DE ZUMIO SPIROTIP VIBRATOR NU MET KORTING

Ik ben hier niet alleen om jullie te vertellen over de allerbeste seksspeeltjes van het moment, maar ook om jullie te attenderen op kortingen! De Zumio Spirotip vibrator, een vibrator die in mijn top 10 op nummertje 9 staat en bij 1 van mijn favoriete sekstoy-testers Heyepiphora zelfs op nummer 3 is nu ook bij Maanzin.nl te koop!!!! Je kunt mijn review nog een keertje nalezen: SEXTOY REVIEW #356: ZUMIO SPIROTIP VIBRATOR. Of mijn vlog bekijken: VLOG ZUMIO SPIROTIP VIBRATOR.

Dit is een afbeelding van zumio spirotip vibrator aanbieding

Maar als je geen zin hebt om te lezen of te kijken, in het kort; de Zumio Spirotip is een oscillerende ‘vibrator’ (dus eigenlijk een oscillator). Het superkleine kopje van de Zumio (de Spirotip dus) draait heel snel cirkeltjes. Dit is een andere beweging dan ‘normale’ vibrators (het is dus oscilleren en niet vibreren) en mocht het je niet lukken om tot een orgasme te komen met een normale vibrator, dan zou het met de Zumio wél eens kunnen lukken, want; supergerichte stimulatie. Maar… niks is gegarandeerd natuurlijk!

DE ZUMIO SPIROTIP VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 149,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Uny schreef:

    Die staat op mm lijstje, maar is alsnog te duur nu.. hartstikke bedankt voor het melden. Je bent geweldig

  2. Uny schreef:

    Omg het pakketje van satisfyer is binnen.. heb alleen niet de men toy. Maar wtf ik heb gewoon de andere 3 toys dubbel gekregen wow.. dus van de 3 nieuwe modellen, 2 stuks.. wow. Dat word weggeven dan maar hahahah

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.