DILDO REVIEW #306: REALISTISCHE DILDO 22,5 CM

Onderstaande dildo is gemaakt van PVC en dat is een materiaal dat ik niet kan aanraden! Wat zeg ik; ik raad het zelfs ontzettend af! Ben je op zoek naar een grote, realistische dildo, dan kan ik de 8 inch dildo van NS Novelties aanraden, verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ook in ‘huidskleur’.

Naam: Realistische Dildo 22,5 centimeter
Producent: Easytoys Dildo Collection
Prijs: € 35,95
Formaat: 22,5 x 4,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: PVC
Verkooppraatje: ‘Opwindende, huidkleurige realistische dildo uit de EasyToys Dildo Collection. Als je fan bent van seksspeeltjes, dan mag deze huidkleurige dildo niet in je collectie ontbreken.’
Is dat ook zo: Blijvertje
score: 8

realistische-dildo-22-centimeter

“Heb ik deze echt aangevraagd?”, was mijn eerste reactie toen ik oog in oog stond met deze ‘realistische dildo van 22,5’. Ik kon het me niet voorstellen. Of misschien dacht ik in een moment van verstandsverbijstering dat 4,7 centimeter breed wel mee zou vallen in de realiteit. Niet dus. De realistische dildo van 22,5 centimeter lang en dus 4,7 centimeter breed die het mannetje van Easytoys.nl me heeft toegestuurd is van een intimiderend formaatje.

“Anders pak je die grote dildo er even bij.”
“Pak die grote dildo even.”
“Heb je die grote dildo nu al getest?”
“Ga die grote dildo nou even uit je kantoor halen dan.”

Een kleine greep uit het assortiment uitspraken van mijn man de afgelopen weken. Als ik nieuwe seksspeeltjes binnenkrijg dan laat ik ze uiteraard ook altijd even aan hem zien. Zo zegt hij bij veel speeltjes die voor J.T. bedoeld zijn dat hij ze zelf wel even wil testen, maar dat mag dus niet. Omdat hij er geen stukje over wil schrijven. We hebben het in het verleden wel geprobeerd hoor, want hoe leuk zou het zijn als we samen deze site zouden bijhouden, maar hij komt in zijn reviews niet verder dan: ‘geil, lekker, doet z’n werk’. En ja, dat is nou net iets te summier. Dus de mannenspeeltjes worden keurig opgestuurd naar J.T. en mijn man mag alleen meedoen met de vrouwenspeeltjes en speeltjes voor stelletjes (geen straf overigens). De nog te testen speeltjes liggen op een stapel in m’n kantoor en de ‘grote dildo’ wekte al een tijdje zijn interesse.

Heel even een nogal groot minpuntje

Ik wil even alvast een kanttekening plaatsen bij de rest van m’n review. Want ik ben nogal fan van deze ‘realistische dildo’ geworden en ik las pas later, toen het kwaad al geschied was, dat hij gemaakt is van PVC. En, zoals ik zelf altijd schrijf; om PVC zacht te maken heb je weekmakers nodig. En, zoals ik zelf altijd schrijf; seksspeeltjes van PVC moet je links laten liggen. Op de verpakking van deze ‘realistische dildo’ staat wel dat hij ‘weekmakervrij’ is en dat er geen ‘phtalaten’ (dus weekmakers) zijn gebruikt, maar ja, wat dan wel??? Ik blijf dit allemaal zo’n ontzettende, moeilijke toestand vinden. Want waarschijnlijk zitten er wat stofjes in deze dildo die niet echt heel veilig zijn voor je lichaam. Maar ja, JESUS CHRISTUS, nu ben ik al volledig in de ban van dit ding en als het aan mij ligt gaan we elke dag om 20:00 naar bed. Ik ben dit stukje aan het tikken en het enige wat ik kan denken is; kan J. niet even thuis komen lunchen straks, dan ga ik alvast naakt op bed liggen met die dildo ernaast en dan kan hij binnen 10 minuten weer naar z’n werk! En ik voel me echt een heel slechte toytester, maar het kan me geen reet schelen dat deze dildo van PVC gemaakt is. Sorry mensen.

Deze realistische dildo is dus nogal groot

Mijn man zag het dus meteen zitten met deze realistische dildo. Ikzelf moest er eventjes niet aan denken. De doos zelf is ook al behoorlijk indrukwekkend; 18 x 32 x 11 centimeter (formaatje schoenendoos) en in een dildo van dit formaat 22,5 x 4,7 centimeter moet je wel zin hebben. En dat had ik eigenlijk niet echt meteen. Ik had wel zin, maar gewoon zin. In ‘gewone’ seks. Lekkere huis-, tuin- en keukenseks. Gewoon lekker, gewoon gezellig, gewoon niet al te ingewikkeld. Dus iedere keer als J. opperde om ‘die grote dildo’ erbij te pakken zei ik ‘nee’.

verpakking-grote-dildo

Realistisch vs. niet-realistisch

Ik denk dat er een verschil is tussen vrouwen die van ‘realistisch’ ogende sekstoys houden en van vrouwen die kiezen voor seksspeeltjes die juist verre van lijken op een penis. Mij maakt het persoonlijk weinig uit, maar het is jammer dat de meeste ‘grote’ toys ook meteen ‘realistische’ toys zijn. De goede mainstream merken (ik noem een LELO, Fun Factory en L’Amourose) zijn nog nooit met een XL speeltje uitgekomen (van dus 100% siliconen en met goede diepe trillingen en in een ‘gezellig kleurtje’). Dus, stel je bent een vrouw en je houdt van speeltjes die niet op een pik lijken (of je partner vindt het moeilijk om zo’n speeltje te gebruiken), dan zul je heel hard moeten zoeken. Anyway, mij maakt het dus weinig uit. Meestal gaat het mij qua sekstoy vooral om de trillingen, of in het geval van een dildo, vooral om de ribbel. En… in het geval van een vrijpartij vorige week ging het mij vooral om iets GROOTS! In plaats van een man die steeds maar vroeg naar die grote dildo, had ik er ineens zelf behoefte aan. Was je heel geil Luna? Ja. Best. Wel.

grote-dildo

Conclusie

Hoewel ik misschien heel erg open overkom op dit blog (en op mijn andere blogs en social media-kanalen) zijn sommige dingen toch allemaal wat te privé. Zo denk ik zelf altijd dat ik best met enige afstand over mijn seksleven schrijf. Zo zul je hier nooit een zinnetje als ‘en toen pakte hij die grote dildo, smeerde ‘m in met glijmiddel en schoof ‘m voorzichtig naar binnen terwijl ik zachtjes kreunde’ lezen. Ben ik ook niet goed in. Ik denk dat ik kan volstaan met het volgende:

“Nee, en dan zeggen ze dat het formaat niet uitmaakt”, concludeert mijn man nadat ik helemaal, maar dan ook echt helemaal voldaan op bed lig.

Een dikke thumbs up voor mannen die er geen moeite mee hebben om seksspeeltjes groter dan hun eigen pik bij hun vrouw naar binnen te brengen. Die ‘m met alle liefde voor je vasthouden en op en neer bewegen. Die dat zelfs geil vinden. Die hun tong er dan ook nog bij gebruiken. Of hun andere hand. Een hele, hele dikke thumbs up voor mannen die tevreden zijn met het formaat van hun eigen pik, maar snappen dat groter inderdaad soms beter is.

DE REALISTISCHE DILDO 22,5 CENTIMETER IS HIER TE KOOP (€ 35,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Tessa schreef:

  Haha je klinkt echt heel blij!
  Maar is er nou nog iets speciaals aan deze dildo in vergelijking met andere grote dildo’s of is het puur gewoon het formaat?

 2. laykam schreef:

  Jeeeeeeutje die is wel errug groot! Ehm meer valt er niet te zeggen toch?

 3. Marjan schreef:

  Thumbs up voor jullie dus…… Hij klinkt erg lekker….. en als beelddenker is dat vaak ook wel genoeg voor mij.

  En ja, het kan altijd groter, maar dat wil niet zeggen dat het dan ook nog lekker is ….. dussssssssss dit lijkt me groot genoeg to do the trick ;-)

  Xx

 4. Esther schreef:

  Hihihi, grappig stukje :-))))
  Ik word een beetje bang van dat ding eerlijk gezegd…

 5. RobertK schreef:

  Grappig stuk!
  En size does matter….

 6. Linda schreef:

  Size does matter natuurlijk, maar ik vind de lifelike appearance van dildo een afknapper. Maak ‘m dan paars ofzo…

  Maar, aan de andere kant, ik hebebt geen ogen in m’n kut dus misschien moet ik het gewoon eens proberen *grijns*

  • Luna schreef:

   Ja, ben ik ergens met je eens, maar die worden dus niet gemaakt… of vast wel, maar waar! Als je speeltjes wil die wat groter zijn dan gemiddeld, dan kom je vaak bij dit soort realistische dingen uit… ah joh, strikje erom en gaaaaaaaan!

 7. Ier schreef:

  Haha, zo grappig :) Ik ben wel heel benieuwd!

 8. Guido schreef:

  Je zegt in de samenvatting dat hij oplaadbaar is… Foutje?

 9. j.t. schreef:

  haha, tch wel grappig dat deze Big Boy flink wat reacties los maakt….. bijna meer dan de laatste give-away…. makes me wonder…… ;-)

 10. Lies schreef:

  Heeft ie nou een zuignap, zie ik dat goed? Iets met lekker meenemen onder de douche, tegen de muur ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.