AWESOME WAND VIBRATOR – GIVE AWAY

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

HERFSTIGE GIVE AWAY!!! Godallemachtig, wat een prachtige give away is dit??? Het is de DOXY Die Cast en ik had ‘m bijna zelf gehouden, want dit is een rode en ik heb zelf een zilveren exemplaar! En het is ook niet zomaar een exemplaar, maar een beroemd exemplaar, want hij is gebruikt voor een shoot in de LINDA. (waar ik 2 jaar terug een artikel voor schreef)! Hij is dus niet ‘gebruikt’, wel gefotografeerd! Hij kost € 189,-, doet het dus met een stekker (niet op de foto) en is een BEEST van een wand vibrator!!! Hoe kun je ‘m winnen?? Door hieronder een reactie achter te laten (en reacties, hartjes, likes op andere foto’s worden dubbel gewaardeerd)!!! Zondag 8 november 20:00 maak ik de winnaar bekend!!

Een bericht gedeeld door Climaximaal (@lunaclimaximaal) op


Ik heb weer een hele toffe give away!!! Het is de DOXY Die Cast in het rood (met glitters)! Dit is een supertoffe, mooie, geile, keihard trillende wand vibrator die het doet op 22V (dus met een stekker)! Mijn review van dit kanon kun je hier nog een keertje lezen: DOXY DIE CAST – WAND VIBRATOR REVIEW #290! Het is dus het grote exemplaar (met grote kop) ter waarde van € 189,-! Ik vind het altijd leuk als je hier op m’n site een reactie achterlaat, maar voor deze give away is het het handigst als je dat via Instagram doet: Instagram.com/lunaclimaximaal! Zondag 8 november 20:00 maak ik de winnaar bekend!

p.s. Alle DOXY’s zijn nu in de aanbieding bij Easytoys.nl! Dus als je ‘m niet bij mij wint, dan kun je daar nu een exemplaar met korting aanschaffen! Het is écht een tof en robuust merk!!!

DE DOXY DIE CAST (IN ZILVER) KOOP HIER (€ 189,-) >>

DE DOXY DIE CAST 3R (SLAG KLEINER) KOOP JE HIER (€ 159,-) >>

 

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. DP schreef:

  Ik sprak laatst met een kennis en zij gaf aan nooit te masturberen (terwijl ze wel heel erg van sex houdt) . Ik vond het een gemis en was van plan een Satisfyer Curve 2 cadeau te geven maar deze Doxy zou haar ook op andere gedachten kunnen brengen. Wat een ‘beest’! <3

 2. Chanti schreef:

  Corona goed voor je seksleven? Niet hier. Moet het hebben van de momenten dat de kinderen er niet zijn en dan moet het nog snel ook! Voor die klus kan ik deze doxy prima gebruiken.

 3. JPW schreef:

  Leuke give-away! Normaliter reageer ik nooit op instagram-winacties maar hier heb ik een uitzondering voor gemaakt. Nu maar eens zien of ik het geluk heb om mijn vrouw te verrassen :-)

 4. Sandra schreef:

  Meen je dit? Ja, je meent dit!
  Wat ben je toch een vrijgevig supermens.

 5. Els schreef:

  He Luna, ik heb lang gespaard om eindelijk de echte njoy pure wand te kopen. In maart had ik mijn budget samen gespaard onder te noemer : ‘koop de echte, niet de nepperd’. En toen kwam corona helaas waardoor de kans om deze te kopen ook direct op 0 kwam. Eerst de angst dat ze failliet waren (gelukkig onterecht!) maar nu al de miserie van nep op bol, niet verkrijgbaar,… Dus dan zou dit natuurlijk een geweldig cadeau zijn als ik het win. :)

 6. S schreef:

  Het lijkt mij fantastisch om hem te winnen voor mijn partner. Ik wil haar er al een tijdje een geven, maar ze zijn zo duur, dus de kans om er een te winnen is een geschenknuit de hemel.

 7. Bob Walberg schreef:

  Doxy Die cast, voor alle soort massages, met opzetstuk niet alleen voor de vrouw maar plezier voor twee.

 8. MT schreef:

  Wow, als dit niet het ultieme kerstcadeau is weet ik het niet meer!!

 9. Carla schreef:

  Whoeeeehoeeeee!!!! De Doxy Die Cast, Luun?? Echt???? DIE WIL IK ZOOOOOOO GRAAG!!!! Nu like en hartje ik vaak jouw posts maar vanaf nu, liefste Luna, doe ik dat niet vaak maar ALTIJD! Terwijl ik heel hard duim natuurlijk. Wauw wauw wauw, wat een give away. Je bent geweldig!! ❤️

 10. Claire schreef:

  Hi Luna, in deze zware tijd kunnen vrouwen wel een extraatje krijgen met man en kinderen de hele dag over de vloer. Lijkt mij heerlijk deze Doxy….. nog nooit een wandvibrator mogen proberen…… XXX Claire

 11. Tom schreef:

  Hoi Luna,

  Ik zou deze echt heel graag winnen om mijn twee meiden te kunnen verwennen. Samen ontdekken is leuk, dit nieuwe speeltje lijkt me superleuk om eens te (laten) gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.