VLOG WOMANIZER PLUS SIZE

Ik vind het héél jammer, maar de nieuwste Womanizer, de Womanizer Plus Size, vind ik dus helemaal niks! De knoppen zitten gewoon verkeerd en dat is kut! Jammer! Mijn geschreven review lees je: SEKSTOY REVIEW #249: WOMANIZER PLUS SIZE. En wil je een Womanizer aanschaffen? Doe dat dan vooral in mijn seksshop: www.maanzin.nl (en specifiek dan dus: HIER).

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Tessa schreef:

  Ahhh ik vind dit zoooo jammer! Ik dacht dat ie echt geweldig zou zijn, dat je ‘m juist super relaxed vast zou kunnen houden en ook bedienen. Wat een anti-climax!

 2. Koen schreef:

  Het is een schande, die review! Mensen aanzetten tot het kopen van wijn van 4,5 euro de fles. Brrrrrrr!

 3. Josje schreef:

  Wat is het toch fijn voor de mensheid dat jij deze reviews filmt en schrijft! Je zal maar met zo’n nietsnut van 190 euro in bed belanden… :(

 4. Neo schreef:

  Is dit niet gewook de manlijk versie

 5. Mike schreef:

  Never change a winning team! Wij hebben de Pro40 en gebruiken die samen. En het luistert nogal nauw of ie goed zit of niet zeg maar. De knopjes bij de Pro40 zijn prima te bedienen, maar ook dan is het opletten dat ie niet verschuift. Onbegrijpelijk dus dat ze de knoppen dan zo onhandig plaatsen bij deze.

  Is er dan verder helemaal geen verschil? Ik had verwacht dat ie wellicht anders zou zuigen, harder of intenser. Maar nee dus? Jammer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.