij glijdt supersmooth naar binnen en je hebt door het materiaal vaak niet eens in de gaten dat het zo’n groot/breed speeltje is (ik zou met een siliconen toy van dit formaat meer moeite hebben).

De Njoy Eleven is dus groot en geweldig, maar…

Ik vind ‘m dus helemaal geweldig, bloody fucking awesome, geil, groot, een G-spot-madness motherfucker, geef me meer, jaaaaaaa, nuuuuuuuu, maar! Het is geen speeltje dat ik er altijd and at any time, graag bij pak. Nee. Het is zelfs een speeltje dat ik er bij een solosessie nóóit bij pak. Daarvoor is-ie gewoon veel en veel te groot en veel en veel te zwaar.

Nu duren mijn solosessies sowieso nooit zo heel erg lang en voor een speeltje van dit formaat moet je echt even de tijd nemen, maar de voornaamste reden dat ik ‘m in m’n eentje niet gebruik is z’n gewicht. Ik vind het in m’n eentje niet prettig en handig om deze toy te bewegen. En ook al heb ik niet veel beweging nodig, want zo’n grote metalen toy ga je niet even heel hard op en neer raggen, toch krijg ik spierpijn als ik de Njoy Eleven een tijdje zachtjes beweeg. Wat wél solo kan is ‘m inbrengen en dan je heupen langzaam rondom 1 van de ballen bewegen. Dat is dan wel ongeveer hetzelfde effect, maar dan nog, dan nog… dan nog pak ik er in m’n eentje liever de Njoy Pure Wand bij.

Deze metalen dildo is écht heel zwaar!

Ik ben in goede gezondheid, heb geen blessures, zit momenteel zelfs 3 keer per week op de sportschool en toch kan ik in m’n eentje niet optimaal van de Njoy Eleven genieten. Daarvoor is-ie echt te zwaar. Want 1250 gram RVS, dat is nogal iets om te tillen (met 1 hand) en om te bewegen (met 1 hand). Ook nog even; ik ben sowieso een liggende genieter, maar dit is geen speeltje dat je gemakkelijk staand gebruikt. Je zal ‘m maar op je tenen laten vallen. Gegarandeerd dat je iets breekt.

Dit is een afbeelding van njoy eleven dildo review 2

Maar voor samen is-ie AWESOME

Hoe komt de Njoy Eleven dan tóch aan z’n 10? Nou! Omdat ik ‘m ruimschoots heb met M. heb getest en het iedere keer weer een feestje was. Party! Party! De Njoy Eleven heeft 2 uiteinden en elk uiteinde heeft een ander gevoel. Het uiteinde van 45 millimeter is lekker en, vergeleken met andere dildo’s eigenlijk best groot, maar hij voelt niet eens zo heel groot (opschepper!).

Hij voelt eigenlijk heel gewoon. Niks mis mee. Lekker, geil, groot en glad en die ribbels zijn ook best leuk en oooooh jaaaaaaa! Ik zou hier heel veel plezier mee hebben als ik het hier mee moest doen, maar dit is niet het uiteinde dat me heel veel doet. En… ik weet dat er nog een andere kant is. En die kant is licht gebogen, net als de Njoy Pure Wand. En het is dát uiteinde dat ik in me wil voelen als we met de Njoy Eleven bezig zijn. En THE LORD KNOWS dat dat uiteinde van 51 millimeter gemaakt is naar het evenbeeld van de pik van een Griekse God!

De dildokop aller dildokoppen

Die grote, stalen kop van 51 millimeter, die past dus precies in m’n kutje en tegen m’n G-spot aan. Op de een of andere manier zuigt-ie zich op precies de goede plek en nu is het de bedoeling (mijn bedoeling in ieder geval), dat de kop zachtjes wordt bewogen. Eigenlijk is elke zachte, liefdevolle en geile beweging goed. Nee, GOED, met hoofdletters! Maar dit moet dus wel door een liefdevolle, sterke, geile man (M/V) gedaan worden. Ergens baal ik ervan dat ik dit in m’n eentje niet kan (qua gewicht dus, ik zal nog maar een keertje vermelden dat de Njoy Eleven 1250 gram weegt), aan de andere kant is het ook wel weer leuk dat dit daarom juist een speciaal iets blijft.

Wat ik geil vind…

Wat ik heel fijn en lekker vind is dat het bewegen van de kop heel lang duurt en heel langzaam wordt gedaan. TERGEND LANGZAAM graag. Op die manier glijd ik heel langzaam richting een heel, heel lang en heftig orgasme (ik heb wel wat clitorale stimulatie erbij nodig, maar niet heel veel). Als dit op deze manier gebeurt, dan ’trekt’ je vagina als het ware de kop steeds dieper naar binnen, tegen je baarmoedermond aan. Dit is eigenlijk een heel erg gevoelig plekje en zeker niet iets om even snel te gaan stimuleren, maar juist als je het heel zachtjes én met liefde doet is dit heerlijk (en dan is een baarmoederhals orgasme, oftewel een fullbody orgasm mogelijk) (is mogelijk hè, het is niet zeker dat het iedere keer gebeurt) (en als je wil dat het gebeurt, dan gebeurt het juist niet) (maar ja, dan heb je altijd nog een ‘gewoon’ superlekker en lang orgasme). Oh. God. Ik word een spirituele seksblogger!

Dit is een afbeelding van review njoy eleven dildo

Wat hij ervan vindt…

Overheard in bed: ‘Een speeltje van dit formaat dwingt jou en je partner om elkaars ritme aan te voelen. Elkaars verlangen, elkaars geilheid, als een soort geile dans. Je kan wel versnellen, maar nooit te snel en het geeft degene die de dildo vasthoudt een gevoel van macht, kracht en controle en het dwingt je om in plaats van een hoog tempo juist een laag tempo vol te houden, bijna bewegingsloos. Hoe zwaar het speeltje ook is, je kunt als partner wel precies voelen wat het met haar kutje doet. En het unieke van metalen speeltjes is dat ze de temperatuur aannemen. Als de Njoy Eleven uit haar kutje komt is-ie gloeiend heet.’

Njoy Pure Wand of Njoy Eleven, je moet kiezen!

De Njoy Pure Wand en de Njoy Eleven geven me uiteindelijk bijna dezelfde sensatie en bijna hetzelfde gevoel. Als ik MOET kiezen, dan kies ik voor de Njoy Pure Wand, omdat die toch nét even wat makkelijker te hanteren is, ook en vooral voor mij alleen. Daarnaast is de Njoy Pure Wand ook WAY goedkoper, dus als iemand me vraagt welke hij of zij aan zou moeten schaffen, dan zal ik ook zeggen dat de Njoy Pure Wand verstandiger is, puur en alleen om de prijs (die kost € 133,95 en de Njoy Eleven dus € 345,-). Maar mocht je in de financiële gelegenheid zijn om ze ooit allebei aan te schaffen; doe het. Doe. Het. Nu. Begin met de Pure Wand en spaar verder voor de Njoy Eleven (al kan je van dat geld ook een weekendje weg) (maar als je nog even door spaart kun je een weekendje weg en de Njoy Eleven meenemen)!

Conclusie

Wil ik de Njoy Eleven ooit nog kwijt? HELLLLLLLLL, NO! Zeker niet. Dit is een toy die ik mee neem naar het bejaardentehuis (en die kan ook mee naar het bejaardentehuis, want hij gaat nooit kapot) (waarschijnlijk zijn we dan te oud om zo’n zware toy te gebruiken, want reuma, jicht, artrose, maar hé, het gaat om het idee). De Njoy Eleven heeft een vaste plek veroverd in m’n nachtkastje, alleen zal het nooit de dildo zijn die we er even gemakkelijk snel bij pakken op een doordeweekse avond zo even voor het slapen gaan. De Njoy Eleven is een toy waar je echt even de tijd voor moet nemen. En niet alleen moet nemen, maar ook WIL nemen. Dit is een speeltje dat het zelfs verdient dat je er uitgebreid de tijd voor neemt. En als je dat doet, dan is-ie elke euro waard.

DE NJOY ELEVEN IS HIER TE KOOP (€ 345,-) >>

DE NJOY PURE WAND IS HIER TE KOOP (€ 133,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Uny schreef:

  Zo zo. Daar is de review dan eindelijk haha. Ga eens lekker lezen! :)

 2. dirkie schreef:

  Het heeft even geduurd maar leuk om eindelijk deze uitgebreide review te lezen. Extra fijn te horen dat jullie er veel plezier aan beleven. Ook een klein beetje trots dat ik ooit het crowd-fund idee heb voorgesteld en een stukje heb bijgedragen.

 3. Marjan schreef:

  Ik heb bijna ademloos je review zitten lezen, en heel veel beamend mee zitten knikken, bij het verhaal over de lekkere dingen van RVS (nee ik heb de Eleven niet, en die gaat er ook niet komen) Ik heb een andere RVS dildo en die vind ik al zwaar genoeg lol.
  Dat jullie er nog maar heel erg lang en heel erg lekker van mogen genieten, tot in huize Billenrood aan toe zeg maar…..

 4. Sandra schreef:

  Wauw…….

 5. EG schreef:

  Wow, toffe review! Ik kan de voorkeur voor RVS boven siliconen volledig beamen. Dit is echt zo’n speeltje dat (naar mijn idee) indruk blijft maken. Althans, ik merk dat de simpelste dingen soms het beste kunnen werken. Geen motor, geen batterij die gaar wordt, geen materiaal dat vergaat.
  Gaaf ding, staat hoog op de verlanglijst! En de prijs … soms moet je gewoon even de andere kant op kijken als je afrekent. Van een maand eten heb je een maand lol, hiervan toch wel iets langer.

 6. Maurice schreef:

  Word je hem echt zat, dan kun je hem zijdelings doorboren en er een deurklopper van maken, Chantall.

 7. Uny schreef:

  Oh nou ik weet niet wat er weer aan de hand is haha maar ik dacht dat ik een mega lange reactie had geplaatst. Weer mis gedrukt denk ik! Maar wauw wat een lange review heb er echt de tijd voor genomen om te lezen. Geweldig die enthousiasme! Dit is sowieso een blijvertje volgens mij! Amazing!☆☆☆

 8. Edwin schreef:

  Zeer goeie review en gelukkig bevalt hij goed !

 9. Jorrit schreef:

  Goeie review!

 1. 15 juli 2018

  […] op m’n geschreven review van de Njoy Eleven (die is wat coherenter dan m’n vlog hierboven) (NJOY ELEVEN: DILDO REVIEW), maar hier is dan dus ook een vlog over 1 van de meest begeerde toys in sekstoy-testland! Ik hou […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.