MEGA AANBIEDING: WE-VIBE II VOOR € 42,95

Okay, je hebt altijd al een We-Vibe willen hebben? Omdat je van horen zeggen hebt dat dit het lekkerste seksspeeltje voor partners is? Of omdat je dat ‘m gewoon een keertje zelf uit wil testen? Omdat je alles een keer mee wil maken? Je vond ‘m te duur? Was ook zo. Maar… De We-Vibe II kost nu nog maar € 42,95 in mijn eigen shop! Ik kan zelf overigens geen invloed uitoefenen op de prijzen, anders had ik allang producten waarvan ik vind dat ze TOP zijn in de aanbieding gegooid, maar gelukkig komt er zo af en toe een aanbieding voorbij waar ik volledig achter sta. Deze dus.

wevibeaanbieding

Ik schreef ooit al een lyrische review over de We-Vibe: HIER. En ik noem de We-Vibe in die review het beste seksspeeltje ooit en dat is misschien ietwat over-enthousiast, maar eigenlijk sta ik er nog wel achter; want de We-Vibe staat nog steeds in mijn top-3! Na de We-Vibe II is ook de We-Vibe III gekomen en die is inderdaad beter dan z’n voorganger, want die kun je harder of zachter laten trillen met een afstandsbediening (en dat speelt gewoon een stuk makkelijker). Maar voor dat stukje afstandbestuurbare-techniek betaal je dus bijna 50 euro extra momenteel. Die techniek is top, echt, heus, en als je 50 euro extra hebt liggen, dan zou ik voor de We-Vibe III gaan. Er is trouwens ook een We-Vibe IV op de markt en die kost € 139,95, maar die zou ik links laten liggen. Ik ga hier binnenkort nog een uitgebreide review over schrijven, maar de vorm van deze We-Vibe is anders dan z’n voorgangers en past daardoor minder goed en is dus helemaal niet zo lekker.

Maar… een We-Vibe II voor € 42,95 is gewoon écht een heel goede deal. De aanbieding vind je: HIER! Ik zeg dus écht; DOEN! En ik ben heel benieuwd of jullie ‘m net zo lekker vinden als ik!

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Saskia schreef:

  Hoera!!! Fantastische aanbieding, fantastische timing ;-)
  Besteld & in volle verwachting ^_^

 2. G schreef:

  Lieve Luna, weet je al hoe lang deze aanbieding duurt? Heb ik nog tijd om op mijn salaris te wachten?

 3. S schreef:

  Ik had er dus al 1, maar ik ben er geen fan van. Dit is puur persoonlijk natuurlijk, de We-vibe 2 doet precies wat ie belooft en dat is heel goed. Maar ik houd zelf helemaal niet van trillingen van binnen tijdens penetratie. Ik ben dus veel gelukkiger met de Lelo variant, maar nogmaals dat is persoonlijk (qua product vind ik de we-vibes wel beter)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.